mån

Jag ville bara ha en jäkla tårta eftersom jag inte får något annat jag vill ha, men skit i det. Det är ingen stor grej, jag tar ju bara studenten.

kladdkaka?

Jag är jättesugen på kladdkaka. Min syster bakade igår så det finns kvar... Istället för att ta en eller flera bitar igår tog jag en kiwi. Och jag har ätit ganska bra nu sen i typ torsdags, så det kanske är okej om jag tar en liten bit?

blä

Jag ska åka till golfbanan snart och spela lite med mamma. Det blev väldigt sent men det var det enda som var ledigt.

Jag är yr och hungrig, men har verkligen ingen aptit och känner att jag kommer att börja grina vilken sekund som helst. Förutom det är jag trött, för jag drömde mardrömmar hela natten igen. Det är bara väldigt jobbigt just nu. Jag hoppas att världen går under innan dagen är slut så slipper jag det här. Okej, inte riktigt kanske ;P

Fråga:

Hur det kommer sig att det är lättare att hitta en studentklänning än en BH man kan ha under?

kommentera mera

Kom igen nu! Någon kommentar kan jag väl få på förra inlägget? Please *puppy eyes*

As promised:

Jag lovade faktiskt att lägga upp mitt psykologiarbete om det blev bra, och det blev den tydligen (enligt min lärare alltså). Så här kommer den. Read and enjoy (förmodligen suger svenskan eftersom jag var helt borta i huvudet när jag skrev den)Psykologi A VT 2010

 

 Socialpsykologi

 

 

Vi har gått i den här skolan och den här klassen i tre år. Det har varit intriger och konflikter, mellan grupper och inom grupper. Personer har blivit utstötta, elaka kommentarer har flugit i klassrummet rakt inför läraren utan några som helst protester. Det har minst sagt varit tre händelserika år.

 

Jag minns ett föredrag som en Friends- representant höll för oss precis i början av ettan. Han pratade om att vi inte skulle döma varandra eftersom vi inte visste vad varandra hade i det han kallade ryggsäck. Alltså vårt förflutna, våra tidigare erfarenheter och minnen. Jag tror inte att det hade någon effekt över huvud taget. De första dagarna var alla trevliga och öppna, men ganska snart började grupperingarna och inte långt efter det också bråken. De första handlade om två starka gruppers vilja att vara bäst och ha rätt i alla lägen, samt en viss individs behov av att vara elak mot andra för att själv må bra. I den konflikten var inte alla inblandade, flera grupper valde att hävda sin neutralitet. Men det visar tydligt på hur grupper vänds emot varandra i ett ”vi och dem” tänkande. Vår motvilja mot den andra gruppen gjorde oss starkare och vi växte samman mer som en grupp, samtidigt som klyftan till de andra ökade.

 

När vi i ettan fortfarande var en stor klass handlade det mer om olika gruppers roller inom klassen, än vad det handlade om enskilda individer. Några märkte förstås ut sig, men det var inte alls lika påtagligt som det blev sedan i och med att klassen blev mindre. Dock upplevde jag tydligt hur min karaktär påverkades av att vara med i olika grupper. Först stärktes jag av att min grupp var väldigt framåtgående och pratade på lektionerna, tog för sig och var mer ledare. När jag sedan var med i en grupp där människorna var raka motsatsen, tystlåtna och ogärna tog på sig en ledarroll i olika sammanhang blev jag likadan. Dock fick deras ovilja till just ledarrollen mig att vara tvungen att ta den positionen, i vissa fall som diskussioner då man först pratar i grupp och sedan i helklass.

