träning(?)

Idag hade vi en jätterolig träning. Mindre effektiv kanske, men sjukt kul. Vi började med att stå ett bra tag och vänta på att någon tränare skulle komma, men insåg efter ett tag att det inte skulle hända så vi åkte och lånade en nyckel. Lite träning och mycket prat. Men det är nyttigt det också =)

Jag är festsugen, vem är på?

godisskandal

Jag köpte lösgodis på ICA idag (obligatoriskt vid bilresa). Nu när jag kom hem skulle jag sätta in kvittot i en pärm och ser att de tagit betalt för naturgodis istället! Det är ju mycket dyrare. Så nu är jag sur. Men vi ska gå tillbaka idag eller imorgon och så får vi se om vi kan lösa det. Jag har ju påsen och kvittot kvar så det borde väl inte vara något problem. Eller?


stressastressastressa

Idag:

* Jobba
* Köpa resgodis
* Boka möta med syv på Österåkers Gymnasium
* Köpa concealer (min är helt slut)
* Packa
* Gå på träning
* Kanske prata med Maher

Dagen är för kort helt enkelt. Nej, packa kan jag ju göra efter träningen, men ändå.

Nu: gå ner till tåget för jag hann inte fixa cykeln igår. Blä. Det har varit fett skönt att ha cykeln =(

?

Har ett videosamtal med min syster och visar henne mina nygjorda chokladbollar.

- Åh! Svensk mat! säger hon då.


Eh? Mat???!!!

to do

Jag har jättemycket att göra idag. Ledig? Knappast.

Jag ska hjälpa mamma med lite jobb, jag ska med pappa till Arninge för att köpa ett par skor att springa i, jag ska fixa med räkningar och kvitton och skit. Och så hade jag tänkt fixa min systers cykel, fast det snöar just nu så vi får väl se hur det blir med det.

Ja, och just det. Maher ville prata lite med mig på msn också. Var finns tiden? Blä.

??

Min käre far ville desperat att jag skulle klia honom på ryggen. Och så tyckte han att jag kliade på fel ställe. Men jag tyckte inte att det gick att klia där han ville bli kliad för han hade något tryck på tröjan.

"Men då tar jag väl av mig tröjan då!" sa han.
"Fast då kan jag inte använda naglarna... och så har du en massa ärr" grimaserar jag.
"Ja, jag har ett R i början av mitt namn också." (han heter Robert)
*asgarv*

Ja, jag kanske ska gå och lägga mig.

no 2

Jag ska nog börja scanna för det blir ju sämst när jag fotar. Haha. Men den här gången syns det väl i alla fall vem det ska föreställa? Eller?




usch

Jag varnar lite, men kolla här ändå.

Tur att man har en riktig man, som tar hand om allt sådant åt en ^^

saturday

BIG TASTY är tillbaka. Mångas favorit, har jag hört.

Men vill ni veta en rolig sak? Min chef var med och tog fram den.


Nej, nu ska jag sluta glo på hamburgare och dra till jobbet istället. See ya!


finally friday (bara det att jag ändå jobbar imorgon)

Har varit ute och sprungit. Det resulterade i ont i hälen. Grövsta skavsåret genom tiderna. Nej, då. En basketmatch hade jag en stor blodpöl på strumpan. Det var värre.

Idag leker jag snygg i alla fall några minuter innan jobbet och uniformen.


Jag vet att bilden ser lite konstig ut, men då skulle ni se de andra!


golf

Längtar sååååå tills golfbanorna öppnar och jag kan gå ut och spela golf. Det är dags för det nu. Sådeså.

Nej, nu blir det träning. Inomhus. Fatta tråkigt.




per moberg

Per Moberg är fett skön! Just nu står han och lagar mat utklädd till kvinna. Han har typ klackskor också. Hehe. Jag var tvungen att fota teven =)



Frukostsmoothie


kaninvecka ^^

Efter en svullohelg blir det detoxvecka med mycket frukt och grönsaker och inga kolhydrater (typ, tror ni jag klarar det eller?).

