<3

18 timmar kvar <3


stan

Drar in till stan för lite hemlig aktivitet (jag kan också vara mystisk), sen får jag väl sova lite på bussen hem för jag måste packa när jag väl är hemma. Ingen tid för vila här inte! Jag får nog sova på planet imorgon - hoppas jag slipper mittensätet!

Nej, nu måste jag gå, annars får jag springa till tåget. Toodles!

skitfrisyr - skitfrisör

Jag har verkligen försökt göra något med det här skithåret. Hade det bara varit luggen hade det väl varit okej, för den kan man ändå sätta upp. Men det är verkligen resten av håret också. Det ser bara dumt ut. Det funkar såklart att sätta upp en knut i nacken och lite hårspännen till luggen, men jag tycker inte direkt att det är så jag ser bäst ut. Men jag har provat att platta, det hjälpte inte. Jag har nu provat flätor, det hjälpte inte heller. Jag får panik, jag ska åka till Maher på lördag och det är klart att jag vill känna mig fin!

Möjligheten finns ju såklart att det inte alls är så illa som jag tror, och att det bara är jag som tycker det är fult. Men jag vill inte se ut såhär och jag känner mig verkligen ännu mindre självsäker än vanligt, och det är illa kan jag tala om. Fan. Vad ska jag göra?

=(

Jag klippte mig idag. Det är bara hår, det gör egentligen inte så mycket för det växer ut. Men jag ska åka bort på lördag. Jag ska träffa min pojkvän som jag inte har sett på flera månader, det är klart att jag inte vill vara ful, och det är fult. Fan fan fan fan fan.



måndag

Jag somnade halv tio igår, och sen sov jag tretton timmar. Trött? Lite kanske....

Nu sitter jag i alla fall och tittar på Paradise Hotel Danmark, kan inte hjälpa att jag tycker det är kul =) Försöker också ringa till frisören för att boka en klipptid innan jag åker på lördag. JAG ÅKER PÅ LÖRDAG! Wiie. Det ska bli så himla roligt.

Och idag börjar typ alla i skolan - suckers!

trött

Jag är alldeles för trött idag. Jag sitter framför teven med datorn i knät som värsta nörden. Det finns dessutom inget av värde på teve att titta på. Värdelöst.

210810

Nu drar jag och Sophia till Troxhammars GK, vi hittar inte riktigt, men det ska nog gå bra. Funderar på om jag bör byta till regnbyxor... Äsch. De här blir bra (förutom att de är typ en decimeter för långa).

Hej så länge!

gubben i månen

Tessi har aldrig sett gubben i månen!!! Nästa gång det blir fullmåne är det jag som visar henne hur man hittar honom.

(Filmen Man in the Moon är förresten ganska bra, se den vet ja!)



"Kvalet"


Jag knåpade ihop en lite serie... Jag vet att Jossan ser ut som en tant, jag får jobba på det tills nästa gång (nästa gång???). Och henns lockar som är så fina egentligen =(




vänsteransiktad

Hola!

Jag stod i spegeln och försökte lära mig att lyfta på ena ögonbrynet. Det gick lite, till min stora förvåning då jag försökt förut. Men efter en stund av lite lyft på vänster ögonbryn ville jag försöka med höger istället, för jag kom på att det skulle synas mer. MEN - det går inte! Och alla rörelser jag kan göra med ansiktet, till exempel att lyfta på ena sidan av överläppen, kan jag bara göra med vänster också. Jag undrar vad det beror på...? Mystiskt.

jobbansökan

Försöker komponera ett litet mail att skicka till golfklubben som söker personal, men det går inte! Allt jag skriver låter dumt och det känns som att det bara blir värre och värre. Vad ska jag göra? Buähä. Jag går och äter lite och sen får jag väl försöka igen, eller nåt...

fasta

Jag klarar inte ens hälften.

Efter lite mer än sju timmar var min huvudvärk olidlig, min hunger oumbärlig. Stor cred till alla fastande muslimer där ute! Det är sjukt svårt.

(Dessutom är det svårt att få ner mat när man är klar. Jag fick nära på kväljningar efter några tuggor av min macka ^^)

måndag

God dag. Eller nej, det är det ju inte alls men ändå...

Jag sitter i alla fall på golvet i mitt rum (på mattan om vi ska vara noga) och försöker sysselsätta mig med att rita, läsa och läsa lite bloggar et cetera. Det går sådär.

Och sen tänkte jag bara säga att om tolv dagar ska jag fasta i femton timmar varje dag i två veckor. Just nu har jag fastat (läs "inte ätit") i ungefär tre och en halv timme. Hur tusan ska jag klara femton???


.

I don't want to have to choose

Drakstaden

Har varit i Sundsvall sen i fredags. Inget internet på hotellet, hur sjukt B är inte det? Men men. Man kan inte få allt här i livet. För er som undrar är Sundsvall fullt med drakar, undrar varför, men jag läste någonstans att man kunde rösta på den man tyckte var finast.





