morgon

Vaknade nyss. Och nu sitter jag här utan tröja - ja, mni nacke är sönderbränd och jag hade nyss på kylbalsam så om jag sätter på mig en tröja blir den alldeles kletig. Jag är supertrött. Och mitt hår är jätteäckligt, fyi. Jag vet inte varför för det var inte länge sedan jag tvättade det. men jag får fixa det sen, jag ska jobba lite åt mamma också. Och kanske tennis ikväll?

Nu till köket och steka ägg och pommes frites.

blåsor och skavsår

Tjo. Jag är helt slut. Kom nyss hem från golfbanan efter att ha spelat - med ett stort skavsår på vänster häl och blåsor under tårna. Perfekt kombination, eller vad säger ni?

Jag vet inte riktigt var blåsorna kommer ifrån, men skavsåret fick jag i alla fall från mina löpskor som jag använde i morse när jag, hör och häpna, sprang. Hehe. Något bra har man i alla fall uträttat idag.


borr

Som jag har nämnt tidigare håller våra grannar på och gröver pool. Just nu, att döma av ljudet, gräver de bort sten. Borrandet driver mig till vansinne och jag måste ha fönstret öppet för annars blir det alldeles för varmt här inne. Blä. Nu har det slutat, men jag tror inte att det blir något långvarigt uppehåll tyvärr...


torsdag

Jag somnade strax efter nio och vaknade halv elva. Hm... Inte lite trött inte. Nu är jag superduper hungrig och jag ska fixa till något att äta. Hoppas vi har något gott. Annars funkar väl pommes frites alltid? Fast jag märkte by the way häromdagen att det inte gör det. Inte till teriyaki- kyckling. Det blev för sött vs. salt. Men det funkar till nästan allt! Hehe.

Well, see ya!

dumma datorj****

Bestämde mig för att ge min dator en ärlig chans även om bildskärmen är helt fel. Men nu fungerar inte internet så jag blir galen. Är det ens någon idé att ladda över bilderna just nu? Skulle inte tro det. Jag hann i alla fall installera min webcam. Om det fungerade eller ej får tiden utvisa.

shit happens

00:09 Carro: Akther menek
00:11 Maher: No
00:16 Maher: R u there?
00:19 Maher: Baby?
00:21 Maher: Make me a missed call please. Nhebbek
00:41 Maher: Baby, you're scaring me

oops. Somnade visst. Vaknade vid fyra och kände att jag inte hade något minne av att vi sa hej då. Det gjorde vi inte heller.... Så jag skickade i alla fall snabbt iväg ett sms och berättade att jag somnade. Stackars Maher...


cp dator

Sitter i alla fall med min egen dator nu. Man får väl vänja sig antar jag? Om inte någon vänlig själ kan ha förbarmande och hjälpa mig, men det verkar ju inte så...

Allt är GIGANTISKT.


drömjobb?

Drömjobb hit och drömjobb dit. Den bor utomlands, och den har jobb inom den här nöjesbranschen som är jättesvårt att få. Alla andra då? Ska de behöva känna sig totalt värdelösa för att de inte har det så kallade "drömjobbet"? Jag blir så trött på allt och alla.

.

Life sucks and it's not worth it

Jag antar att det är dags att börja shoppa. Vem är på?


montag


Kände mig asball när jag skjutsade pappa i mina rosa pyjamasbyxor och Maher's tröja...



Har förresten en kamp mot min katt om vem som ska få sitta i stolen. Jag har vunit just nu, men så fort jag reser mig en sekund hoppar han ner (just nu ligger han och snarkar på skrivbordet bredvid datorn).


dra åt helvete

Skulle jag inte älska honom?

Hade jag då varit villig att offra min familj för hans skull? Jag lägger ner varenda krona på oss, jag har skyhöga mobilräkningar för att jag inte kan låta bli att ringa honom, varje flygbiljett kostar hur mycket som helst. Jag köper aldrig någonting åt mig själv, aldrig. Jag saknar honom hela tiden, varje dag, varje sekund. Jag har haft jättesvårt att koncentrera mig på grund av att jag bara tänker på honom hela tiden, det har gått ut över både betyg och golf.