Sallad med räkor och någon sås kanske? Eller sallad med kyckling kanske? Jag har förresten nuggets i frysen. Då blir det ju lite kolhydrater men ändå. Ska handla lite imorgon efter jobbet antar jag.

porträtt

Jag gjorde som jag sa och tecknade lite. Det blev inte det minsta lik den jag ritade av, men äsch. Jag kan ju inte det här. Det är klart att det inte blir likt första gången! Men jag tyckte allt att den var lik en gång i processen.

Nåväl, I present to you my first portrait:



Och ja, jag skäms.


Läggdags

Jag är trött. Ska nog gå och sova. Har tänkt teckna lite grann imorgon. Ska lära mig att skugga tänkte jag för det är jag sämst på ^^

Men har en liten skiss/teckning som jag tänkte lägga upp här bara för skojs skull. Den har legat och skräpat på mitt skrivbord i flera månader nu. Ska bara fota först så fixar jag.

God natt!

Frågesport

Tittar på Sveriges version av Are You Smarter Than A Fifth Grader? Jag gillar Lasse Kronér. Jag gillar inte tanten som tävlar. Hon resonerar ingenting. Bara står och glor och säger: Jag låser in.

Jeff Foxworthy är grym som programledare och Lasse fyller inte riktigt hans skor. Dessutom får barnen skriva frågetecken istället för svar. Öhm? Hur kan de få göra det? Då får de väl för tusan gissa. Nåväl. Frågorna kan jag dessutom inte riktigt. Men det kanske bli bättre nu med nästa tävlande. Sedan kan jag tillägga att jag inte fick lära mig detta i femman, eller tidigare.




=)



Orkar inte skriva någonting. Så jag tänkte att en bild i brist på annat blir bra.


smink vid tidig ålder

Igår såg jag två rätt små tjejer som hade rätt mycket smink på sig. Jag tycker att det där känns så konstigt. Kanske för att jag själv började sminka mig varje dag i sjuan? Men om jag blir mamma till en tjej en dag så kommer jag inte låta min dotter gå utanför dörren sådär. Vare sig om hon är jätteliten eller äldre visserligen. Om hon nödvändigt måste ha smink tänker jag visa henne hur hon gör det så att hon inte ser ut som en prostituerad. Okej, det där var lite grovt kanske. Men ändå.

bokutmaning

22 Favoritbok som du har hemma i bokhyllan

HP, HP, HP, HP. Det finns ingen annan för mig ^^

 Fick bli en bild på de engelska vuxenomslagen. Jag har i och för sig alla på svenska, men de här är rätt coola och jag hittade inga bilder på de svenska. Vill ni veta något intressant? I min bokhylla står mina Harry Potter åt fel håll. Jag vet inte varför. Men de står med ettan längst till höger och sjuan längst till vänster. Tvärtemot hur man brukar ha det. Men nu har jag det så och har inga planer på att ändra.


onsdag

Snart drar jag iväg på träning. Just nu sitter jag i soffan och ser på A Place by the Sea där ett par gnälliga indier kollar på hus.

Jag måste nog sminka mig lite grann i all fall för jag ser inte riktigt klok ut.

Toodles!

urk

Denna vackra (hrm??!) morgon mår jag illa. Jag hade problem att stå i duschen så jag satte mig ner. Därifrån hade jag sedan stora problem att ta mig ner och klä på mig.

Jag vet inte om det är alkohol, sömnbrist eller brist på mat, men illa mår jag. Jag försöker i alla fall få i mig en rostad macka med marmelad. Fett gott visserligen. Ska se om jag lyckas äta upp båda två.

Sen ska jag till jobbat och skämmas lite inför min chef. Haha. Sen kommer Jossan och Manda hit =)

hepphepp

Iväg på jobbmiddag. Tåget går om en kvart. Min syster hade redan varit där nere nu. Haha.


hmpf

Sitter i sängen, just hemkommit från en hundpromenad i detta otroligt vackra väder. Eller just det. Det är ju sjukt fuktigt ute och mina strumpor och sockor är blöta och mitt nyplattade hår är inte längre så platt.

Blä för vädret.

söndag



Ska bara fixa håret och välja tröja, sen är jag good to go =)


???

What do you do with all the photos? Delete them?




