bye

Åker iväg imorgon. Ska spela årets sista golftävling. Wish me luck!

(Hemkost sen söndag)

You should see the other guy


Jag hade, som jag berättade förut, en liten incident med min katt, en annan katt och hunden. Såhär såg jag ut när jag kom hem.


"Sugmärke" sa pappa. "I wish" tänkte jag. Haha, nej då. Eller jo. Det gjorde jag visst. Men jag vet inte riktigt hur det kommer sig att jag har värsta inre blödningen just där. Rasmus klängde sig ju fast med klorna och sådär, och bet lite så att jag har fina dreggel-märken på tröjan. Men det här? Och det verkar inte gå bort heller, det är lika tydligt nu som det var när jag fick det. hm...
onsdag

Jag skrev inget igår. Jag orkade inte. Nu drar jag till golfbanan, men tänkte lägga upp lite bilder när jag kommer hem. Hej då.

promenad

Jag skulle gå ut på en promenad med hunden, och vi blev glatt överraskade med sällskap av en viss katt. Men det blev inte så bra ändå, för vi träffade ytterligare en katt, som verkligen inte uppskattar Rasmus sällskap (eller så tycker han bara att hans revir blir inkräktat). Så det blev en del strul med det, men vi kom alla hem oskadda. Freja blev lite attackerad och Rasmus blev jätteledsen och det gick hål på min tröja, men vi lever.


Innan tragedin ^^


god morgon (?!)

Hej hopp!

Ja, jag är uppe. Men inte direkt pigg om man säger så. Nej, jag sitter här med te och macka (fast teet är nog slut tyvärr) och ska med min mor till Täby Centrum. Hon skulle köpa några grejjer och jag ska lämna in lite CV:n till några butiker. Jag sitter och klurar på hur många jag ska ta med mig, det är svåra val det här! ;)


Dags att fixa sig! Men jag orkar nog inte ta en dush, hinner nog inte heller. Men tänkte platta håret för en gångs skull, det var länge sen. Toodles!


papi <3


Hittade en fin bild på mig och papi från när jag tog studenten. Kanske borde få den framkallad och inramad? =)


uppfostran

När jag blir förälder ska jag göra mitt yttersta för att mina barn aldrig ska känna sig värdelösa eller dåliga. Jag vill att de ska veta att de duger som de är och att de kan, bara de vill.

25

Wish that you would just try to make up for the fact that you hurt me instead of fighting with me...

.

"Nobody said it was easy. No one ever said it would be this hard - I'm going back to the start."

The Scientist - Coldplay


Is it over?"You say you really know me
You’re not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me ’bout the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh… is it true?"


alltid

Typiskt mig att somna ^^Vi får hoppas att de inte har fler bilder som är hemska och fula, men man vet ju aldrig!

torsdag

Jag blir glad när saker och ting ordnar sig för folk som verkligen förtjänar det. Som Jessica, hon verkar ha det underbart i Holland. Men samtidigt blir jag lite ledsen. Är det inte min tur snart också? Jag vet att det inte bara kommer av sig själv, man måste jobba på det. Men det gör jag ju. Jag har jobbat, jag har försökt. Och jag kommer aldrig att ge upp, men det börjar kännas lite hopplöst.

JAG KOMMER ATT TA MIG DIT! Det finns inget snack om saken. Jag bara önskar att det kunde bli inom en snar framtid, men det känns inte riktigt så just nu.

Är det inte min tur snart?

Jag och Jessica på studenten <3


Buffy the Vampire Slayer

Snart är det Buffy igen. Det enda program jag faktiskt sätter mig och tittar på vecka ut och vecka in. Och det är ganska skönt att vara hemma i Sverige och slippa se på det så här hela tiden =)(Dessutom blev bilden av någon outgrundlig anledning spegelvänd... hm?)


hej då

Idag har jag inte bloggat någonting, jag vet jag är skittråkig. Jag skulle göra det, men bilden jag tänkte ha med är på en annan dator så då ändrade jag mig... Men idag har jag i alla fall varit i Arninge Centrum och Täby Centrum och lämnat in lite CV:n här och var samt följt med min syster på pyjamas-jakt. Hon åker tidigt i morgon bitti tillbaka till England där hon pluggar.
=(

<3

Idag är inte direkt världens bästa dag. Jag bara saknar min pojkvän så otroligt mycket och det suger att jag inte får träffa honom, eller prata med honom för den delen heller för vi är båda panka. Så det suger.regn

Golf idag. Det var en dum idé. Riktigt dum. Nu är jag i alla fall nyduschad och varm igen, med myskläder på. Ska kanske titta lite på tv, eller kanske hjälpa mamma med svampen. Men vet inte riktigt vad hon ska göra med den då vi rensade igår (jag hjälpte till med typ tre-fyra stycken och mamma gjorde resten ^^.)

invandring

Man kan vara rasist utan att egentligen veta om det. Man tror att man inte är det, men det behöver ju faktiskt inte stämma. Jag kan väl förstå att många tycker att vi tar in för många invandrare, och att vi borde göra något för att minska den, då det i vissa fall är ett problem. Jag är inte väldigt insatt i hur det går till men jag är väl medveten om att vi tar in många invandrare och att det kostar en del pengar innan de har blivit en del av det svenska samhället och kan jobba och så vidare precis som alla andra. Jag säger dock inte att invandrare ska dra härifrån och att de förstör den svenska kulturen. Det är ju bara korkat.

