.

Jag vill också klä ut mig och gå på fest och ha roligt... =(

.

Put a knife through my heart and turn it around. It would be less painful.

Fade to black


Jobb!

Jag har fått jobb =D

Subway ringde mig precis, som jag var på rekryteringsträff för förra veckan, och frågade om jag fortfarande var intresserad och det är jag ju såklart! Så jag ska på möte på onsdag för att möta alla och, antar jag, få reda på lite mer hur allt går till och så.  Det enda är att jag nu måste köpa ett par svarta gympaskor typ. Jag har bara ett par converse, men de är ju vita på tån så det går nog inte. Men det löser vi. Hehe.



torsdag

Jag blev väckt klockan tre inatt. Eller den kanske var halv fyra. Jag vet inte riktigt. Det är svårt att ha koll på sådana saker när man knappt är vaken. Min pojkvän ringde i alla fall. Man kan ju undra vad han gjorde uppe vid den tiden. Jag tror han sa något om mardrömmar. Det är som sagt svårt att ha koll på sådana saker när man knappt är vaken. Jag hoppas jag inte sa något dumt...

Jag förstår att ni tyckte detta var otroligt intressant. Det är okej att tycka det =P

(Dessutom är det tydligen torsdag idag. Jag tänkte skriva onsdag i rubriken. Man har väldigt bra koll på veckodagarna när man är arbetslös..^^)

angel wings

Jag håller på att förbereda lite inför Halloween. Och jag har tänkt mig att vara en ängel, även om det inte är så värst läskigt. Men då måste jag ju ha vingar. Jag har spånat lite på hur jag ska göra dem (köpa är inte ett alternativ). Jag måste såklart ha ståltråd, och jag hoppas att pappa kan leta fram lite åt mig. Jag har inte riktigt något vitt tyg eller så. Jag har letat efter lite gamla skjortor och så, men jag hittar inte riktigt något. Sen såg jag hushållspappersrullen, men jag vet inte riktigt... Men måste de vara vita då? Jag hittade till exempel lite påskfjädrar så det blir färgglada vingar. Men svart. Har vi rätt mycket av, gamla kläder som kan stå till tjänst kanske, eller sopsäckar. Jag har i och för sig ett par gamla vita byxor... Undrar om det är tillräckligt. Har ni några ideer får ni gärna komma med dem =)


/>


3

De ringde precis från 3 (min mobiloperatör). Han sa att han ringde för att se om det var så att de skulle kunna göra det lite billigare för mig.
"Då ska vi bara kolla vad du har för något idag" säger han. "Du ringer mycket till utlandet?"
"Ja"
"Men är du utomlands just nu?"
"Nej, jag är hemma i Sverige." Det var det. Han tyckte inte att det fanns något att göra och önskade mig en trevlig kväll. Ja. Tack då. Men du kunde inte ha kollat vad jag hade innan du ringde och störde, när det ändå inte fanns något att göra? Pucko.

blä

Allt känns rätt tungt nu.

Jag är den förste som ber om ursäkt när jag vet att jag har gjort fel. Även om jag inte tycker att allt är mitt fel så ber jag om ursäkt för det jag tycker att jag har gjort. Därför känns det rätt jobbigt när jag inte får det tillbaka.

Jag kan tåla att bli kallad hora och fitta av någon på fyllan, som är arg på mig för något jag gjort och som bara överreagerar när man fått i sig lite för mycket att dricka. Men då vill jag gärna ha en ursäkt när man nyktrat till och vet att det var att ta i. Men det är svårt det där. För det är vad jag tycker, men andra kanske inte känner på samma sätt.