Tell me. I don't know how this works

My Immortal


And if you have to leave, I wish that you would just leave


<3

Favoritbok ifrån din barndom

Hjältar och monster på himlavalvet! Fyra böcker av Maj Samzelius som mamma brukade läsa högt för oss när vi var små. De handlar om stjärnbilderna och den grekiska mytologin som ligger bakom. Kanske borde ta och läsa om dem?


usch

Idag har jag gjort något för första gången som jag aldrig kommer att göra igen. Ätit en tesked med smält smör.
Jag säger bara en sak: KVÄLJNINGAR!

bokutmaningen

20 Favoritbok: romantisk.

Jag läser inga romantiska böcker. Jag har läst en, den handlar om någon snubbe som typ flyttar till ett halvtaskigt hotell någonstans och hjälper de eller något.

Kan den heta typ En pappa till Debbie?


epilering

Jag sitter och äter frukost (nej, Josse, inte piroger) och har kommit på att det är rätt överskattat det där med att raka benen. Det var ju fett jobbigt. Det gick inte alls så fort som jag minns det och så missade jag en del för det var svårt att se vad man fått med och inte. Det enda positiva är väl att benen blir lite lenare. Men det är det ju knappast värt med tanke på hur fort det växer ut igen.

Nej, jag håller mig till att epilera. Det tar lite längre tid och de blir inte lena på samma sätt. Men oj vad skönt det är att inte tänka på att raka sig var och varannan dag =)

telefonförsäljare

Det ringde en tjej till mig för ett tag sedan. Hon sa att jag hade deltagit i en undersökning på internet och frågade om jag kom ihåg det. Jag gör det ibland för att få poäng på vissa sidor.

Nåväl, hon hade i alla fall ett suuuupererbjudande till mig och de skulle skicka färgade linser till mig heeelt gratis och så. Bara det att man måste betala portot. Och visserligen är det ett bra erbjudande för portot är väl på max 70 kronor och man skulle få linsvätska och allting.

Men jag tackade nej och hon lät helt... förnärmad.

"Vaddå, varför inte?" frågade hon.

"Nej, men det är inte rätt tid för det" svarar jag.

Hon: "Skulle det vara bättre om jag återkom om en månad?"

Jag: "Nej, inte direkt."

Hon: "Men du har ju sagt att du är intresserad av det här?!?!?!"

Jag: "Ja, men jag vill ha ett hus i Spanien också men det är inte rätt tid för det. Hej då!"

Half Blood Prince

Favoritbok som blev film

Harry Potter är ju helt klart favoritbok, och har blivit film. Dock är filmerna inte jättebra. Eller de tre sista är bra. Men de tre första? Nej, de gillar jag inte. Fast älska Dumbledore i de två första <3 Richard Harris var perfekt. Synd att han gick bort. Michael Gambon tycker jag inte alls gör honom rättvisa. Inte för att han är en dålig skådespelare, eller jag har inte sett honom i något annat vad jag vet, men jag tycker inte att han gör Dumbledore bra.

Och ärligt kan jag inte komma på några andra filmer från böcker som faktiskt är bra (som jag har läst då). De brukar alltid bli ihopkrympta och dåliga. Har ni sett The Golden Compass eller? Värdelös!

Nåja. Harry Potter och Halvblodsprinsen säger jag då. Filmen fick en annan kännsla än boken, men båda är ändå bra.




iPhone

Funderar på att designa ett eget iPhoneskal. Köper ett enfärgat tråkigt och sen pysslar jag lite med det. Behöver bara köpa lite material först =) Och ett skal. Whish me luck!

way out here

Jag vill inte bo i Åkersberga. Det är alldeles för långt till penslar, färger, pennor, dukar och annat pyssel. Flytta nu - ja tack =)

=S

Idag har varit så jädrans seg. Det började med att jag låg i sängen i typ två timmar innan jag till slut drog mig upp för att duscha. Sen minns jag att jag har haft sjuk huvudvärk och eftersom jag tog typ tio ipren onsdag-torsdag ville jag inte ta fler nu. Jag tog på mig min björndräkt och drog ut med hunden, lite smått tvingad. Det var egentligen soligt och skönt, men med den utstyrseln blev det väldigt, väldigt varmt! Nåväl, kom hem, tjurade lite. Hade ont i huvudet. Målade lite men behöver mindre och smalare penslar för att göra klart. Försökte hitta något på tv, misslyckades. Och så har jag bråkat med min björndräkt. Fast jag märkte sedan att det inte var dens fel, för min pyjamas är minst lika dumt. Det är bara obekvämt, de lägger sig fel och sitter fel och ja, jag anar att det kommer bli jobbigt att somna ikväll. Blä.