Men jag tycker att vi absolut borde ha en gemensam flyktingpolitik i EU så att vi kan sprida invandringen mellan alla länder. Eller menar ni helt enkelt att inga som inte är födda i Sverige ska få komma hit? För inom EU och Schengen och allt vad det är så har vi ju regler och lagar som säger att vi får flytta runt för att arbeta och studera som vi vill, med andra ord är det helt okej för alla inom EU att komma hit. Vill ni ändra på det? Men det betyder ju också att vi inte kan flytta till Spanien när vi blir pensionärer och leva våra sista år i värmen. Fast jag antar att ni som tycker det bara tycker om Sverige och inte ens åker på semester utomlands för att ni avskyr allt annat än svensk kultur.

Sedan kommer många hit med släktband, vilket jag absolut inte är emot. Min pojkvän är ju från ett afrikanskt land och jag vill ju absolut leva med honom och vill att han ska flytta hit. Tycker ni att det är ett problem? Att jag får leva med den jag älskar? För det är klart att vi kommer att blanda våra traditioner och kulturer när vi lever tillsammans på ett eller annat sätt. Han kommer ju inte lämna allt han känner till och tycker om bara för att han skulle råka flytta till Sverige. Lika lite som jag kommer göra det den dagen jag har möjlighet att flytta utomlands, vilket är en dröm jag har.
   Men om ni tycker att dessa människor inte ska få komma hit bidrar ni till splittringar inom familjer och vänner. Vill ni ha det på ert samvete?

Flyktingar. Vad ska man säga? Det är ju ingen av dessa människor som egentligen vill komma hit. De kommer ju för att de är i fara i sitt hemland och inte har något annat val. Men ni tycker naturligtvis att de ska stanna där, för de kan ju för fan inte komma hit och belasta oss! Precis som ni skulle göra den dagen då Sverige hamnar i en sådan situation. Jag skulle i alla fall inte stanna i Sverige och vänta på att en bomb spränger bort hela mitt hus eller dylikt. Jag kommer naturligtvis försöka ta mig till ett land där det är tryggt och vilja stanna där tills det är möjligt att flytta hem igen. Vilket jag är övertygad om är deras plan också.

Nå, jag vet inte riktigt om jag fick ur mig allt, men jag tror det. Jag vet i alla fall att en del av det jag sa var väldigt ironiskt menat och om ni inte förstår det kan ni ju alltid fråga om ni undrar...


fick inte kommentera

Jag fick en kommentar på ett av mina depp-inlägg. "Fin blogg :)". Med andra ord: Gå in på min blogg och ge mig fler läsare. Vilket inte gör så mycket, skriv du så kanske jag går in på din blogg också. Men jag tyckte att det var ganska okänsligt att skriva det som kommentar på mitt inlägg om hur jobbigt allt är. Så hon kunde ju ha tagit något av mina andra 700 inlägg (jag lovar, typ 10 är deppiga), och skrivit den kommentaren där istället. Så jag gick till hennes blogg och skrev det i en kommentar. Att det var rätt okänsligt och att hon kunde ha valt ett annat inlägg bara. Men den kommentaren verkar hon inte ha lust att publicera, för jag hittar den ingenstans. Jag undrar varför. Det kanske kunde tas som lite otrevligt, men? Det var ju okänsligt.

förlåt

Sorry att dagens inlägg varit så otroligt deprimerande. Men det blir så ibland. Särskilt när man blir väckt av världens spydigaste människa.

Men nu är allt mycket bättre, har dammsugit lite, matat djuren och nu ska jag sätta mig i soffan en stund och se om det finns något på tv som är värt att se.personligt jävla skitbrev

Hur kan jag vara så värdelös? Att skriva ett personligt brev är fan det svåraste som finns. Det finns mallar och det finns tips hit och dit men jag vet inte vad jag ska skriva ändå. Och jag har ändå MVG i alla svenskakurser. Så jag måste ju vara bra på att skriva, eller? Så vad är då problemet. Det går inte, det går inte, det går inte!

...