MEN, vad jag inte har lust att ta, är att någon kallar mig fitta för någon annans räkning. Speciellt inte om jag inte får någon ursäkt tillbaka när alkoholen har gått ur systemet. För jag kan på ett sätt förstå att man inte vill be om ursäkt, även om man har gått för långt, för att den andre personen (jag i det här fallet), har gjort fel först. Även om jag inte tycker på det sättet kan jag förstå det. Men verkligen inte att någon skriker jävla fitta i örat på mig och sedan fortsätter att ringa flera gånger för att, som jag antar, säga det igen eller något värre. Jag vet fortfarande inte exakt vem det var, men det är i alla fall så jävla respektlöst och ännu mer respektlöst att inte be om ursäkt för det idag.


skithelg

Jävla skithelg. Det börjar med att jag måste bära en massa jävla ved upp för en brant hal trappa, fast jag inte har några muskler och hatar spindlar (det var gott om kan jag lova). Men det var en jävla dröm jämfört med resten. Igår kväll blir jag kallad hora och fitta, och det är ju alltid trevligt. Sen börjar jag bråka med min pojkvän av någon jävla okänd anledning, och det bråket var tydligen tillräckligt stort för att hålla i sig idag också.

Sen ska jag till min syster och fira hennes födelsedag. Kul att sitta där med gråten i halsen liksom. Någon annan som vill passa på att säga någonting negativt eller elakt medan jag ändå mår såhär dåligt?

Lite såhär känns det. Fast några miljoner gånger värre.

Bilden är typ fem år eller så...


grrr

Tänker hålla mig ifrån att skriva lite, så att jag inte skriver alla de fula ord som jag egentligen vill skriva. Jag nöjer mig med helvetesjävlaskit.

?

Trakasserad. Jo, men jag tackar. Det är ju alltid lika roligt.

lördag

Vi höll alla på att gå och lägga oss igår kväll. Mamma och pappa låg redan i sängen och löste lite korsord. Jag gick in till de för att hämta katten som jag tyckte skulle sova hos mig och inte hos dem. Och när jag tar honom säger pappa: Stöld. Stöld!
På skämt, jätteroligt ^^. Men det roliga är att mamma då, helt seriöst, säger: Nej, det kan det ju inte bli. Det är ju tre bokstäver och slutar på "t"!

LOST

Efter att mamma fick för sig att vi skulle uppta tittandet på LOST där vi slutade förut köpte vi idag en box. Det var bara det att när vi nu skulle se ett avsnitt gick det inte att spela DVDn. Jag tänkte att det var något nytt med själva discen och att vår spelare var gammal, så vi satte in en annan film som vi hade hemma och har tittat på förut. Men det gick inte heller så det är alltså något fel på dvd spelaren. Kul.


 


god natt

Jag har absolut INGENTING vettigt att säga. Jag är bara så sjukt trött och ska gå och sova alldeles strax. God natt. Lägger upp en trevlig gotländsk solnedgång.


lunch

Sitter i köket och äter lunch. Lite pommes frites med grillkrydda och ketchup. Pappa tycker att jag är konstig som inte har någonting till, men då tyckte jag faktiskt att han kan se till att vi har lite grönsaker hemma som man kan ha till.


.

Mot Arbetsförmedlingen!

En vanlig onsdagskväll

Sitter och tittar på Medium. Tröttare än på länge. Och jag saknar min pojkvän (ovanligt ^^).


gammal bild

Jag satt och organiserade alla bilder som jag flyttat över till den här datorn (som för tillfället fungerar som min), och då hittade jag den här bilden. Tagen mindre än ett år sedan. Då var jag såhär smal. Det är jag verkligen inte längre. Det vill jag vara igen. Jag vet inte ens vad jag gjorde för skillnad. Mådde dåligt och hade ingen aptit kanske. Hur kommer jag dit igen? (jag skämtar om ni undrar)

Dessutom vill jag ha min webkamera tillbaka. Går det på något sätt att installera utan cd:n?


=)

Jag kom precis hem från Arbetsförmedlingen där jag har varit på rekryteringsträff. Det gick mycket bättre än i torsdags, men det behöver ju inte betyda något. Jag är hoppfull ändå. Mindre hoppfull är jag på att jag ska höra av personen jag pratade med i torsdags, trots att han lovade att höra av sig oavsett. Men that's life och nu ska jag gå och jobba lite åt mammsen.


matematik

Min syster är bra på matte

Syster: Det är så fint med färgerna på träden, när hälften är röda, hälften gula och hälften gröna!

