Adventskram

God morgon.

Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt eftersom jag kom hem hav ett från Victor. Vi körde personalfest med Rock Band. Och jag kan ju säga att jag ägde ^^ Haha, inte alla andra då, men jag har aldrig spelat förut så.

Jag har i alla fall precis ätit frukost, och nu sitter jag och doppar chipssmulor i dippsås. Och jag har en del att göra idag. Jag har redan dammsugit och städat lite, och nu ska jag göra lite jobb åt mamma för att sedan kunna ägna mig åt det roliga, pyssel och bak!

Hörs senare!

guten morgen

Sitter här i min ensamhet och äter frukost. Blev väckt av att Rasmus stog och skrapade på mitt element. Jag vet inte riktigt varför, han kanske försökte vässa klorna, men inte var det något trevligt ljud att vakna till. Sedan när jag skrikit på honom några gånger för det hoppade han upp på ett bord där jag har lite glassaker, vilket var lite oroande. Där började han äta på en gammal vissen blomma jag hade där. Knaskatt helt enkelt.


Börjar dagen med en liten morgonpuss. Inte på riktigt alltså. Men ändå. Hade tänkt lägga in en bild på Rasmus, mer passande till inlägget, men jag har fel dator för det.


torsdag

Sitter i soffan och myser <3

Idag var en mycket bra dag. Trevligt på jobbet, fint snöväder, och mys nu. Kan knappt bli bättre. Jag gillar mitt jobb. Det enda som är trist är när vi pratar samtidigt som vi diskar och fixar grönsaker och sådana saker och chefen kommer in och tjatar: "Tempo, tempo! Ni kan inte prata samtidigt!" Tråkmåns. Men vi ska nog visa honom. Hehe.

Ha en trevlig kväll allihopa!



Och så har vi börjat sätta upp lite adventsmys


Stylebystars

Har precis skickat (ännu) ett mail till Stylebystars. I detta skrev jag att jag tänker göra en polisanmälan om jag inte får tillbaka pengarna inom en vecka. Och det tänker jag göra. Jävla skitbolag.

Jag googlade lite nu, och ser att andra haft problem med de också. Det är bara det att jag gjorde det innan jag handlade hos dem också. Men då hittade jag inget negativt. Undrar om de har blivit dåliga/re på sista tiden eller om jag helt enkelt missade det.

Hur som helst, jag ska ha mina pengar. Jag har alla dokument kvar, skickade tillbaka med rek-post. Dessutom har jag ju haft kontakt med de via mail då de säger att de ska skicka tillbaka pengarna, så de kan ju inte hävda att de inte fått tillbaka klänningen i alla fall. Och deras kundtjänst via telefon har jag fått tag i en gång. Nu räcker det. Polisen om en vecka!

träning

Ska på träning alldeles strax. Känner mig ju inte sådär jättetaggad direkt. Jag vill helst sitta i soffan insvept i en massa filtar med en kopp te och kanske en pepparkaka. Men det får vänta. Det kanske till och med blir en lång träning =(

Plus att jag måste köra bil i detta skitväder. Det är läskigt. Man slirar ju i varenda sväng och det är svårt att se någonting.

kreativ

Kände mig väldigt kreativ och hade gärna stickat lite... Så jag frågade mamma om hon hade något garn över. Hon sa kanske och jag letade lite men gav upp det. Det är jobbigt att känna sig kreativ utan något material. Det enda jag kan göra är att teckna, men det är typ det jag minst vill göra just nu. Och fota.

Virka skulle jag kunna tänka mig att göra, men inte har jag varken nål eller garn till det. Måla, jag har en duk men min syster har snott all min färg. Göra smycken, jag har verktyg men verkligen inget material, inga pärlor, inga band. Ingenting egentligen. Vad mer ska jag göra? Jag längtar tills julpysslets tid, det är ju snart. Första advent på söndag. Jag ska i alla fall innan den första december baka lite pepparkakor och göra en kalender av dem. Då behöver jag köpa något sorts snöre. Och något de kan hänga i, var jag nu ska få tag i det. Någon som kan tänka sig sno lite material från träslöjden? Hm, inte känner jag någon som fortfarande har sånt i och för sig.

=)

radio egoina

Ligger i sängen och lyssnar på radio Egoina. De testar skillnaden på Plopp och Center. Kul =)

HP

Åker in till stan för att gå på Harry Potter. Om ingen vill gå med mig får jag gå själv. Udda. Gå på bio själv. Då blir jag en erfarenhet rikare idag då =)



Jag hittar ingen bild och jag har annat att göra. Sorry

=(

Jag känner mig otroligt ensam och ledsen just nu. Och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra åt det. Instinktivt vill jag såklart ringa till Maher, men han jobbar så han kan inte prata med mig. Blä, vad det alltid ska vara så jobbigt. =(

jävla fittbolag

Jag försökte ringa stylebystars idag igen. Det gick inte. "Just nu nås vår kundtjänst via mail. Från och med den 3:e November är svarstiden cirka 3 arbetsdagar."

Men vad bra då! Att ni svarade på mitt senaste mail, och mailet innan det också! Och att ni aldrig svarar i telefon. Och att ni är skyldiga mig typ 500 kronor. Era jävla idioter. Fuck you.

