America's Next Top Model

 

Sitter i soffan och kollar på America's Next Top Model. Eller jag gjorde det i alla fall. Nu har jag tydligen tittat på 72 minuter så nu måste jag vänta en halvtimme. Men se sådant har vi inte tid med! Nej, jag ska nämligen åka och jobba. Jag bytte med Stefan så att jag jobbar idag och han imorgon för vi ska ha golfläger. Eller det börjar väl egentligen idag men. Nej, jag måste gå och byta om och sådant tråkigt, så det var väl lika bra att jag inte fick se mer ;)

Toodles!
glad påsk

Jag visste att jag hade en eller två bitar kvar i mitt påskägg. Jag skulle bara ta den sista biten och blev alldeles förundrad över hur tungt det var. Och när jag öppnar det möts jag av detta:
Påskharen hade kommit tillbaka och fyllt på =) Och tur var väl det, så godissugen som jag kände mig. (dessutom verkar det vara godare godis denna gången, hehe)


<3

Happy Happy Happy

För jag hittade en resa och nu har jag bokat och nu ska jag få träffa min pojkvän och allt är jättebra =)=)=)=)=)
cake

Idag har vi haft påskmiddag. Väldigt trevligt. Jag har varit igång sedan åtta imorse och nu är jag väldigt trött. Kan visa lite bilder och berätta mer under morgondagen.

Men nu. En liten bild på min fina och uppskattade tårta =)
saknat mig?

God morgon kära vänner. Klockan är nu 08.07 här i Österskär. Vad jag gör uppe? Jag glömde baka tårta igår så jag ska göra det idag. Den behöver några timmar i kylen. Men se, vad som hände mig igår:


Framtiden är säkrad. Eller ja... ni vet =)


städdag

Sitter och äter frukost framför teven. Ska iväg och städa lite på golfklubben innan jag måste jobba lite. Men det är bra att jag fick lite jobb idag, på grund av andra öppettider i påsk fick jag en hel del mindre timmar. Och på söndagar får man ob =)


=D

Nilong och Stefan vill att jag ska jobba. Men in your face! Jag ska till golfbanan och därmed pasta!fredag

"Få saker är så tillfredsställande som att se sina barn få egna tonåringar." Doug Larson

Kul citat jag just såg i min kalender. Efter en trevlig löptur i morgonsolen har jag just ätit en stor brunch och gjort en sökning till hösten. Högskolan i Borås som etta. =)

Nu blir det jobb!


högskola/universitet

Sitter och läser om fastighetsmäklarprogrammet på lite olika skolor. Det är typ fett svårt. Det är ju inte helt lätt att genom att läsa några korta beskrivningar bestämma vilken av utbildningarna som är bäst.

Men jag gör mitt bästa. Så vitt jag förstår är Malmö Universitet de enda som erbjuder Psykologi, vilket alltid är roligt. Men av de som är kvar är Gävle 180 hp jämfört med de andra som är 120 hp. Och Gävle är ju närmast.

Högskolan Väst har jag sållat bort. Det är en ny utbildning som är 180 hp och först tredje året är inriktat på Fastighetsmäklare, alternativt finans- eller försäkringsmäklare. Så det pallar vi inte.

Var tror ni jag hamnar?


Borås, kanske?


hickey

Jag har ett sugmärke på armen. Japp. Stort och fult och rött är det. Och varför har jag det, undrar ni då. Det är en riktigt jävla bra fråga. Men jag kunde inte sova och så hade jag tråkigt och så blev det som det blev. Nu hoppas jag bara att min jobbtröja har tillräckligt långa ärmar för att dölja det... =/


godis

Skulle köpa lite lösgodis efter jobbet, men när jag stod där framför allt godis blev jag bara illamående så jag åkte hem utan att köpa någonting. Hur ofta händer det?
blä

Sitter och tvingar i mig frukost. Jag måste åka om fem minuter så då måste jag ha ätit upp... Och varför sitter jag då här, tänker ni. Ja, det är en rikitgt bra fråga ^^

Make Up Store

Har varit i Barkarby med syster och pappa idag. Vi hängde i lite otulets och IKEA. Jeanette köpte hundra prylar, jag köpte en keps och en tröja att spela golf i. Sedan sprang jag in i Solna Centrum när vi släppte av henne hemma hos sig. Jag hittade nämligen ett Make Up Store och köpte: Ja, vad tror ni?
.

Alldeles underbara, älskade du.

grusdusch

Hängde hos Jossan igår. Vi rörde oss typ inte från hennes soffa på hela dagen, haha. Men när vi väl gjorde det gick vi ut en liten stund. Och fy fan vad det blåste! Vi gick och helt plötsligt tog vinden upp all grus på marken och kastade på oss typ. Som en kulspruta. Fy farao.
cykel

Ska försöka mig på att cykla till jobbet idag. Vi får se hur det går. Cykeln är ju inte i världens bästa skick kanske. Och idag hade det varit bra om jag var tidigt på jobbet, för jag ska få beställa varor idag (cool som jag är ^^). Men jag tror att cykeln kan ha punktering, vilket kommer göra det till en väldigt tråkig resa till jobbet. Handbromsen funkar inte. Jag är osäker på hur det är medväxlarna. Som sagt, inte världens bästa skick direkt. Den som har lust att ge mig en cykel lite spontant sådär är välkommen =)

concealer

Min gamla concealer har utgått ur sortimentet. Och jag behöver en ny. Jag vill gärna ha makeupstores cover all mix, som är som den gamla jag hade, bara det att min kom från Lumene (med nån apostrof någonstans) och kostade hälften så mycket. Så. Är den för dyr? Det är ju trots allt ganska mycket med 246 för en concealer. Men den ska vara väldigt bra och så håller den nog ett bra tag. Jag måste by the way skaffa ett bankkort så att jag kan handla på internet. Detta är ju värdelöst.

chock

Jag fick nyss reda på att ****-Anna och ****-Rosalinda tyckte illa om mig redan från början. Jag visste inte att jag tvingade på dem mitt sällskap. Då kunde de väl ha sagt något. Jag trodde att de tyckte om mig från början och att det sen gick utför. Men då känns det ju som att allt är ännu mindre mitt fel. Jag bara undrar varför det inte får mig att känna mig bättre till mods?

tittut


wc

WC betyder att det är en vattentoalett. Alltså en toalett där det finns vatten och man kan spola och sådant. Ett dass/bajamaja är INTE en WC.

Tänkte bara klargöra detta.

RSS 2.0