Tur för er att ni inte sa det till mig personligen, för det hade inte blivit kul för er.


sovmorgon

Jag vet, jag vet. Nu har jag varit dålig igen! Men jag har varit upptagen ett par dagar. Vi har haft seriespel (golf) sen i onsdags och innan det hade jag en annan tävling måndag- tisdag. Nu ligger jag i sängen och njuter av att jag inte behöver gå upp. Det är helt underbart, för er som missat det... Men ska nog gå ner och göra frukost och ta med den upp hit och titta på ett avsnitt av Project Runway. Jag försökte redan igår men jag var så trött att jag somnade... Nej, nu ska jag gå och göra frukost. Det enda negativa är att grannarna håller på och borrar och allt vad de gör. Men, men.

Ha det bra, så skriver jag lite senare igen också. Kan till och med lägga upp en bild om ni vill =)


golf

Den här dagen sög rätt hårt... vi var på Saltsjöbadens GK för att spela in inför seriespel imorgon. Jag hade mycket hellre sovit. Jag kände mig väldigt nervärderad och allt kändes bara onödigt, för jag får ändå inte spela i morgon. Dock ska jag gå caddie till Jossan, och det gör jag gärna. Och jag tyckte träningen igår var jättebra, men idag var bara jobbig och värdelös och jag mår skit.

Whatever. Sova kan man göra när man blir gammal. Eller?

jag vet




Så här fin är jag efter dagens träning. Så nu kommer alla jag möter stirra och säga: "Du har bränt dig". Som om jag inte visste det. Som om jag inte har gått förbi en spegel. Och vet ni vad? Det KÄNNS!


?

HEJ GOLFBRÄNNA! Jag har saknat dig! Eller nej, just det. Det har jag ju inte alls ^^

tis

Väntar på att Buffy ska börja. Yes. Jag är nörd

måndag

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Idag har jag varit upptagen med golf, och så ser resten av veckan också ut. Men jag orkar inte. Jag är trött så jag håller på att dö. Kunde inte somna inatt och när jag väl gjorde det drömde jag rejäla mardrömmar. Usch och fy för mardrömmar. Då sa Maher till mig att jag faktiskt får ta och åka dit nu så att de slutar. Har ju haft dem mer eller mindre varje natt sen jag kom tillbaka från Tunisien, vilket var i början av mars (vi skriver väl inte månader med versaler på svenska?).

Dessutom är jag arg. Riktigt jävla arg och jag behöver ventilera. Jag behöver Josefin och Amanda, men som jag sa är jag sjukt upptagen hela veckan. Det får väl gå över, jag är ju van att leva med det redan, tycker bara att jag borde ha släppt det nu. Men jag kan väl inte släppa det förrän jag säger vad jag faktiskt tycker. Vilket jag lovar och svär att jag kommer göra. Så fort jag får chansen.

APA!!!!!!!!!! (det är min favoritsvordom - mycket finare än de ord som de flesta använder)


fredag

Jag myser med frukost på sängen. Det regnar ute. Det hade inte gjort mig så mycket om det inte var så att jag ska spela golf vid tre. Jag har knappt spelat alls och så ska jag spela i regnet?! Nej, usch och fy. Men vi måste spela, vi skulle ha varit klara redan i måndags. Jag hoppas att Lollo ringer och ställer in eller något ^^. Men, men. Bara att ställa in sig på en blöt eftermiddag.

Passa på och mys inomhus är mitt råd till er andra!

byxdress

Är det verkligen snyggt med byxdress? Det verkar vara väldigt populärt bland bloggare idag i alla fall... Inget jag skulle välja att ha på mig i alla fall.



De jag har sett tidigare har varit med korta ben, men här är några exempel. Vem skulle någonsin tro att jag skulle börja blogga om mode??


dagens matintag

Jag har varit lite frånvarande känner jag. Men hur många bryr sig egentligen?