Mamma hann bli ordentligt trött på mitt fotograferande av alla drakar, det här är bara några =)


mot sundsvall

God morgon denna fredag den trettonde! Idag ska jag och mami åka till Sundsvall för att spela en tävling. Vi åker så snart jag har ätit upp min frukost. Jag kanske borde ta med en bok?? Men vad kan mäta sig med Harry Potter?

Toodles!

<3 hotellfrukost

Fasiken vad dåligt mitt uppdaterande har blivit på sista tiden, och det kommer inte bli bättre över helgen! Jag ska nämligen åka till Sundsvall över helgen, där jag ska spela en golftävling. Jag älskar att bo på hotell och jag älskar framför allt hotellfrukostar =) Och jag går inte ut förrän klockan tre på lördag, så jag har tid att verkligen njuta av den också.


Det här var ingen hotellfrukost direkt, försökte hitta en bild på det, men... Nåväl, den var god i alla fall (och om jag inte minns fel åtnjuten vid femsnåret ^^) 


GANT 36:an

Oj, vad jag har varit frånvarande ^^ Sorry 'bout that.

Ja, idag fick jag i alla fall spela Drottningholm, jag kom in som reserv igår kväll. Första varvet träffade jag inte bollen, andra varvet gick helt okej. Men det var rätt dåligt arrangerat, vi fick inga flaggplaceringar, och inte använda avståndsmätare och banguiden sög - vilket i och för sig inte hade med själva tävlingen att göra. Och sen orkade de inte besvära sig med att skriva ut en ordentlig scorekortslapp åt mig till andra varvet, första varvet kan jag förstå, eftersom jag kom med först igår kväll. Men till andra varvet kunde de ju faktiskt ha besvärat sig med att fixa det. Dessutom fick vi kasta i oss lunchen på fem minuter <3



18:e. Med bra mycket finare väder än vad vi hade idag ^^ Banan var ju dränkt...


hört på msn

Pojkvän: Kom och laga mat åt mig
Jag: Varför det?
*tyst*
Jag:
Vill du åka till sjukhuset?
Pojkvän: Hahahahahahah

Kände bara för att delge er det...

en regnig lördag

Jag har inte skrivit något idag, helt enkelt för att jag inte haft något att skriva. Jag vaknade vid halv ett, lite väl sent. Sedan dess har jag inte gjort mycket mer än att sitta här och läsa Harry Potter, just nu har jag fått sällskap av cola och choklad, jag sitter och plockar ut det sista ätbara ur en Aladdin ask. Det regnar ute, därför har golfbanan inte lockat särskilt. Men jag läste på Facebook att Emma ska ut och springa. Det är otroligt härligt att springa i regnet, kan jag säga. Om det inte hade varit för att jag tröttnat på att springa. Om jag bodde på ett ställe där man kan springa och titta på en vacker omgivning samtidigt, hade jag sprungit mycket oftare. Jag lovar. Dessutom är det på gränsen att det regnar lite för mycket. Plus att jag har det väldigt bekvämt här med Harry.

midnight buff

Klockan passerade nyss två och jag sitter uppe och kollar på Buffy. Jag hör någon gå i sovrummet ovanför mig, jag undrar om det betyder att någon kommer att komma och skrika på mig för att jag fortfarande är uppe ^^

UPDATE: Det skreks inte så mycket, men....

Himlen är oskyldigt blå


 
Underbart vacker låt <3


pregnant


En bild jag hittade i ett gammalt block...


thursday

Hej hopp. Dagen har inte pågått så länge än, jag har ju vänt lite på dygnet, en frihet man har när man är ledig (arbetslös). Men jag pratade med Maher en bra stund precis när jag kom upp, mysigt, mysigt. Sen har jag läst lite, varit en sväng på golfbanan och se min pappa blanda äppelmos och grädde, vidrigt. Fick rysningar och var tvungen att vända bort huvudet hela tiden. Blä, usch och fy. Kanske inte lika äckligt som fästingen, men inte så långt efter ändå.



Slänger upp en bild på min fake tatuering. Jag tycker att det kan vara väldigt fint med en tatuering, men skulle aldrig kunna skaffa en, för jag hade tröttnat. Därför fungerar tillfälliga ytterst bra, den här tog jag dock bort ca tio minuter efter jag tog bilden. Nej, om jag nu skulle ha en tatuering skulle den sitta på vristen.



vidrigt, mamma!

Mamma tryckte precis upp en gigantiskt fästing i ansiktet på mig. BARA för att visa att den minsann satt på rasmus och att vi hade missat den. Hon kunde ju förstås bara ha berättat det för mig efter att hon gjort sig av med den, men icke.

FÖR ÄCKLIGT FÖR BILD! Stina kanske visar bilder på fästingar i bloggen, men inte jag ^^

tråkar

Sitter och gör ingenting. Okej, jag läser Harry Potter, dricker MER, pratar med Maher på facebook och läser lite bloggar. Men man tröttnar faktiskt lite på att inte ha något att göra, skola eller jobb till exempel. Jag hade gärna åkt till golfbanan nu, men det regnar och då känns det genast mindre lockande. Så jag får väl återgå till Harry Potter och Fenixorden.

Toodles!

rain



Where did the sunny days go?


jag vill också!