 

Det skedde också flera konflikter inom grupperna. Det som är intressant är att det är en av dessa grupper som hela tiden har varit central. Först i ettan då det var konflikter mellan grupperna, och om vi ska vara helt ärliga så var det mest två individer i grupperna, men ändå. Sedan när den första invärtes konflikten ägde rum, och en av gruppmedlemmarna blev i princip utslängd. Detta för att de andra gruppmedlemmarna inte kunde hantera den personens beteende. Och det var enklare att bara stöta ut den istället för att försöka ta itu med det hela. Och det var väl straffet för att den individens beteende inte stämde överrens med hur de andra tyckte att den skulle göra, de hade en syn på normer medan den individen hade en annan. Problemet i det här fallet var väl att normerna inte var uttalade på något sätt. Det råkade bara vara så att tre medlemmar i den gruppen delade samma syn medan den fjärde var helt ovetande. Men jag antar att de normerna hade formats tidigare, innan individerna hade mött varandra och att de därför aldrig bildades något som alla kunde hålla med om. Eller så var det helt enkelt så att den utstötta individen inte hade någon social kompetens och helt enkelt inte förstod normer som var allmänna i alla grupper? Dock motbevisas det av att de senare bett om ursäkt för att de handlade fel. En liknande utfrysning skedde sedan ett år senare i samma grupp. Principen var väl samma i det fallet.

 

Successivt förändrades dock dynamiken i klassen. De två grupper som haft konflikter i ettan blev helt plötsligt till en stor grupp som istället för att vara emot varandra blev emot en annan stor grupp i klassen. I och med det märktes också en förändring av den gruppen som först varit den ”snälla” av de två. De blev istället mer ”öppna med sina åsikter”, med andra ord slängde ur sig elaka kommentarer rakt ut i klassrummet. Och backade upp de personangrepp som utfördes.

  

När vi började i tvåan blev vi tvungna att byta Svenskalärare. Vi bytte från Marina till Leif, två bra lärare men väldigt olika. Första lektionen gick inte så bra, eftersom vissa i den här klassen har väldigt starka åsikter och inte har några hämningar när det gäller att uttrycka dem så uppstod lite konflikter mellan oss (alltså eleverna i allmänhet alla var inte delaktiga) och Leif. När vi sedan kom till den andra lektionen blev den ungefär likadan, om inte värre. Men den andra lektionen var egentligen inte farlig i sig, jag tror att det var mer så att vi hade skapat oss en uppfattning efter första lektionen, både elever och lärare, och i och med det blev det också så.

   För att dra fler liknelser vid just Rosenthaleffekten kan jag ju säga att Inga-Lena alltid brukar säga hur andra lärare berättar för henne vilken underbar klass vi är och hur roligt det är att de har just oss. Jag vet ju förstås inte om det verkligen besannas för att andra har sagt det till dem, men det skulle ju kunna vara så. Ironin i det är ju att alla elever vantrivs, i alla fall majoriteten.

 Jag vet att den saknar avslut, att den är osammanhängande et cetera. Och jag funderade på att skriva den lite bättre så innan jag lade upp den, men jag orkar inte. Jag är helt slut i huvudet och jag har bättre saker för mig (vila?). Men det här är i alla fall så jag lämnade in den och enligt ett psykologiskt perspektiv är den bra så. Hoppas den kom till gäldje!

idiotskärm

Sitter vid min gamla dator, som har uppdaterats med Windows 7 och bilden har inte klarat av att anpassa sig till datorn så allting är jättestort och utdraget = jag får ont i huvudet. Blä. Försöker hitta hjälp på Microsofts hemsida, men resultaten är få.

Min klänning kom idag. Men det var sjukt dålig resår så jag vet inte riktigt hur det blir med det... Jag vill ju inte stå och vara rädd för att den ska ramla ner? Jag ska ta med min syster till stan och se om de har något annat.

By the way: Jag hungrar ihjäl. Kan inte min syster snabba på lite?

mat?

Jag är aphungrig! Jag har inte ätit sen klockan åtta imorse, och det var ett bra tag sen nu. Jag har i alla fall lämnat in nästan alla uppgifter. Jag har en kvar, en religionsuppgift om sekter. Så den ska jag ta och skriva färdigt nu innan middagen, som jag hoppas blir klar snart... och sen är jag färdig för gott! Fast det är ju inte helt sant det heller, för imorgon ska mitt arbete opponeras, och efter det kommer jag förmodligen att göra en del ändringar. Men sen så!