brott och straff

18- En bok du blev besviken på

Ja, du. Först tänkte jag på Brott och Straff av Dostojevskij. Jag har inte ens orkat läsa ut den. Sen tänkte jag på Sagan om Ringen. Men jag tror jag var lite för liten när jag skulle läsa den. Tyckte att det var alldeles för många detaljer och sådant. Jag ska nog ge den en ny chans, nu när jag "mognat" lite. Hehe.

Nej men det får bli Brott och Straff helt enkelt. Jag försökte, men jag kom inte så långt och den kanske blir bättre, vad vet jag? Men jag blev ändå besviken.


Mödrar

Sveriges normer är bra konstiga ibland. Jag tycker att Sverige är ett relativt bra land med rättigheter och friheter och i alla fall någon sorts social trygghet.

Det jag reagerar på är kommentarer till att en 14- eller 15-årig mamma solar solarium och lägger ut en bild på sin överkropp där hon håller för brösten. Har aldrig läst bloggen men jag hamnade på en skvallerblogg och såg detta.

En del av kommentarerna är någorlunda vettiga, saker som att hon visar lite mycket hud och hade sagt några dagar tidigare att hon inte ville göra det. Men andra... Det är rent av sorgligt. Visa kallar henne hora. Vissa säger att hon borde tänka på sitt barn, att hon kommer att se dessa bilder när hon blir stor etc.

Men det som stör mig mest: Att de säger att hon är en dålig mamma för att hon går och solar solarium. Öhm? Hur menar ni då? Att man som mamma aldrig kan få ha tid för sig själv? Skit samma om hon är 14 eller 50. Det är väl för fan inte dåligt föräldrarskap för att man inte är med sitt barn 24/7. Att ha en stund för sig själv ibland är både bra för en själv och barnet.

Hur många av er har inte någon gång haft barnvakt när ni växte upp? Barnvakt behöver inte heller vara en främling utan kanske mor- eller farförälder. Mådde ni väldigt dåligt av det eller?

Jävla cpn.

05-03-11

Ska ta mig upp ur soffan snart, kanske ser klart på Project Runway. Ska hjälpa mamma med lite jobb. Det kanske tar två timmar. Sen ska jag försöka måla lite med mina nya akrylfärger.

Pannkakorna blev btw perfekta ;)


svt's debatt

Jag kollade på senaste debatt på svt play. Jag tyckte att ämnena som togs upp var interessanta och det tyckte de som var där också, tydligen.

Men jag kände inte att programmet blev så bra. Programledaren avbröt alla hela tiden, ingen hann egentligen säga klart vad det var de ville säga och det kändes inte som om några av ämnena blev slutdiskuterade. Så vad är meningen med programmet? Att föra vidare debatten till oss här hemma? Att öppna fler personers ögon för vissa problem?

Jag vet inte. Jag kände i alla fall inte att det blev helt bra. Jag hade gärna haft ett längre program där fler åsikter fått komma fram och framför allt att det som sades fick ta ett steg längre, alltså att de fick verkligen utveckla det de hade att säga.

Jag vet också att debatter knappast löser sig, och att det lätt kan leda till att man bara framlägger samma argument hela tiden och det mer blir en fråga om att tycka att man har rätt. Men det var långt innan det skulle hända i det här programmet....


tidigt en lördagsmorgon

Har problem att ta mig ur sängen. Och jag har varit uppe ett tag. Men jag har tittat på lite How I Met Your Mother och så har jag ritat lite och så. Jag vill inte gå upp, men jag är hungrig. Så jag tror jag tar och klär på mig lite normala kläder, inte typ min björndräkt med andra ord, och steker lite blåbärspannkakor. Det låter väl bra?

citat

16 Favoritkaraktär tjej

17 Favoritcitat från din favoritbok.

Favoritbok? Hm. Nåja. Jag har i alla fall ett citat att dela med mig av.