Ibland blir jag så trött på allt! Jag menar, jag vill också vara snygg, och häftig och framgångsrik. Jag vill blogga och att folk ska läsa min blogg och tycka att det är intresannt och vilja följa min blogg för att det jag skriver tilltalar dem. Jag vill att de ska tycka att jag är asball. Jag vill också ha ett coolt och roligt jobb som gör att jag tjänar pengar och kan göra det jag vill, shoppa kläder och smink, och jag vill kunna bo själv och fixa fint i min lägenhet och bara vara mig själv i den lägenheten.

Men det är inte så. Måste jag bara inse det och acceptera? Eller måste jag ändra på mig själv för att uppnå det jag vill? Men jag vill inte. Jag vill bara vara så av naturen. Nej, jag känner mig ensam - och värdelös. Och nu börjar jag snart grina.

Nu blev ni väl verkligen peppade allihopa, inte sannt?


Tänkte i alla fall lägga upp en bild på något jag brukade vara bra på, att teckna ögon. Men jag verkar ha tappat stinget om det också. Det skulle kunna ha att göra med det faktum att det helt enkelt inte blir lika bra med HB stift på vanligt skisspapper, men att påstå det skulle väl inte direkt matcha resten av det här inlägget?


.

Allt känns FAKE.

Jars of Clay - Surprise


drivin' me crazy

De här mardrömmarna kommer att driva mig till vansinne. Fem jävla månader med mardrömmar nästan varje natt. Vad händer? Jag ORKAR INTE MER!!!!!!!!

Japp, det var det. Hm... Jag borde nog klä på mig innan pappa börjar skrika på mig. toodles!



Min fina tusse-katt =)


converse

Två av mina kusiner och deras pappa ska åka till New York imorgon... Lite avundsjuk får man väl erkänna att man är... Men jag bad de i alla fall att köpa med sig ett par Converse till mig om de tog turen förbi några, vilket de sa att de skulle. De ska ju vara väldigt billiga där! Jag har aldrig köpt ett par Converse. När de först kom ut tyckte jag bara att fötterna såg gigantiska ut i dem, men jag antar att de ändrat modellen nu. Ja, sen köper jag väl aldrig dyra grejer så... Men jag har ett par. De är gråa och köpta i Algeriet (tror jag). Min pojkväns pappa köpte dem åt mig. Supersnällt! Jag är inte helt säker på att de är äkta, men de ser äkta ut. Jag hade lagt upp en bild på dem, men jag har mammas dator nu så. Ni får klara er utan =)


.

Leaving me crying

Grattis


Jag brukar alltid säga att min syster är fem år, för hon beter sig ibland så. Det skulle ju då också innebära att hon fyllde sex år för en vecka sedan.

Ytterligare betyder det att jag fyller fyra år ^^


hehehe

Det är någon tjej som har börjat maila min pojkvän. Tänk er typ i stil med Björn Gustafssons sång till Carina Berg, fast helt seriöst. Typ: Jag är mycket sötare än vad hon är, mycket bättre, vi kan ta in på hotell en vecka, jag ska skriva till henne och säga att du älskar mig och inte vill ha henne längre. Och så brukar hon tydligen fråga hans kusin om honom hela tiden.

Jag bryr mig inte så mycket om det, för jag vet att han älskar mig, men hon slutar inte. Dessutom tycker Maher att det är jobbigt. Så jag gick in på hennes Facebook profil för att kolla lite och frågade Maher om det var hon på bilden. Svaret jag fick var "I guess". Så himla roligt, han har inte ens sett henne på riktigt! Jävla psycho-brud.

söndag

Jag tar mitt überdåliga humör och åker till golfbanan för att sedan handla lite inför imorgon. Jag önskar att jag hade tagit mig tid till att åka in till stan och köpa den fina tröjan med paljetter och urringad rygg. Den var supersnygg. Om någon har lust att överraska mig med den imorgon finns den på Boutique Surprise på drottninggatan ;)

..


Jag hade tråkigt så jag ritade lite. Det var inte igår kan jag säga... Och jag kanske borde använda aquarell istället ^^


skvallerbloggarna?

För ett tag sen började jag läsa några skvallebloggar. Men ibland undrar jag verkligen varför. Jag är verkligen inte alls intresserad av att läsa vem Amir kallar äckligt luder och vem som kallar honom fet bög tillbaka. Inte heller intresserar det mig när Paow skriver skit om Kissie på facebook. Nej, jag ska nog sluta besöka dem. Det är inte värt det. Varför kan ni inte alla bara vara trevliga mot varandra eller ta det där privat? Sms:a varandra era elakheter eller nåt, om ni nu måste säga de över huvud taget.

juice

Vaknar upp, lite stel efter lite styrketräning igår, går ner till köket, öppnar frysen och vad ser jag? DET FINNS INGEN JUICE!!! Nej, världen går inte under, men man tycker kanske att någon kan handla juice om det står på listan i EN VECKA!!!!

Nu blev det ingen frukost alls bara för det. Tack familjen! Och ingen frukt har vi helller... Vilken underbar morgon! ^^

RSS 2.0