pluggstress

Upp, upp, upp för plugg, plugg, plugg. Jag börjar egentligen tjugo över nio, vilket är typ om en timme. Men jag måste göra klart alla grejer så jag åker dit efter lunch istället. Det ger mig fyra timmar att bli klar på. Fyra timmar att göra slut på gymnasiet (!!!). Shit pommes frites. Vad hände liksom?

just a little bit more

Jag kom faktiskt igång med studierna trots att jag inte trodde att det skulle gå. Men någonstans i mitt huvud vet jag ju om att om det inte kommer in imorgon så får jag faktiskt IG i kursen (!!!). Och det vill vi ju inte. Vi vill ju ha MVG. Hehe. Jag är i alla fall sjukt trött, men jag ska hålla ut en timme till. Sen ska jag ta en paus för att titta på Buffy the Vampire Slayer. Bara ett avsnitt dock, jag har verkligen inte tid att sitta där i två timmar! Jag måste ju bli klar med det här idag och det är jag inte. Blir väl att sitta uppe hela natten. Men jag tänkte inte gå till skolan imorgon förrän vid tolv i alla fall, så det löser sig.

Kan ni fatta att jag tar studenten nästa vecka? Det kan inte jag!


 Jag tycker att jag är jätteful i mössan, haha, så det blir bara en liten bild.  

 


sekt

Jag orkar inte. Jag håller just nu på med en skrivuppgift om sekter, och det är så jobbigt. Jag har inga problem med den reflekterande biten - det är ju trots allt min starka sida, men faktan! Usch och fy. Jag har ingen lust att läsa om Hare Krishna och Scientologerna och allt vad det är.

Vi har by the way varit på en del studiebesök i Religion A och Religion B, som jag läser nu. Och de enda som har på något sätt försökt få oss att vara med och faktiskt utöva något religiöst var just Hare Krishna. Vad säger inte det?

Liv och död. Eller?

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Jag sitter här och stressar över allt jag ska hinna klart med tills på onsdag samt det stora matteprovet jag har i morgon. Och jag oroar mig över att jag har gått upp några kilon och att jag har lite fler finnar än vad man kunde önska plus att min klänning inte har kommit än. Men vad spelar det för roll?

Min pojkvän fick just besked om att en av hans vänner varit med om en olycka och inte kommer att överleva. Vad fan spelar betyg och utseende för roll när personer dör? Okej om jag missar matten, då får jag väl läsa upp det på Komvux nästa år. Och vem bryr sig om mina finnar förutom jag? Och några kilo hit och dit spelar väl för tusan ingen roll, det är ju ändå insidan som räknas. Det här är inte på liv och död, så det är bäst att vi slutar få det att låta som det.

ensam på studenten

I don't want to celebrate my graduation alone =(

Och inte blir det bättre av att Jessica berättar hur synd hon tycker det är om mig som måste det...


Jag vill ha min pojkvän här. Buhu!


paus?

Varför tar alla bra bloggar bloggpaus? Taskigt. Jag har följt kakhusets.se ett tag, och idag meddelade de att de skulle ta en paus. =(


?

Gud vad jag tjatar! Förlåt...

Men jag tänkte bara säga att jag nu sitter och skriver på psykologiuppgiften jag berättade om igår, eller i förrgår. När det nu var. Om jag blir nöjd med den, och om den får ett bra betyg, kommer jag att lägga ut den här. Jag hoppas verkligen att jag kommer få ett bra betyg eftersom uppgiften just i vår klass är så bra. Hoppas, hoppas, hoppas. =)

Och lägga ut arbeten på internet är verkligen inget jag gör i vanliga fall så om jag gör det blir det en stor och ovanlig händelse, det kan jag lova. Nej, nu måste jag återgå till den och se till att den blir så bra som det bara går.

say what now?

