ingen bild?

Jag undrar om alla ser förra inlägget utan bild, eller om det bara är jag... För jag ändrade stavningen från Matthias till Mattias och lade in en bild... Men när jag skulle leta upp en annan sak nu såg jag att det inte hade ändrats... Ser ni en bild?

Room Service Mattias <3

Om jag hade haft Photoshop hade jag fixat en bild med mig och Room Service - Mattias just nu. Jag lovar, det finns ett skämt bakom det.


Nu får Mattias vara själv på bilden, stackarn...
 


jobbigt värre

Jobbdag idag. Har lite paus med te och kardemummakaka bara. Min inte-äta-kolhydrater-diet fungerar jättebra. Eller inte ^^

Jaja, back to work I suppose. (fyndig rubrik, eller? =P)

jobb

Jag har jobbat färdigt! Tror jag i alla fall. Mamma kommer säkert komma hem och säga att det är mycket mer kvar att göra, men jag får ta lite paus om inte annat. En paus som går ut på att dammsuga, kul liv ^^

writing

Jag måste SKRIVA! Har världens största behov av att bara skriva av mig, men har ändå inte riktigt någon idé om vad jag ska skriva. Behöver någon form av uppgift. Helst NU tack!

Blä. (Undrar hur ofta ordet "blä" finns med i mina inlägg egentligen. Det lär ju vara en hel del)

tävling

Ligger i sängen och bävar inför det faktum att jag måste jobba åt mamma lite. Har varit på golfbanan hela dagen. Spelade bra första varvet - det räckte i alla fall till en tredje plats, så det var ju bra. Dock inte tillräckligt för en friplats till nästa men ändå.

familjen

Vi omger oss med personer vi tycker om och som får oss att må bra. Men om det ändras, om vi inte längre tycker om personerna eller de får oss att må dåligt så avlägsnar vi oss.

Familjen är de personer vi inte har valt men som vi ändå behöver ha omkring oss. De som ska finnas där i vått och torrt bara för att de är ens familj. Men de kan också såra, och få oss att må dåligt. Vad ska man göra då? När man inte har någon annan stans att ta vägen och måste stanna kvar och ta skit och må dåligt. Vad fan ska man göra då?

Jag vill flytta ut. För jag vill inte bo här längre. Jag vill bo för mig själv och ta hand om mig själv och göra saker för min skull.

saknaden

It's hard to be alone.

Jag saknar min pojkvän så otroligt mycket. Jag vill bara ligga och mysa lite, prata. whatever. JAG VILL VARA MED HONOM. Inte sitta här i min ensamhet. Blä.



 

Hm. Vad kort hår vi har båda två... Det här är typ ett år sen. Underbara vecka <3


.


Är i dålig form för att blogga. Trist, men sannt. Skriver hellre annat just nu. Men jag är säkert på topp imorgon. Hehe.

Slänger med en supersnygg bild


Mobilsmycke



Jag hade tråkigt så jag gjorde ett mobilsmycke. Det var många år sedan jag hade ett och det kan ju faktiskt vara rätt fint.


Alkis- Tessi


Alkis- syster:


stannar hellre här

Det tog mig minst fyra försök att skriva in mitt lösenord. Grattis!

 Anyway, jag orkar inte gå upp ur sängen, ska försöka ta mig ner för att göra lite frukost och sen dra mig tillbaka för att äta den här uppe. Jag försöker dessutom hitta på ett bra sätt att be om ursäkt till min käre pojkvän som tyvärr fick lida av mitt dåliga humör igår. Ibland borde jag bara lära mig att hålla käften ^^

trött

Idag är jag superduper trött. Orkar inte röra mig och det enda jag gör är att gäspa. Usch och fy. Och sen har jag en stor tjocktröja på mig. Det är väldigt varmt, men den är ju så mysig. Och dessutom är den Maher's =P

Skor

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Jag ska lugnt göra flera! Hur kul som helst ju, jag ska börja designa skor =) Jag vet att den här inte är så snygg, men det är ett första försök.


ondskan

Sitter och tittar lite på Ondskan. Bra film. Visste ni att min förra mattelärare är Andreas Wilsons bror?


söndag

Jag funderar på om jag byta från pyjamasbyxor till jeans eller något och åka och handla lite. Jag kan vänta en liten stund till, jag är rätt trött och jag tänkte se på Danska Hollywoodfruar. De verkar mycket porrigare och äckligare än de svenska, men jag tänkte se mer än reklamen innan jag dömer de för mycket..

lör

Sitter i pyjamas i soffan framför teven, men det ska det bli ändring på! Åker och våldgästar Manda och Jossan om en stund, ska bara klä på mig lite ^^ See you later

tummen upp

Okej, det känns bättre nu. Jag vet att det låter så himla överdrivet, men det är så det känns just då. Men lite te löser det mesta.

helvete

Vet ni vad? Livet suger. Och allt som faktiskt kan vara bra ibland gör så jävla ont alla andra dagar, att det inte är värt det. Jag undrar om jag ens orkar mer. Men jag vill samtidigt inte vara en börda för någon. Så att bara lägga sig i sängen och stanna där är ju inte heller något alternativ. Fan. Jag behöver flytta hemifrån.

usch?

