yep

Packar, städar, pratar med Manda och Maher, gäspar.

Lördagkvällen är fullständig =P
klänning

Skrev just ett helt inlägg som tog bort sig själv. Hatar sånt...

Men jag har i alla fall hittat en klänning, på typ det sista stället jag letade på, Lindex Åkersberga. Jag har inte orkat fota eller så men om ni är väldigt nyfikna kan ni ju gå in på deras hemsida och gissa vilken det är. Det är en lång en (maxi som det så fult heter).

Nu fattas bara en sak: skor!

äcklas

Äcklas av rasism. Äcklas av denna film och deras behandling av svarta. En svart kvinna doppar sina tår i poolen i ren protest mot att hon inte får bada, inte får vara i restaurangen och inte får använda toaletterna. Sedan ser vi att de tömt hela poolen och att den skrubbas för hand av tre svarta män.

Fy fan.

Introducing Dorothy Dandridge

morgonstund har guld i mun

Bara några dagar till. Några dagar av den olidliga trötthet, sedan får jag sova. Det stinker förresten utav bara helvete i vårt hus. De håller på med något med avloppet nere på vägen och det resulterar i en enorm stank som sprider sig från vårt badrum till resten av huset.

Josse, vill du ses innan jag åker? Jag jobbar fett mycket och på lördag har jag tävling, men du kan väl komma förbi på lunch i alla fall?


fimo


Köpte lite Fimo-lera idag(borde förstås ha spegelvänt bilden men nu blir det bra såhär). Hittade inget att lacka med dock. Men det får duga. Hittade inte heller någon kläning. Nu ligger mitt sista hopp på Åkersberga Centrum och det kan jag säga, är inga bra odds. Sedan var det en tjej på tunnelbanan som pratade med en kompis om att hon skulle på bröllop om en vecka och äntligen hittat en klänning att ha. Rub it in my face, liksom ^^måndag morgon


Jag har tänkt lite. Tror ni min katt sover mindre än andra katter eftersom jag alltid stör honom när han sover?


tröttare än trött

Jag ska gå och ta ett bad. Jag är så trött så jag får panik. Det blir en tidig dag idag. Kanske tar med mig datorn och ser ett avsnitt White Collar så jag har något att göra.

Ska förresten göra en blomma av lera idag. Jag vet inte varför jag fick för mig att börja med världens jäkla konstverk direkt. Börja enkelt.

utvärdering lera

Jag har fixat och trixat lite med min nya lera. Men jag är inte helt nöjd. Jag ska definitivt köpa någon sorts polymerlera. Ska försöka hitta Sculpey, men får annars nöja mig med Fimo. Den andra får hänga kvar. Men den blir fort torr och mindre formbar. Plus att jag har problem med färgen. Man måste ju skynda sig lite för att den ska vara så formbar som möjligt, men då hinner inte färgen torka. Man kan ju måla en gång till när den har torkat, eller så kanske man helt ska måla när den torkat? Färgen smetar i alla fall ut sig.

Jag visar upp mina verk när jag har något värt att visa upp. The journey continues!

PS. Värt att nämna att jag kommer fortsätta använda denna leran, typ om jag inte har tillgång till ugn et cetera. Eller om jag vill sätta på något som inte tål ugnen.

??

Jag bytte grepp alldeles nyligen. Och nu skulle jag kolla fakturan och det står att jag ska betala för 12 stycken klubbor, men jag har bara greppat om 8. Så jag är lite småputt =(

lera

Namnsdag idag

Fick lera, färg och smyckesdelar av mami och papi. Dock inte riktigt den lera jag hade tänkt, men den får duga till att börja med. Kommer väl ändå vara sämst i början så. Nu blir det smycken =)pyssel

Igår hade vi pysseldag på jobbet. Undrar vad vi ska göra för att fördriva tiden idag. Det går ju inte direkt att hjälpa de icke-existerande gästerna. Men nu kanske någon har lust att komma förbi?
lön

Fick min lönespec idag. Lägsta lönen hittils så det var ju fett deprimerande. Och jag fattar inte varför jag hade så många timmar färre än Victor men... =/

lera

Varför är Åkersberga helt värdelöst för? Jag vill ju göra smycken av lera nu, nu, nu. Men det finns inget ställe att köpa varken lera eller smyckestillbehör i Åkersberga. Jag har ju lite smyckesgrejer kvar, så det är ingen panik, men ändå.

Jag vill fortfarande ha lera =)

Hittade bara sämsta bilderna någonsin, men det fick duga.


kass dag

Jag mår illa. Har tvingat i mig lite youghurt. En hård natt med lite sömn har det varit. Jag är jättetrött och vill helst tillbaka till sängen. Men nu är det jobb som gäller, sen ska jag till Täby för att testa mig för tbc. Blä. Sen, om jag hinner. Är det golfträning.

Skjut mig nu.

Buffy

Gick in på CDON.com och kollade om de fortfarande hade Buffy-boxen till billigt pris. 999 kronor, rätt bra =) Och så kanske Tessituss kan ge mig lite studentrabatt om jag har tur. Hur som helst läste jag i beskrivningen. Där står: "...träffar Buffy Xander, en klipsk och humoristisk ung man..."

Sen när är Xander klipsk??

trassel

Tagit med mig katten, cola och solroskärnor till sängen för lite mys framför Trassel. Jag hatar regniga söndagar, men man får göra det bästa av situationen =)
friday 13Rasmus och jag hälsar god morgon. Fast han vill inte vara med egentligen.


jobbigt värre

Stefan ligger på sjukhus.

Caroline får inte vara ledig imorgon.

Victor har nyckeln.

Detta betyder att Caroline måste ta Stefans pass och åka till Victor innan kvällen är slut och hämta nyckeln så att hon kan öppna imorgon. Det låter väl kul?

måndag morgon

Nu är det måndag igen. Dags för en dusch (låter typ som att jag bara duschar på måndagar, haha) och sedan frukost. Ska ladda upp lite bilder från helgen och sen är det jobb vid elva. Jag fick tyvärr inte med det fina trädet utanför hotellet, men jag har lite andra bilder. Vi ses =)helsingborg

Sitter på hotellrum i Skåne. Pappa har redan lyckats klaga en massa gånger. Men jag har det bra, älskar hotellakan <3

Orkar inte ladda upp nya bilder nu, men jag kan säga att det blommar här neråt i landet. Jättefint träd precis utanför hotellet, ska försöka få en bild, men jag har inte så mycket batteri kvar på kameran, och ingen laddare med mig. Jag hittade den faktiskt inte om jag ska vara ärlig ^^
jobbigt

Sitter och tittar på inspelade Kourtney & Kim Take New York. Äter mikromat (hälsosamt, jag vet). Har jobbat några timmar på morgonen och ska strax tillbaka för inventering. Första gången. Kul med förtroendeuppdrag =)

Soft att jag missar städning på golfbanan bara.

??


Dagar som denna är man mindre glad att man har katt ^^Jag undrar bara hur tusan den fastnade på min cykel?


ingen sushi?

What's Good For You säger att man inte får äta sushi när man är gravid. Och lite annat, en del fisk som tonfisk och en del raw food också. Men sushi. Fett surt
Hej

Diggar min kusins solglasögon som hon glömde =)

Sorry, btw. Har haft golfläger sedan i fredags och varit superduper trött efter det. Men nu är jag tillbaka - coolare än någonsin. Nej, jag skämtar bara. Men om ni undrar var jag tog vägen liksom.


RSS 2.0