Okej, jag gör allt jag kan för att skjuta upp pluggandet. Men jag gick i alla fall in på Dessies blogg (då är man desperat!!) där det stod att hon igår var på fest hos sin granne och sedan sov över hos en killkompis som dessutom skulle iväg klockan tio. Ofta man sover hos någon annan om man varit på fest hos grannen? Varför det liksom? Hm...?

usch

Gud vilken trist dag. Jag vill att den ska vara som igår. Soligt och skönt och mina föräldrar borta så att jag kan sitta ute på verandan och plugga istället för att gömma mig här uppe i mitt mörka rum. Dessuom dampar jag på min dator som kommit tillbaka från de döda. Allt är jättestort och internetsidor får inte ens plats på skärmen, om ni förstår hur jag menar. Hur tusan fixar man det? Kan jag inte bara få tillbaka XP ??? =´(

avund

Jag blir alltid så avundsjuk när jag ser par som kysser varandra eller allmänt bara myser. Så jag brukar väl snegla lite (meningen är väl att det inte ska märkas men det gör det säkert). Jag kan inte hjälpa det, jag bara saknar Maher så mycket då! Men de stackars paren känner sig nog väldigt obekväma när de ser att någon sitter och glor på dem...

Sorry!

Psykologiuppgift

Även om jag tjurar över mängden arbete jag har att göra innan onsdag, kan jag inte låta bli att skratta åt psykologiuppgiften vi fick i torsdags.

"Gör en analys av din skolarbetsplats fungerar utifrån dina kunskaper om socialpsykologi. Använd dig i så hög grad som möjligt av följande nyckelbegrepp:

- Roll
- Status
- Rollkonflikter
- Normer
- Värderingar
- Olika grupper
- Vi/ Dom
- Rosenthaleffekten
- Haloeffekten"

Är den inte klockren? Frågan är bara hur jag ska lyckas få det att låta mer som en skoluppgift än som personangrepp. Men mina goda svenskakunskaper får ta mig dit, hehe.

älskling?

Jag ser fram emot två härliga veckor hos min pojkvän i Tunisien i sommar. Inget är bokat än, så det är bäst att inte bli för förväntansfull. Men jag hittade en superbillig resa som jag har råd med så snart jag har satt in pengar från skivan på kontot. Det ska bli så himla kul och skönt sätt att bara koppla av när all skola är över. Och sen kan jag ju komma hem till verklígheten och börja leta ett jobb. `

Längtar <3


Hammamet beach, februari 2009


lördagPluggdag behöver inte betyda att sitta inne hela dagen, för jag vägrar. Angående läsken och kakorna: Ja, alla behöver väl lite motivation? En kaka efter en skriven sida?


Friday

And the drama goes on.

Men jag har inte TID att bry mig, för jag har fyra arbeten att lämna in nästa vecka, samt kursprov i matte och opponering av Carros arbete. Och ändå sitter jag här och gör ingenting?! Ja, jag ska börja. Snart...

drama

Jag har tagit en massa bilder idag, tyvärr har jag inte haft tillgång till en dator att ladda upp de på, annars hade det blivit finfina inlägg idag! Dessutom har utpressar-Uffe fixat min dator. Den lever, men ser väldigt mysko ut och har inga program eller filer kvar. Tydligen drabbad av ett mycket aggressivt virus som gick igenom Norton. Taskigt.

Skoldagen idag var inte så bra... Mycket tjafs och drama, jag vet inte hur det kommer lösa sig. Jag kan ju säga att jag inte ligger på en viss persons plussida just nu... Jag tänker be om ursäkt för sättet jag sa vissa saker på, eftersom det var onödigt otrevligt, men jag tänker inte be om ursäkt för vad jag sa. Det är viktigt att be om ursäkt för det man är ledsen för och ångrar, men man ska inte be om ursäkt bara för att för det gör nog saken bara värre.

Tack Anna, i alla fall. För att du tog dig tid och mod och ansträngning att prata med mig och be om ursäkt och lyssna på vad jag hade att säga. Jag sa det inte till dig men jag uppskattar verkligen det.

in der schule

Sitter i skolbiblioteket. Jag skulle egentligen gå på extramatte, för jag har kursprov på tisdag, men vad hände med den? Det var ingen här förut i alla fall, men jag ska gå tillbaka och se om det har dykt upp någon. Annars får jag väl hjälpa mig själv antar jag...

Dessutom är jag trött så in i helsike!