Jag steker mig bläckfiskringar till lunch. Och jag skulle bara smaka hur färdiga de var, så jag tog en liten bit och stoppade den i munnen. Den var fortfarande ganska kall. Så jag lade tillbaka biten i stekpannan. Men vet ni? Det får man göra när man ändå bara lagar åt sig själv!

golf

Off to the golf course! Ville försäkra mig om att Maher inte skulle logga in på msn, men det gick inget vidare för jag kom inte fram på telefon, men men. Han får helt enkelt inte göra det medan jag är borta. See you later!

The Tyra Show

Jag tittar på The Tyra Show. Jag fattar faktiskt inte ett dugg av vad de pratar om. De pratar om "Shave-your-head-friends". Slå upp utrycket om ni inte vet vad det är... Men de säger att om man försöker vara nyttig och ska äta ute med kompisar ska man inte välja sallad för att visa att man försöker vara nyttig, för att det stör de andra. De forstätter att säga att man ska anpassa sig efter alla andra. Vad fan? Det är klart att man ska vara ärlig mot sig själv och äta en jävla sallad om man försöker vara nyttig. Skit samma vad de andra tycker! Och om de inte kan stötta en så kan väl de dra åt helvete. Jag tycker inte att man antingen ska behöva stanna hemma eller äta vad alla andra tycker att jag ska äta. Det är väl helt mitt beslut? Nej, jag förstår inte vitsen med det.


lunch time


Frågan är om livet kan bli så mycket bättre just nu? Jo, Maher borde vara här förstås...
HP, internet, de underbart goda kycklingspetten i Teriyaki-sås, lite stekt potatis och cola. Perfa!

 

Robert Pattinson

Fastnade framför E! och Extreme Close Up på Robert Pattinson. Tusan vad de klagar på honom! Varför då liksom? Han fick en fråga om det var svårt för honom att göra "normala" saker nu för tiden. Och han svarar att han inte brukar göra normala saker ändå och "I have people doing that for me now". Som ett skämt. Väldigt tydligt som ett skämt. Och alla de som kommenterar det hela tjatar om att han inte alls är så ödmjuk som han sägs vara och att han har förändrats i och med hela Twilight- hysterin. Men herregud. DET VAR ETT SKÄMT!



mat

Otippat att jag står och lagar mat klockan tio på kvällen. Men det gjorde jag. Jag var ruskigt ohungrig när jag började, men nu är jag hungrig så det var ju tur att jag lagade.



Nu är det bara att hålla tummarna för att det är gott också!


guess who?

Skitkul spel! Jag tänkte på Harry Potter. Hehe.

Spela här!

Hittade länken på Egoinas blogg, som jag brukar läsa.

rasmus

Jag hade precis somnat igår kväll när jag hör bråk utanför mitt fönster. Katter. Och eftersom det var just utanför mitt fönster drog jag slutsatsen att min egen katt var inblandad. Så då stack jag ut huvudet genom fönstret och sa till katt-äcklet att ge sig av. Jag tror det störde dem, för jag hörde inget mer sen... Jag gick i alla fall ner och ropade in min katt, för jag ville inte att de skulle börja igen. Och söt som han är kom han in och åt lite, jamade lite och lade sig till sist till ro bredvid mig i sängen. Fast först planterade han en del tussar på min rya-matta. Det märkte jag dock inte förrän jag vaknade för tjugo minuter sedan ^^



Vem skulle kunna tro att den här sötnosen är en sådan bråkstake?


mån

Sitter, nej jag ligger faktiskt, i soffan med datorn på magen och tittar på teve. Jag bakade blåbärspaj förut så det har jag ätit, den blev okej men degen blev lite... nja, jag vet inte. Vår vanliga smulpaj är godare =)

Jag ligger och gäspar så jag ska gå och lägga mig snart. Sov gott!

.

LIFE SUCKS.

överraskning

Min syster åkte precis hemifrån och meddelade att hon har en överraskning till mig. Jag vet inte vad det är, men jag är rädd. Hon hade i alla fall inte lagt en kotte under min kudde, men det dyker väl upp förr eller senare... Hemska apbarn ^^

varmt

Jag sitter ute och äter frukost efter en natt av mardrömmar. Och det riktigt KOKAR ute. Jag menar, jag sitter ändå på altanen i skuggan. Om det ändå kunde blåsa lite... Jag skulle egentligen åka till golfbanan, och tolv är väl egentligen en bra tid. Men inte i den här värmen. Nej, tack. Det får bli lite senare.

mat

Marie kommenterade igår att hon tyckte jag såg smal ut, och frågade om jag gått ner i vikt. Jag har gått upp i vikt och känner mig otränad och - inte fet, det vet jag att jag verkligen inte är, men det känns som att jag har börjat få kärlekshandtag och allting sitter mycket tajtare nu.