Varning för svordomar!

Jag vet inte vad det är för fel med mig. Jag har kramp i magen. Typ från naveln och neråt. Plus att jag fortfarande har ont i halsen och i ländryggen. Kunde knappt böja mig fram för att spotta ut tandkrämen när jag borstade tänderna.

Tur att jag inte är hos min pojkvän i alla fall, för då hade ahn tvingat mig att åka till det där förskräckliga, vidriga jävla sjukhuset med inkompetenta läkare som trycker ner sina fingrar i min mage som för att nudda underlaget under och säger "relaxe please" jätteirriterat. Och för övrigt kan jag informera om att det var den enda engelska han kunde, och ingen på det där jävla stället kunde något mera. Och trots deras fortsatta försök så kan jag inte franska.

Fan, vad det gör ont i magen!

god natt

Känner mig ensam och bortglömd. Går till sängs nu och hoppas att jag inte känner likadant imorgon (fysiskt och psykiskt). Min rygg tar död på mig av någon anledning.

Peace out!


Slänger in en bild från en promenad med hunden.


Blog awards

Alla storbloggare har i stort sett samma läsare. Några läser inte den, och några få läser bara den, men de flesta är samma. Och inte tror jag att de flesta läser för att de tycker jättemycket om personen eller så. De gillar skvaller och intriger och all annan skit som händer där.

Vilket är anledningen till att Egoina vinner årets blogg. Hon har inte flest läsare, men hennes läsare tycker om henne och hennes blogg och läser inte den för att skratta åt henne. Och därför röstar de också många gånger, för att de tycker att hon förtjänar det.


klagar lite mer

Fräsh idag. Jag skulle ta en dush förut, men kände att jag inte riktigt skulle orka stå upp. Pigg är jag också. Nämnde jag att jag plus mina åkommor jag klagade på imorse har jag också gjort illa knäet. Jag måste ha vridit det på något sätt när jag låg och halvsov i soffan tillsammans med min katt. Vi var ungefär lika slöa, bara det att han är frisk och jag sjuk.

?

Jag hatar alla jävla dejtingprogram där en person hånglar med femton olika på samma dag. Jag tycker att det känns jättekonstigt, men det är väl upp till dem antar jag. Jag bara känner att jag inte skulle vilja vara en av de tjejerna som tävlar om en kille man tycker om, och sen hånglar han med någon annan så fort man vänder ryggen till.

Nej, usch för det.

lördag

God morgon!

Eller inte. Det är ju i och för sig otroligt fint väder trots kylan. Men jag har ont i huvudet, jag har ont i ryggen av någon anledning. Dessutom är min hals riktigt svullen idag. Jag försöker dricka lite te, men jag kan lova att det knaoot går ner. Haha. Hoppas det blir bättre sen för annars får jag nog ställa in med Josse...

Dear John


Ska åka till min kusin Anneli och titta på film. Vi ska försökaa hyra Dear John, så vi får se om de har den, men det bör de ha. Och så får vi hoppas att den är bra också!



Tror ni inte att jag kommer storgrina hela filmen igenom? Det gör i alla fall jag ^^


Resultatet


Det lär ta några timmar att äta upp - men jag har i alla fall lite sallad också =)


kycklingdressing?

Försöker hitta ett recept på någon sorts dressing som passar bra till kyckling. Men det går SKITDÅLIGT! Undrar varför... får försöka hitta lite bearnaisesås i kylen eller nåt. Eller så får jag äta torr kyckling. Hehe.



UPDATE: Vi har bearnaise! Vilken chock! Utrustat kylskåp liksom =)

god morgon

Jag vaknade typ nu. Haha. så jag missade Bones men som tur var har jag sett det redan (och igårkväll också dessutom). Jag förstår inte varför de bara visar samma avsnitt på alla kanaler hela tiden. Jaja.