About me

Bara för att jag alltid är lika uttråkat beroende av listor som denna ^^

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? en

Vad tycker du om kärlek? Vaddå tycker?

När kramade du någon sist? Gills katten? Haha

Saknar du någon speciell person?
Såklart

Har du svårt för att bli kär? Hm... jag vet inte riktigt.

Är du singel? Nixpix

När fick du senast en komplimang? Vad räknas som en komplimang? ^^ nej, men idag

 

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

 

 

 

Varit medvetslös: Yep, när jag piercade naveln svimmade jag lite...

Hånglat med nån riktigt ful: Nej =)

Hånglat med fler än 50 pers: Nope

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Inte det heller

Gjort något riktigt dumt? Ja, hehe XD

Gjort något du verkligen ångrar?  Ja... men jag tog mig också i kragen och helt ärligt bad om ursäkt, jag önskar bara att de det handlade om kunde visa mig samma respekt tillbaka...

Åkt ambulans? Nej, det har jag inte.

Gjort nåt olagligt? Vem har inte det?

Fått din mamma att gråta? Inte vad jag vet, men... ?

Slagit ner någon? Nej, jag är så söt och snäll så!

Skämts över dina föräldrar? Jo...

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja

Tar du droger? Hell no!

Dricker du? Sällan och i ytterst små mängder (typ en klunk, haha)

Vilka kläder sover du i? Olika? Men nu är det ju så varmt så det blir väl inte så mycket. Hehe.

Vad hatar du verkligen? En del saker...

Är du ensam nu? Ensam på rummet men andra befinner sig i huset. Men jag räknar det som ensam.

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn? Jag antar det

 

 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

 

 

 

Sov i din säng? Förutom jag? Tjaa.. Lisa?

Såg dig gråta? Maher

Fick dig att gråta? Det vet jag inte riktigt. jag gråter mest över situationer...

Du delade en dricka med? Öh...?

Du gick på bio med? Amanda, Josse och Jessicka

Skällde på dig? Mamma tror jag?

Sa någonting till dig och vad var det? Det var mamma men jag minns inte vad det var...

 

 

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 

 

 

Gråtit? Tror inte det.

Kramat någon? Jupp

Pussat någon? Nej

Köpt någonting? Nej, men jag ville köpa den där piercingen!

Sjungit? Jag sjunger alltid.

Saknat någon? Jag saknar alltid någonKul? Rätt tråkig lista faktiskt. Jaja, lite tidsfördriv är alltid välkommet. Fast jag borde ju plugga egentligen..


müsli


Idag kände jag mig lite somrig och bestämde mig för att äta lite youghurt och müsli till frukost (det är inget jag tycker är särskilt gott egentligen men...).(bilden blev väldigt mörk, men äsch)


piercingen

Rik som man har blivit (hrm?) skulle jag till att beställa den där piercingen jag hittade för jättelänge sedan (gå back i arkivet på bilder). Det vara bara det att jag var tvungen att beställa för minst 90 kronor och den kostade bara 69. Så jag började i alla fall söka efter en till för ett billigt pris, hittade en för 79 som var rätt vanlig men i fin färg. Men! Det fanns flera färger i samma modell och jag är osäker på om jag kunde beställa den gröna fina jag ville ha, och om det i så fall var den som kallades regnbågsfärgad? Hur nu det skulle gå ihop... Tjaa... Vad tror ni?

morgon med blomster

Jag gjorde mig lite frukost och sitter nu nyduschad framför datorn. Hittade även lite underbara blommor utanför pappas fönster.
pluggpannkaka eller pannkaksplugg

Idag har jag jätteroligt. Jag spenderar hela dagen med att plugga, endast med några avbrott för att spela kungen lite då och då. Så det är skitkul. Verkligen.Men imorse blev det i alla fall amerikanska pannkakor. Det är gott.


champagnefrukost

Jag är bara trött. Jag är trött på all skit och jag är trött på alla falska människor. Och nu bitchar jag igen, så om du inte bill höra kan du låta bli att läsa vidare.

