Behövs inga ord




iPhone

Jag har köpt en iPhone. Och så skulle jag skapa ett apple konto. Allt som återstår är att bekräfta e-mail adressen. Men det fungerar inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag blir så sjukt trött när ingenting fungerar som det ska. Blä.

God morgon




Från julafton. I ett av mina drömhus. Hittade ett nytt igår förresten. Världens finaste takvåning =) Bara 21 000 000 kronor. Hehe. Det har jag ju i bakficka liksom ^^


ehm???

På jobbet i fredags:

En av småkillarna (typ tolv eller nåt, inte vet jag) kommer fram till mig med chipspåsen han köpt

Killen: Kan jag få byta den här?
Jag: Vad är det för fel?
Killen: Inget, jag vill bara ha en annan smak
Jag: Men du har ju öppnat den?
Killen: Ja, och?

ledigt??!

Städar rummet. Ska försöka komma på hur man laddar upp saker från mobilen till datorn, det kanske är så att jag behöver installera något? Och så ska jag flytta över musik till min nya dator. Maher ska komma och prata med mig på msn om ett tag, han sa tjugo minuter för ett tag sen men det kan ju betyda typ två timmar så jag vet inte riktigt. Jag ska plocka undan julgrejer, jag ska byta lakan, jag måste möblera om. Jag har visserligen inte så mycket att göra, men något får det bli. Vill ju ha sängen inne där jag har skrivbordet, men den är för stor... Nåväl. Byta gardiner ska jag göra också. Och pappa vill att vi ska åka och träna. Inte kan man kalla det ledigt idag inte!

kcal

Idag räknar jag kalorier.

Frukosten bestod av ungefär 320 kcal. Jag vet inte vad som är bra eller dåligt. Men vi får väl se vad dagen slutar med. Jag hittade också en stegräknare i mobilen, men den är mindre bra. Ska se om pappa har någon som ändå bara ligger och slänger.

Nu drar jag till jobbet och ska undvika att äta en av de där goda mackorna till lunch! Det är visserligen inte jättemycket kalorier i dem, men ändå. Man kan räkna ut kalorierna på Subways hemsida.

Nej, nu ska jag dra, hej då!


sbeh el khir

God morgon!

Hur mår ni alla idag? Jag mår bra, ska till jobbet om en stund. Jag plattade håret idag. Första gången sedan studenten tror jag. Jag gjorde inte så mycket, bara lite snabbt så det blev ju inte jätterakt. Men ändå =)





Sitter här i mitt halvplatta hår och äter karelska piroger.


Tunisien

Kul att Tunisien är i kaos så att jag inte kan åka dit. Presidentjävel. Polisjävlar. Ligistjävlar. Alla andra högt uppsatta personer från andra länder som inte gör något-jävlar.

=( I am not a happy camper!




lördag

Pappa drar med mig till golfpunkten för att träna. Det är väl bra i och för sig, men jag är sjukt trött, kan knappt hålla ögonen öppna. Förutom det har jag typ inga skor eller klubbor. Klubborna + ett par gympaskor är på Hagby, och mina sulor är på jobbet så jag kan inte ha några golfskor.

Blä. Jag håller ju på att somna. Och sen måste jag jobba åt mamma

träning

Jag vill träna. Jag tycker egentligen inte om att springa, men jag skulle kunna springa en liten sträcka och sedan köra lite styrka och annat. I snön. Och jag har bara korta träningsbyxor. Jag har ju vanliga mjuksbyxor men det är inte direkt optimalt. Blä. Kom hit och ge mig ett par träningsbyxor så att jag kan träna.



Bjuder på lite gratisreklam =P


viktig dag

God morgon! Nej jag skämta bara, klockan är två på natten och jag har inte precis gått upp.

Imorse gjorde jag något riktigt kul! Jag var på hemligt uppdrag åt NASA! Det är ju som sagt hemligt så jag kan inte säga så mycket om det, men det var riktigt kul. Lite slitigt att bli inkallad med så kort varsel bara, jag som förväntade mig sovmorgon. Men men. Det är smällar man får ta när man är så cool som jag =)



Natthälsning

Blev lite sent kanske... Men jag går och lägger mig nu. God natt!


 
Jag vill klippa mig! Ska bara få lugghelvetet att växa ut också =)


pizza

Jag och Tessi bakade pizza till middag idag.



Sen gjorde vi fruktsallad också, och i brist på glass hade vi grädde till och det ångrar jag nu... Jag känner för att springa imorgon innan jobbet. Jag orkar inte ställa klockan tidigare för att göra det, men vaknar jag självmant kan jag ju göra det. Fast jag önskar förstås att jag hade bättre kläder, och skor. De får jag till och med skavsår av så jag får plåstra om hälarna innan i så fall. Nåväl, god natt.

tokyo

Sitter och tittar på hotell i Tokyo. Vi vet ju inte exakt när vi kan åka dit men det är ändå bra att ha ett hum om vad man ska boka och sådär. Vi har hittat en del fina, men det får ju inte kosta alldeles för mycket hellre.

Om någon har något tips får ni gärna säga till =)

frukost

Det kanske är konstigt, men jag tycker mycket bättre om att laga frukost än att laga middag. Jag vet inte om det är för att jag helt enkelt tycker om frukost bättre, eller för att jag kanske är mer kreativ på morgonen (klockan är visserligen snart halv tolv men). Nu säger jag inte det för att jag har lagat värsta superfrukosten, jag har bara fixat lite grönsaker och ägg till min lunch-/middagslåda. Till frukost har jag bara mikrat karelska piroger. Men imorgon ska jag göra amerikanska pannkakor. Jag måste bara få någon att handla mjölk, sirap, ägg och frukt först.

Själv drar jag till jobbet. Kom ner och ta en macka =)


 


Årsresumé

Eftersom att jag är wannabe-alla-andra så ska jag också göra en årsresumé. Har nu laddat över alla bilder (utom några som är fast på mammas dator, jag vet inte varför de inte vill flytta på sig) till min nya så nu blir det bildregn!

Januari:

Firade nyåret med Amanda



Och drog sedan iväg till Tunisien för att träffa Maher



Det var äntligen dags att läna in det stans jävla cp projektet



Och så tog jag körkort! =D




Februari:

Februari var rätt händelsefri, men det var i alla fall alla hjärtans dag



Och sen åkte jag tillbaka till Maher på sportlovet. Där hade de söta lamm.



Men hörrni. Detta var fett jobbigt. Så ni som tycker att detta är kul kan ju fortsätta med det, jag ger upp. So long suckers!


nyår

Jag, min syster och min kusin åkte på nyår in till stan för att äta asiatisk buffé på Bamboo Palace. Jättegod buffé, trevlig atmosfär och trevligt sällskap. När vi till sist kunde röra oss lite efter tre timmar rullade vi hem för att se på fyrverkerier och lite sånt. Hehe. Men dit ska vi helt klart igen och gillar ni asiatiskt så ska ni absolut dit!







Fyrverkeribilderna blev inte alls lika bra som förra året tack vare snön, men men.


RSS 2.0