.

worthless piece of shit.

execute

Äpple

Jag hittade ett halvätet äpple i bokhyllan när jag vaknade för en stund sedan. Jag antar att det är mitt men. Jag har inget minne av det....

God morgon i alla fall! Jag ska äta upp min macka och sen skynda till jobbet. Jag börjar egentligen klockan tio, men jag tror att jag behöver vara där tidigare...HP (och inte som i Harry Potter!!)

God jul!

Nu är kanske julen slut för vissa eftersom julafton har varit. Men så är det icke! Idag har jag köpt en julklapp till mig själv. En splitterny dator från HP som jag fick grym mellandagsrabatt på! Så nu blir det till att installera msn och lite annat tråkigt. Officepaketet får vänta, det används inte så flitigt ändå för tillfället. Jag önskar dock att jag hade en manual, för inte vet jag var jag hittar webkameran någonstans. Själva programet alltså. Dessutom vänjer jag mig vid tangentbordet just nu så lite fel blir det allt.

En sak som är superdupersvårt: Scrolla! Man ska ju typ dra med två fingrar och jag lyckades en gång, men det gick jättefort! Alldeles för fort. Och inte lyckas jag låsa mus-paden heller. Svårt, svårt, svårt!
lönedag

God morgon. Och faktiskt så är den god, för idag har jag fått lön! Jippie =D

Ska med andra ord köpa de julklappar som är kvar, det är nog inte så mys i Täby Centrum men det får jag stå ut med. Hade hoppats på sällskap från min käre far, men det ser mörkt ut just nu. Nej, nu ska jag dra mig ner till tåget för några timmars jobb. Slutar i alla fall fyra, så det är soft.

Toodles!

play

Sitter i sängen och käkar chips och dricker te samtidigt som jag kollar på Svenska Hollywoodfruar på tv3play.

Nyttigt.

good morning

Time for breakfast - synd bara att jag måste lämna sängen!
Jag har jullakan =D

Fredag

Åh, vad jag är dålig på att uppdatera nu för tiden!

Ikväll kommer min syster hem, och jag är utmanad på vändtia. Fast hon kommer typ hem klockan 23.00 och då är jag rätt trött, speciellt eftersom hon vill dra med mig till stan imorgon...Visst var vi fina på lucia? =)


Jag kanske borde ta om mina hål i öronen, de är ju så sjukt konstigt placerade så det finns inte...

Godiskrans

God morgon. Jag har tröttnat lite på mitt godiskrans-projekt. Det gick fortare när jag gjorde en sist. Men jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och verkligen göra klart den, och dessutom hade jag ju hjälp av syster förra gången. Men jag ska göra klart den idag. Tänkte göra lite nu innan jag går till jobbet, ch sen tänkte jag sitta med det framför Buffy iväll. Jag vill gärna göra klart det innan jag fortsätter med nästa projekt, jag kan säga att jag är riktigt sugen på att sticka =)

Och Barry Manilow sjunger "Where do I begin?" på tv just nu. Fint.


Bild från den görra, orkar inte hämta sladden och lägga upp nya bilder, men jag kan göra det när den är klar. Och så kan jag passa på att fota dörrkransen jag gjorde förra veckan, det är oftast så mörkt när jag är hemma. Men idag så.
ohjälplig

Min pojkvän är ledsen och jag vet inte vad jag ska säga =(
        Känner mig värdelös...

Vi har det kul på jobbet:

Jag: står och ska diska en såsbehållare, men lyckas inte öppna locket
"Åh, jag får inte upp den!!!"
Victor: That's what he said
Jag: Ja, inte med mig i alla fall!
Victor: Inget fel på självförtroendet i alla fall ^^

Hehe.


Ny dator

Mitt internet vill inte riktigt just nu. Jag kan inte öppna mailen och många sidor ser helt mobbade ut. Vilket är synd för jag var på väg att kolla på lite bärbara datorer. Är på jakt efter en ny. Jag har dock lite för höga krav på hur den ska vara, och jag vill ju absolut inte ha en alltför dyr. Så jag får se vad jag tycker är viktigast när det väl kommer till... Men jag vill så gärna ha en röd ju! Och med volymknappar på tangentbordet, och en som inte är alltför tung alternativt med avtagbart batteri för resor. Och så vill jag ha en inbyggd webbkamera, så bra som möjligt. Och så ska den vara bra på att spela streamat och datorspel och och och. Ja, ni förstår. Och helst vill jag inte lägga mer än 5 000 kronor på den. Nej, nu får jag fixa lite på mammas födelsedagspresent/ julklapp. Hon fyller år på lördag, men det jag har vill jag hellre ge i julklapp, men det kan ju bli så att den blir födelsedagspresent istället om jag inte lyckas få tag i något annat innan dess. Fast det finns en rikitgt fin, ny affär i centrum som jag ska ta mig god tid att kolla in under lunchen imorgon. Puss!

=)??

När blev Blondinbella värsta bitchen? Eller har hon alltid varit det?

mornin'

God morgon. Inte för mig kanske för jag måste springa till tåget igen, och med blött hår också. Men jag bjuder på lite lussebullar så länge!
Julklapp

En skitdag blev till bra emot slutet då jag förmodligen kommer att få en heltidstjänst (just nu jobbar jag mer än 40 timmar i veckan ändå, men jag vill att jag ska kunna lite på att får det) och så har jag införskaffat årets första julklapp!05

Ibland behöver man bara en kram. Men när det inte finns någon där att ge en det är det svårt...

(Tack och lov att ett telefonsamtal kan göra det lite bättre i alla fall)

free


torsdagsmorgon

Tjo. Jag vet att jag suger på att uppdatera, men hur orkar man det när man kommer hem efter en lång arbetsdag? Inte jag i alla fall. Nu sitter jag och äter karelska piroger och dricker te =)

Ska strax dra mig ner till tåget för aatt åka till jobbet. Slutar fem idag så det är skönt. Och imorgon är jag ledig. Nice! Och just det! Jag var på golfträning igår. Skönt att träna lite, har ju inte gjort det sedan sista tävlingen. Men nu är jag igång igen, men jag kan lova att det var stelt! Jag var verkligen tvungen att värma upp ordentligt innan jag började. Vilket man i och för sig ska göra ändå men det var påtagligt att jag för en gångs skull verkligen kände behovet!

Det blir ingen bild, jag tog den dator som var snabbast att slå på = alltså inte min. Och därför har jag inga bilder. Bara gamla ur arkivet och de har ni ju sett ändå. Men jag kan skriva igen när jag kommer hem, ska fixa en liten julgrej som jag kan visa er. Nu dör datorn. See ya!


RSS 2.0