"Han svepte mellan dem medan de övade, lika lik en förvuxen fladderms som någonsin, och dröjde sig kvar hos Harry och Ron för att se dem kämpa med uppgiften.
   Ron, som just skulle förhäxa Harry, var blodröd i ansiktet och höll läpparna tätt sammanpressade för att rädda sig från frestelsen att mumla besvärjelsen. Harry stod med trollstaven höjd och väntade på helspänn på att avvärja en förhäxning som aldrig tycktes komma.
   "Ynkligt, Weasley", sa Snape efter en stund. "Här, låt mig visa dig..."
   Han riktade sing trollstav så snabbt mot Harry att Harry reagerade instinktivt. Med varje tanke på icke-verbala förtrollningar som bortblåst vrålade han:
   "Protego!"
  
Hans skyddsförtrollning var så stark att Snape förlorade balansen och törnade emot en skolbänk. Alla eleverna hade vänt sig om för att titta och såg nu hur Snape rätade upp sig med bister uppsyn.
   "Kommer du ihåg att jag sa att vi skulle öva icke-verbala förtrollningar, Potter?"
   "Ja", sa Harry stelt.
   "Ja, sir."
   "Ni behöver inte kalla mig 'sir', professorn."


Men ni anar inte hur sjukt lång tid det tog mig att hitta det! Jag har suttit och bläddrat fram och tillbaka, kollade i kapitel-registret för ledtrådar. Försökt komma ihåg vilken del av boken det är i och så vidare. Det är alltså från Harry Potter och Halvblodsprinsen, av J.K. Rowling.

Jag gillar ett annat, från Doktor Glas också. Men det kan vi ta en annan gång. Detta är ju bara så roligt. Synd att de inte fick med det i filmen...

<3 mina nya strumpor


morgonbabbel

Jag är trött. Och jag vaknade stel i hela kroppen. Jag börjar först klockan elva, men jobbar till stängning idag. Första gången själv. Woho. Jag har egentligen inget behov av att stänga, det är soft att öppna och sluta lite tidigare. Men ändå. Jag vill ju stänga någon gång. Och så ska Johan visa hur man räknar kassan så det blir skoj ^^

Nej, men skämt åsido. Hängde på Jossan och Amanda till Täby centrum igår. Vi gjorde inte så mycket, var inne i lite affärer. Jag hittade promarkers på Panduro. Men man kunde bara köpa styckvis och jag orkade inte fundera på vilka färger man skulle välja. Jag hade ju hoppats på något tjusigt kit. jag köpte åtminstone lite akrylfärger. Köpte ett litet kit och sedan en gudfärg. Fast den tuben var redigt stor. Undrar hur jag ska lyckas använda upp den. Jag hittade ingen bra canvas till det jag tänkt göra, men jag får måla något annat med den jag har först istället.

Jag har förresten inget bildredigeringsprogram på datorn i nuläget. Jag har ett bra som jag fick med min webbkamera, så jag ska nog ta och installera det. Men jag vill ha photoshop också. Någon som kan fuska fram det åt mig?


Drömresa

Jag fick ett mail idag. Där stod det om en tävling som anordnas av resebokningen.se. Jag ska bara blogga om min drömresa för att vinna ett presentkort på fritidsresor! Nja, lite mer än så kanske det är. Läs mer här.

Så, vad drömmer jag om då? Jag drömmer inte om lyxhotel med 511 pooler och utsikt över havet och room service dygnet runt. Jag drömmer inte om att få åka till Kina och vandra på kinesiska muren eller ligga på någon solig ö och bli brunare och brunare. Jag blir ändå bara röd =P. Nej, men allvarligt talat. Jag vill bara få åka till Hammamet och hälsa på min pojkvän. Jag hade varit där nu om det inte hade varit för alla inställda flygningar. Det var så länge sedan nu. Det borde inte vara så mycket begärt att få träffa sin pojkvän lite då och då. Gärna mer än en gång i halvåret. Är det inte typiskt att jag hittade ett flyg den 5:e mars, men som helt plötsligt försvann det också? Och nästa schemalagda flygning är runt påsk. Runt påsk betyder extra dyrt. Inte vad jag behöver direkt.

Nåja, det är i alla fall allt jag vill. Att få hälsa på min pojkvän i Hammamet.





RSS 2.0