Jag har ont i halsen också, inte så kul. Så jag sitter med min tekopp och försöker mildra. Får ta en bafucin efter frukosten också.

Slänger in en bild på Mandas fina katt Daisy.


ostbågar


Nu är det favoriten Ostbågar som gäller. Mums =)


rekryteringsträff

Ska snart iväg på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen. Jag är inte så hoppfull, men jag ska gå dit och låtsas. Jag är egentligen lite ledsen, för jag får inte tag på Maher. Det är något fel på hans mobil så den laddar typ ur sig hela tiden. Det hade varit så skönt med ett litet "lycka till" bara. Ja, på engelska då alltså. Jag måste trycka i mig något innan jag går också. Blir väl en nyttig macka (alltså vitt bröd med smör och ost, haha).

Och jag hade tagit en bild och lagt upp, men jag har inte den blekaste aning om hur man får upp den här webkameran. Det går ju bra om man har videosamtal, för då fixar msn upp den, men jag kan inte göra det själv. Så, sorry. Ni får helt enkelt föreställa er hur snygg jag är =P Nej, jag skämta bara. Men kan lägga upp en fin bild jag tog i Hagaparken när jag kommer hem, har den på en annan dator.

Nej, nog pratat (om verkligen ingenting).

See you!

Färger i en vind


Bra film, bra sång =)



smart

Haha, jag svarade rätt på en gåta och fick en länk =) Tack så mycket Svorskan!

bra (?) tips från arbetsförmedlingen

Jag var på arbetsförmedlingen i fredags. På informationsmöte. Det var supertråkigt och totalt onödigt. Och så fick vi lite dåliga tips.

1. Skriv upp alla jobb du söker så att du kan titta tillbaka på det när det känns som att ingenting händer, så kan du se att du faktiskt gjort allt detta.

Hm? Så att jag kan ha exakt koll på hur många som inte vill ha mig? Knappast en positiv tanke, eller?

2. Sitt inte framför datorn och leta efter annonser et cetera, utan gör något annat som får dig att må bra emellanåt. T.ex. ta en fika med kompisar!

Ja, det skulle ju vara bra. Bara det att jag är ARBETSLÖS! VIlket är anledningen till att jag är hos er. Jag är arbetslös vilket betyder att jag inte har någon inkomst, alltså jag kan inte gå och fika med kompisar för jag är totalt pank. Men annars var det ju ett bra tips!

BLÄ

stavfell och sär skrivningar

Jag får panik när jag läser bloggar med dålig svenska. Förlåt, men det är verkligen jobbigt. Jag läser helst bloggar som skriver ut orden, inte använder msn-språk. Men förutom det är det skitjobbigt att läsa stavfel och särskrivningar et cetera.

Oj, vad trevlig jag var nu... Eller inte. Men jag kände bara att jag behövde få ur mig det. Förlåt. (försökte vara lite rolig där i rubriken om ni undrar. Jag är inte så rolig, jag vet ^^ )

söndag

Just nu sitter jag i sängen med en kopp te och är lite småsur på min pojvän för att... nej, det behöver ni inte veta. Inget allvarligt eller så, men ändå. Ska åka in till min syster och umgås lite om en stund, måste bara typ vakna först. Det är ju så mysigt att bara vara här. Och gissa vad? Jag fick sällskap inatt ;P



Av min Tusse som har blivit bortskämd och måste dricka direkt ur kranen...



(Det var den enda bilden jag hade på den här datorn...)


Ps. I love you

Tittar på PS. I love you med Hilary Swank och Gerar Butler som går på fyran. Det är en jättefin film men jag vet inte om det är så lämpligt att jag tittar på den just nu. Jag är nämligen rätt känslig just nu. Men, men. Vi får se hur det går...




mardröm

Blä för mardrömmar. Under de senaste sju månaderna har jag drömt fler mardrömmar än i resten av mitt liv. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på. Det började medsamma jag kom hem från Tunisien i mars. Då hade jag mardrömmar exakt varje dag ett tag. Jag kommer inte riktigt ihåg hur länge det var med åtminston(d)e en månad. Men även om det slutade att vara varje dag, så händer det ofta. Jobbigt ofta.