Champangefrukost. Vi dissar klassen och kör vi fyra. Det bestämde vi för ett tag sedan. Sedan kommer två stycken som jag en gång kallade vänner och sa att de ville vara med. Men med tanke på vår historia skulle de såklart acceptera ett nej. Problemet är bara det att jag känner inte att jag kan säga nej. Och just nu bara orkar jag inte. Jag struntar i det så får de komma bäst de vill. Jag orkar inte. Jag orkar inte ens klaga mer än så. Jag känner mig bara trött, orkeslös, viljelös. Jag vill inte mer. Kan jag inte bara få gå ut ifred?

.

Pluggandet gick det ju mindre bra med...

fjortis

Kom precis hem från skivan. Hehe, ja, jag sov ju hos min syster först förstås!
Vi hade det trevligt men det var väldigt lite folk och de spelade skitdålig musik så jag och min syster drog rätt tidigt, men men...

Jag var i alla dall sjukt snygg! Jag ska se om jag kan hitta en helkroppsbild som någon annan har tagit, men ansiktet är bra det med =)


Är jag inte fin?(btw, jag tror att en sida som heter linksreel eller något liknande ger ut virus som inte ens mitt Norton kunde motverka, så håll er borta därifrån!)


författare

Jag vill också skriva. Det har jag alltid velat. Jag vill nog inte skapa ett yrke som författare, jag är inte trög - jag vet att det inte går att försörja sig på det, framför allt inte i Sverige. Men jag ska skriva en eller flera böcker och de ska ta mig fan vara grymma och populära.

Genre? Ja, det får vi se. Det blir i alla fall inte deckare, eller kanske en för jag har en grym story i huvudet. Men jag vill inte fastna i deckarträsket för deckare är tråkiga, de följer bara en och samma mall allihop, och hör på den här: det är enkelt att skriva deckare. Ni håller säkert inte med mig men det gör inget.

Men det kommer i alla fall i framtiden att finnas böcker att köpa, skrivna och signerade av moi! Vi alla väntar spänt på den dagen, eller? ;)

(om ni btw undrar varför det blev en sådan fart på bloggandet idag är det för att jag lånade mammas jobbdator upp till mitt rum, much more inspiring to write up here I guess)

utpressning

Jag har blivit utpressad. Uffe sa att han skulle försöka fixa min dator, men bara om jag spelar KM match, vilket FYI är en skitjobbig tävling som bara strular. Förra året lyckades jag mystiskt nog komma till semifinal utan att ha spelat en enda match innan + att jag lämnat WO till Anna eftersom jag åkte till Tunisien...

Blackmailing. Oschysst.

peppar

Sitter och målar naglarna. Getting into character for tomorrow you see. Om det är skit så får man banne mig ta och göra det kul!

skivhelvete

Imorgon har vi vår studentskiva. Det har bara varit tjafs och strul och en plåga. Så det måste vara en jävla fest för att göra upp för allt som varit. Jag tycker att det är bra surt, jag vill inte ens gå längre. Det har bara varit för mycket nu och jag tänkte från början att det blir väl kul, man behöver ju inte umgås med de man inte tycker om. Men nu känns det totalt meningslöst. Vi ska ha en fest för klassen, där alla hatar varandra och ingen bryr sig ett skit om de andra, folk är elaka bara för att och så satt alla igår och skulle komma på namn som skulle symbolisera ens plats i klassen? Jag tycker att idén är helt dum i huvudet, jag vill inte vara med och jag vill inte vara med och rösta om andras namn heller, även om vissa otrevligt ryter åt mig och mina kompisar att vi faktiskt också får hjälpa till. JAG VILL INTE VARA MED! Och jag tänker inte betala några kronor för att köpa papptallrikar att skriva namnen på heller. Idén är idiotisk och demonstrativt vill jag inte ha något med det att göra.

Förlåt att jag är skitirriterad men det är så det är och jag måste få ur mig aggressionerna på något sätt. Sorry! (gick från att bli en tråkblogg till att bli en bitchblogg, hm... hur gick det till?)

skolan

Nu bär det av till skolan för filosofiförhör och på eftermiddagen matteprov. Jag känner mig bättre till mods över förhöret... Jag vill så gärna ha VG i matte men det ser mörkt ut...