Idag har jag inte ätit någonting. Ingen riktig mat i alla fall. Lite mackor och chips typ, väldigt hälsosamt ^^ Måste lära mig att äta mat och inte chips, kakor och godis. Jag hoppas att det blir bättre när jag flyttar hemifrån och själv väljer vad jag ska handla hem. Men man vet ju aldrig.


bra vänner

Ibland blir jag väldigt ledsen när Blondinbella skriver om hur man ska tackla folk som säger elaka kommentarer. Många menar säkert att vara elaka, men långt ifrån alla. Jag har själv varit i den situationen. Jag hade tydligen varit elak mot mina kompisar i ett halvår utan att veta om det, och plötsligt vill de inte vara med mig längre för att de tycker att jag är elak. Nu är jag glad att de dissade mig för de är oärliga, falska och elaka, men då tog jag det väldigt hårt. Men om de hade sagt någonting när jag sade elaka kommentarer, frågat mig vad jag menade eller vad som helst så hade jag ju kunnat lära mig att inte göra så. Men man kan ju inte ändra på ett beteende om man inte vet att det är fel. Eller?

Jag är i alla fall väldigt tacksam för de vänner som jag hamnade hos istället. Väldigt bra människor som förstår mig och är väldigt ärliga om rätt saker. Ni är guld värda och det hoppas jag att ni vet! <3


Jossan, jag och Amanda på studenten i fredags.


bättre kan ni...

Jag såg lite bilder på facebook från studenten (och jag är seg och har fortfarande inte laddat upp några), och en person från varje klass fick en bok. Personen som mottog den ur vår klass hade motivationen: Goda studieresultat och bra kamratskap. Pfft, tänkte jag och applåderade inte ens. Sorry men bra kamratskap? Helvete heller. Falsk kallar alla andra det.

Jag vill inte vara elak mot någon på internet eller så. Men va fan? Helt seriöst. Hitta på en bättre motivering i alla fall, och säg inte att någon som mobbar ut folk och snackar skit bakom ryggen men är jättesöt och snäll mot ens ansikte är en bra kamrat. Snälla.

hunger

Jag är jättehungrig men känner verkligen inte för att gå ur sängen. Hade jag varit ensam hemma hade jag kunnat göra det, men jag känner inte för att träffa någon just nu (jag vet, jag är störd). Snart måste jag i alla fall ge upp, för jag kommer att spy av hunger annars.

Bilder från studenten hade kunnat komma upp om jag hade haft en samarbetsvillig dator. Men jag löser det under dagen. Vi ses!

conversation

Pojkvän: I'm helping my father with something, then I'll be on facebook.
Jag: When?
Han: In ten minutes or so
Jag: Okay, just I have to leave in one hour
Han: Where?
Jag: Just downstairs, we're watching something the whole family. On TV.
Han: Buffy?
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! No...

Panik

Herregud!
Jag sitter i skolan nu, och väntar på en redovisning. Jag har ont i magen. Jag tar studenten imorgon och det känns hur konstigt som helst. Städade skåpet i tisdags och nu har jag tagit bort låset. Jag HATAR det här stället, och det är väl kännt. Men det blir hur som helst konstigt att lämna. Och jag vet inte vad jag ska göra sen. Jagvetintejagvetintejagvetinte.

Och Mahers telefon är typ trasig. Blä.

torsdag

Sitter och äter frukost, torra hårdbröd med lite smör och ost. Jag tänkte lägga på skinka men sen kom jag på att jag typ har slutat äta griskött...

Lägger nog upp lite bilder från igår när jag kommer hem sen, slutar vid lunch tror jag. Jag har ju fel dator här så det har inte blivit av än. Och min egen dator är förövrigt fortfarande cp, så jag har inte använt den alls... Hoppas någon kan hjälpa mig att fixa den väldigt snart.

Förövrigt kan jag meddela att jag är jätteavundsjuk på Jessica, för hennes pojkvän kom från Holland igår. Tur att de inte ska till skolan idag för annars hade jag börjat grina på stört och mer tårar är inte vad jag behöver just nu. Blä. Strax bär det i alla fall av till golfträningen och jag hoppas ve gud att jag inte får någon färg idag, man måste ju bara älska golfbrännan, speciellt lagom till studenten ^^ Eller inte...

Nu lev det här jättelångt och jättetråkigt utan bild - jag lovar att bättra mig när någon fixar min dator. Jag kan ju inte gå runt med konstant huvudvärk bara för att ha en bättre blogg! Eller?

RSS 2.0