I natt skulle jag till exempel åka till Tunisien. Det brukar innebära att jag har spenderat mina allra sista ören på en flygbiljett och att vi ska få återse varandra efter månader. Otroligt jobbigt kan jag tillägga. Men ännu jobbigare är att jag då missade planet. Det hade inte lyft än, men jag kom väl för sent till incheckningen eller nåt. Fy fan vad jobbigt det var. Man har gått och längtat och så ska man få se varandra om bara några få timmar, och så missar jag planet. Det första jag gjorde var ju såklart att ringa storgråtande till honom och säga att jag inte skulle komma. Fatta besvikelsen. Nej, det tror jag inte ni gör, för jag tror inte många fattar hur jobbigt det här är...


En liten puss skulle inte sitta helt fel =P


soffa

Jag älskar inredning. Och jag vill inget hellre än att få en egen lägenhet och inreda den som jag vill. Men, nu är jag pank och arbetslös så det ligger nog väldigt långt bort. Men det är vad det är. Tills dess får jag nöja mig med att drömma och kolla på lägenheter och inredningsstilar etc.


Mina kusiner hade förut en soffa som jag älskar, den är helt underbar. Nu har de flyttat och så, och har den inte kvar. Och jag tänkte visa en bild på just den, eftersom de hade huset på visning alldeles nyss, men de hann ta bort den så jag gav mig ut på internet för att hitta en liknande, och den här är rätt nära. Fast den här är mer brun än svart... Dels så var hela soffan större, men biten till höger var också längre, vilket gjorde den ändå mycket mysigare. Men den här är också fin. Hittade den här.


Gossip Girl och tunisisk såpa

Visste ni att det finns en tunisisk skådespelerska som är aslik brunetten i Gossip Girl? Jag vet inte vad någon av de heter, jag minns inte hon i Gossip Girl, jag tittar inte på det över huvud taget och den tunisiska tjejen, ja, jag är ju inte så bra på arabiska direkt. Några ord kan jag förstå här och där (och för övrigt så hänger man med otroligt bra i en såpa utan att kunna språket), men jag kan absolut inte läsa! Så därför vet jag inte vad varken serien eller hon heter. Men om någon vet kan ni ju höra av er, om ni tycker som jag förstås. Men som sagt - tittar inte på Gossip Girl så de kanske inte är så lika trots allt.

arbetslöshet

Jag tror att det är ytterst få människor i vårt land som vill vara arbetslösa. Och alla som påstår motsatsen är ju för fan dumma i huvudet.

Onepiece



Snacka om att jag suktar! Jag har alltid varit så himla avundsjuk på alla bebisar och deras björndräkter, de ser ju så mysiga ut! Och nu hittade jag den här. Men den är dyr och finns ändå inte i min storlek. Buähä! men jag ska hålla utkik, när jag någon gång får pengar, det vill säga.


grodyngel

Hej svejs!
Jag är hemma nu, kom hem vid tio igår. Då åt vi lite mat (McDonald's) och sen bytte lakan och somnade. Vi behöver inte prata om helgen direkt, kan bara nämna att i fredags kväll sov jag innan klockan nio. Men banan var i alla fall riktigt fin, jättebra skick.

Så, nu tänkte jag berätta att min katt är dum i huvudet. Nej, inte riktigt kanske. Men han låg i alla fall här bredvid på skrivbordet, och så hade jag min yoghurt tallrik här också. Sen gick jag bara för att släppa ut hunden och när jag kom tillbaka så satt katten och slickade rent tallriken. Inte bra. *Ledsen smiley*


Boven i dramat
(bild från i våras!)



(jag hade ingen bra rubrik om ni undrar över den ^^)


RSS 2.0