Jaja, sorry för dålig uppdatering men det är så trist när jag inte har några bilder och annat skoj att lägga upp. =/

where art thou tim 2: 8-15?

Efter att ha suttit med min religionsfördjupning hela morgonen och halva gårdagen har jag nu tröttnat på att försöka hitta Tim 2:8-15 och Ef 5:21-33 i biblen. Det är inte så himla lätt. Och det blir inte bättre att många av böckerna jag slår i kommer med påståenden som jag gärna använt om det bara var så att de kunde hänvisa till Koranverser etc. Jag menar, vad är grejen med det? Att skriva var det står någonstans borde ju inte vara så svårt?

Nu ger jag i alla fall upp, för en stund i alla fall och man kunde ju tänka sig att min paus skulle bestå av lite tevetittande och kanske något att tugga på, men nej. Nu är det jag och matteboken. Vi syns om hundra år!

Gulle för hela slanten

Idag är det dags för White Collar, aka Gulle, klockan 22.00 på tv4+ (tror jag, rätta mig om jag har fel). Kanske ska jag springa in i duschen först, jag behöver tvätta håret... Och vore det inte fantastiskt gott med nya blåbärsmuffins? Vi får se.

Idag lyckades jag i alla fall vara riktigt otrevlig mot min pojkvän, jag var bara riktigt stressad över en massa saker så jag skrek till lite på honom. I'm sorry honey! Men det gör jag inte om för det är ju inte hans fel att jag är stressad. Så ta inte ut det på de ni tycker om, ta ut det på de ni inte tycker om istället ;P Nej, jag skämta bara.

Men ha en bra kväll, och titta på White Collar!


.

Mitt pluggandes förstördes av en spyende katt...

Tisdag

Jag sitter uppe nu, jag gick upp för en timme sen, halv åtta, fast jag börjar inte förrän elva. Kul, eller vad tycker ni? Nej men jag är uppe och ska plugga lite inför redovisningen jag ska ha idag om Gustav III (tror jag, ser ni vad förberedd jag är? ;)

Ingen vill komma på min skiva, inklusive mig själv men jag ska i alla fall försöka slippa middagen... Då blir det i alla fall billigare... Hoppas att någon säljer fler än två så kan jag ta deras biljett... Om det är någon som vill komma kan ni ju säga till för det finns många biljetter kvar.

Blä. Och igår åt jag typ ingenting. Jag började med en rejäl frukost, äggröra - min favorit. Och till det ett glas juice. Sen tog jag ett päron innan träningen. Jag tog en Maryland cookie när jag kom hem och sen tog jag två mackor och en kopp te senare på kvällen. Nyttigt!

Men det blir nog ingen lunch idag heller, för jag måste plugga matte. Men middag blir det nog, lite pommes frites med ketchup och grillkrydda kanske? Mums.

slitet

Är hemma från en tuff träningsdag på golfbanan. Och jag ser ut som en tomat i ansiktet eftersom jag inte smörjde in mig med solskyddsfaktor!!! Det som jag alltid lovar mig själv att jag ska bli bättre på. Men, men. Man kan inte lyckas med allt.

Igår vann jag i alla fall fribiljetter till Sturebadet så jag tänkte ta med mig syster dit på torsdag när vi båda är lediga. Super =)

lördag

Tack för dissen??

Jag har i alla haft en rätt trevlig dag. Först Premiären följt av en speedgolf tävling som vi ledde klart efter första varvet, men sen lyckades jag och Sofia hjälpas åt för att ändra det ganska radikalt.


löpning

Jag vaknade vid sju och kunde inte somna om så jag tog på mig löparskorna och tog en runda. Väldigt härligt! Jag sprang runt stranden och det var jättefint och helt perfekt väder. Inte för varmt, inte för kallt.

Snart bär det av till golfbanan för en heldag, men först ska jag gå och fixa lite frukost. Tror det blir havregrynsgröt.

Ha en bra dag!

RSS 2.0