(Idag har jag väldigt vårdat språk ^^)

jobbjobbjobb

God morgon! Jag har inte skrivit på ett tag, sorry. Jag har inte haft så mycket att skriva och så har jag varit supertrött efter jobbet. Jag är ju inte van vid att gå upp så tidigt och jobba!

Jag ska iväg till jobbet idag igen om en stund, så nu ska jag sminka mig, klä på mig och äta lite frukost innan jag sticker iväg. Nu får ni gärna komma ner och ta en macka om ni vill! Vi finns i nya Åkersberga centrum längst bort mot nya parkeringen. Välkomna!

jobb

Jag är påväg att lägga mig nu. Och sova, alltså. Jag börjar jobba imorgon. Jippie! Det verkar vara en trevlig arbetsplats med trevliga kollegor. Men jag är sjukt nervös. För det första har det här med kassa och räkna pengar varit en mardröm för mig väldigt länge, för det andra finns det sjukt många olika variationer av allting, och jag kommer ha stora problem med att komma ihåg allting! Kom inte dit imorgon är ni snälla. Kom gärna dit senare, nästa vecka eller så. Men gör mig en tjänst och dyk inte upp imorgon. Tack!

=(

Min kompis och hennes pojkvän har gjort slut. Det känns inte förvånande, men tråkigt. De är väldigt fina tillsammans. Men det är inte allt som krävs. Jag tror i alla fall att de fortfarande har någon slags vänskap. Det var nog ett mer gemensamt beslut, vilket känns som en liten tröst. Ja, nu är det ju så att jag inte vet så mycket detaljer, men. Ja. Det är tråkigt sådant där. Avslut.

hjälp mig

Hur kommer jag över den hr jävla skiten? Jag vet inte hur jag ska göra, men jag blir fortfarande arg och ledsen när jag tänker på det. Och jag vill inte att det ska vara beroende av andra personer, jag vill att jag ska kunna komma över det utan att blanda in idioter. Och utan att trasha min kusins kompis varje gång han nämner henne, för det är ju inte så värst moget. ^^

Vet ni? Jag vill prata med någon. Någon bra, någon som förstår. Inte cp-kuratorn från Röllingby, inte dum-i-huvudet-skolsköterskan från Prolympia, och inte de dömande tanterna på ungdomsmottagningen. Utan någon bra. Någon som kan tipsa mig om någon?

freja

Vi har nyligen slängt ut ett par gamla soffor som vi hade stående på övervåningen. Det var väldigt slitna och så, så vi tog mormors gamla soffa som min moster slängde ut nu när hon köpte en ny. Den är visserligen också sliten, men inte alls lika som de vi hade. Problemet är bara att vår hund inte längre har någonstans att sova. Ja, hon får ju ligga i sin korg, eller den andra soffan, eller inne hos mamma och pappa på en matta etc etc. Men hon vill ju sova i soffan. Nu går hon runt här utanför och gnäller och kan inte slå sig till ro. Skitjobbigt! Jag lovar att hon väcker mig imorgon bitti också.




Tyra Banks

Sitter och fryser lite i soffan framför teven med datorn i knäet. Men men tanke på hur varm den här skitsaken är lär jag inte frysa så länge till.

Jag tänkte lite på Tyra Banks imorse, såg lite av hennes show efter Bones. Hon verkar verkligen bry sig om andra människor och att alla ska respektera varandra och tycka om sig själva et cetera. Till skillnad från vissa andra så kallade förebilder, som säger att man ska tycka om sig själv som man är, men samtidigt uttrycker sig på ett sådant sätt som får andra att känna sig mindre värda eller dåliga eller liknande. Tänkte bara säga det.



Tyra på ett av hennes läger


Halloween

Det var flera dagar sedan jag skrev något senast. Undrar hur det kommer sig... Nåväl, här är jag igen. Jag kom precis ur duschen och det var väldigt skönt att få ur all hårspray från igår. Vi hade halloweenfest! Det var jätteroligt. Men jag undrar hur folk som har hårspray varje dag klarar av det. Det är ju inte vidare mysigt...



Såhär såg jag och min syster ut. Om någon undrar över hur jag gjorde såret är det bara att fråga så kan jag skriva ett inlägg om det.


grått hår?

Vad är grejen med att Tyra Banks typ har grått hår i säsong åtta av America's Next Top Model? Jag hittade ingen bild men... Jag förstår det inte. Alla andra färgar från grått hår, men Tyra färgar till grått.

Lyxfällan

Jag har ibland panik för min mobilräkning, eftersom jag är arbetslös och inte har någon egentlig inkomst (jag jobbar några timmar i månaden för mamma). Den brukar vara på mellan 500-600 kronor. Och så ser man på lyxfällan och den här fjortisbruden (som är 23????) som shoppar för 10 000 kronor i månaden. Jag försöker ju i alla fall skaffa ett jobb. Eller, försökte ska jag väl säga eftersom jag ska börja jobba nästa vecka. Men alltså. Jag är mållös.

dagens fångst:


Jag har köpt lite olika typer av ståltråd (tja, tekniskt sätt är bara den tunna ståltråd, men i alla fall.) Undrar vad jag håller på med? =)

Dessutom fick jag lite lektion om laminat- och parkettgolv av pappa. Början till min karriär ;)

RSS 2.0