Jag vill gå ner lite i vikt, inte mycket, bara lite. Framför allt vill jag bli smalare. Och jag vet att jag lätt löser det genom att inte äta, problemet är bara att om jag börjar äta igen kommer jag bara att gå upp. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag tänkter INTE hamna i en ätstörning. På något sätt, för jag tänker inte kämpa med maten hela livet. Men just nu vill jag känna mig lite snyggare och vara lite smalare. Jag vet inte hur jag ska göra det förutom att hoppa över måltider, för jag har inte självdisciplin nog att inte äta chips, kakor, glass och dricka läsk och allt vad det är. Har funderat på LCHF, men hur skulle jag kunna göra det när kolhydrater är så jäklans gott?? Jag skulle aldrig palla att aldrig mer äta pommes frites. Hemska öde.

Jag antar att jag behöver något stressmoment som får mig att tappa aptiten ^^

Buffy - the movie

Jag har ju nyligen blivit ett fan av Buffy the Vampire Slayer. Och nu råkade jag flippa förbi Buffy - the movie? Eum? Vad tusan är det här? Jag förstår att det är meningen att den ska utspela sig före serien. Jag har bara en fråga. Varför är Buffy världens slampa? Vem tusan gör en film baserad på en serie om det inte finns någon sorts likhet. INGEN som gillar serien skulle gilla den här filmen. Seriöst.

Jävla sär.

Update: Jaha, det visade sig att filmen kom först, men det ändrar inte det faktum att den är totalt värdelös.

tänkte skriva torsdag men det är ju för sjutton fredag!

God morgon!

Idag ska jag kanske träffa Lisa. Vi får se hur det blir med det. Jag tror i alla fall att min pojkvän skulle komma till msn, men hans batteri dog så jag är inte helt säker, och speciellt inte på när.

Jag tror väldigt mycket idag. Och då skulle min pappa vara så otroligt rolig (^^) och säga: "Tro får man göra i kyrkan." Jepp, så nu vet vi det.

Väldigt roligt inlägg idag, tycker ni inte? Nej, sorry, jag ska bättra mig =)

.

Något som är värdelöst:

Att ha mascara när man ändå har solglasögon på hela tiden


usch

Påväg hem från golfbanan sprang jag in till ICA för att köpa något att äta till middag. Det gör jag aldrig om. Måste centrum vara fyllt av ÄCKEL?!

tystnadsplikt

Jag har slagit vad men min syster om att jag kan vara tyst i en halvtimme. Bara 26 minuter kvar nu. Jag kan tala om att det är hemskt tråkigt. Och det finns inget på teve så jag går väl och läser lite...

Video från igår

Slutet på dagen igår =)

"


Mitt lag vann och de andra fick spela särspel för att undvika straffet.


outsider?

Att gå ut är inte direkt min favoritsysselsättning. Det kan väl vara kul, men man kommer hem så sent plus att alla andra är packade. Det gör att jag känner mig jävligt utanför då och då. Blä.

ut i solen

Idag är det sol och skönt väder, orkar inte åka till golfbanan nu, åker dit lite senare. Jag ville spela pingis med min syster men hon sa att det var för varmt så nu ska jag ta min älskade Harry Potter och läsa en stund.



Bjuder på en liten turistbild från när jag och min syster var i stan i måndags.


Hjälp! Jag är en fisk!

Det var en film som hette så för många år sen, eller hurt? Jag tänkte egentligen skriva "nyss" men det var när jag gick i typ fyran, alltså nästan tio år sen. Men till saken: jag fjällar. Hela nacken. Jag har aldrig bränt mig så mycket som jag gjorde där och därför har jag heller aldrig fjällat såhär mycket. Väldigt logiskt. Jag ska nog gå och ta en dusch alldeles strax och skrubba bort det.

mjukglass

Jag har försökt prata med mina föräldrar om att åka till Tunisien igen. Det går inte så bra, mamma är emot allt det så det är inte helt enkelt. Blä för det.



Jag och min syster var i stan i måndags och åt på kinesisk buffé samt gick väldigt mycket och åt mjukglass. Jag vill ha en sådan här hård chokladtopping på men det verkar inte finnas i Stockholm, bara i Båstad. Värdelöst.


torsdag


God morgon! Ja, jag är medveten om att klockan är kvart i två ^^ Jag hade jättesvårt att somna igår, det blev tidigast klockan fem... Så jag är lite sliten, om man säger så. Och jag saknar min älskade, älskade Maher.


RSS 2.0