Jag är trött på att känna mig så värdelöst dålig. Jag är trött på att bli bemött med spydighet och att ni ser ner på mig. Jag vill inte att ni ska vara arga på mig, jag vill inte bara vara i vägen.

Överflödig, meningslös och hatad. Inte vad jag vill vara här i livet.

.

Jag har sovit på soffan en stund. Det var inte igår jag gjorde det. Hehe. Som jag skrev imorse blev det tidig uppstigning och sen läggning. Dålig kombination med andra ord. Men nu bör jag vara pigg som en mört igen ;)

myspys


Nu blir det lite prat med Maher, lite te och chokladbollar som jag bakade igår =)Receptet är nog samma som finns på baksidan av havregrynen, även om jag använder ur en bok som heter något i stil med sju sorters kakor eller liknande. Och så kokos utanpå såklart =)


söka jobb i ottan

Trött som få. När var jag uppe klockan åtta senast liksom? Förutom när jag åkte till Tunisien, och när jag var sjuk där och skulle till läkaren, och för att inte tala om när jag åkte hem för mindre än en vecka sen. Men innan det? Ja, om vi bortser från alla golftävlingar.

Men jag brukar oftast gå och lägga mig tidigare än tre de gånger jag ska upp på morgonen. Det gjorde jag inte igår kväll. Därför är jag sinnesjukt trött (lite direktöversättning från danska där... eller nåt). Jag vet, jag vet. I make no sense (vilket för övrigt inte finns bra översatt till svenska). Nej, jag är bra trött.

Men varför är jag då uppe, undrar ju ni såklart. Jo, jag är halvt tvingad/halvt vill gå till ICA för att lämna in lite papper. Jag vill ha jobb, om ni minns det från igår. Och jag måste gå dit på förmiddagen har jag blivit tillsagd, för då är det störst chans att den personalansvarige har tid, tror vi. Så det ska jag göra nu. Lyckades skrynkla till pappret jag skrev ut igår (mitt personliga brev alltså, vilket förövrigt suger men det behöver ni ju inte tala om för ICAs personalansvarige), så nu får jag skriva ut ett nytt. Och så ska jag ändra datumet jag skrev längst upp. Eller jag ska ändra det just för att det inte var jag som skrev det, jag vill att det ska stå 16-09-10, men min syster skrev 16/9-2010, vilket hon tyckte var mer svenskt. Men enligt mig mer fult (haha, anställ mig för min svenska äger ^^). Nej då, nu ska jag klä på mig (tror att det är större chans att bli anställd så) och sen ska jag skynda mig iväg för att få komma tillbaka och kanske sova lite framför teven eller nåt. Eller titta på danska Paradise Hotel.

Men jag har en fundering innan jag avslutar, och nu håller ni på att dö av tristess, sorry. Men jag läste runt lite igår om personliga brev och sådant. Och någonstans stod det att arbetsgivaren gärna ser att man har ett liv utanför det jobb man söker. Varför då? Det måste ju vara bättre för dem att man inte har det, så att man alltid är tillgänglig och kan arbeta? Eller är jag helt ute och cyklar?


egen lägenhet <3

Brinner fortfarande av en het önskan om att flytta hemifrån. Att får skapa mitt eget hem och en egen livsstil. Men den drömmer känns just nu så avlägsen. Surt.

Men en sak i taget och det första hindret är att hitta ett jobb. Så jag ska ta och skriva ett brev till ICA som jag ska gå dit med i morgon bitti. Ingen sovmorgon med andra ord.

=D

Nu är jag inskriven på arbetsförmedlingen. Jag är arbetssökande. Anställ mig ;)Sådana här konster kan jag! Borde kanske infoga den här bilden i mitt CV, eller vad säger ni?


stövlar med stickning?

Jag vill ha ett par gummistövlar som har lite stickat längst upp. Någon som vet vad jag menar? Såg ett par på en tjej för några år sedan (ja, år), men jag hittar ingenting på internet eller så. Undrar om någon kanske vet vad jag menar och kan ge mig svar på var jag hittar några. Tack på förhand!

politik

God morgon! Eller, ja. Klockan är kvart i fyra men jag har inte varit vaken så länge. Vet inte vad som hände riktigt, jag gick ju inte och la mig så sent...

Nu tänkte jag sätta mig in lite mer i politik. Ytterst tråkig sysselsättning. Jag är redan ganska säker på vad jag ska rösta på (förutom i Kommunalvalet - men MOT Ingela Gardner den saken är klar), men jag vill ha mer att stå på. Men det känns rätt värdelöst att läsa runt på partiernas sidor. Vallöftena är många och allt låter ju bra, typ. Men jag ska göra det i alla fall. Bara för att.


Hemma

Hemma igen efter två underbara veckor med min älskling. Nu är saknaden stor och det dröjer väl ett tag tills vi ses igen som vanligt. Och det var svårt att sova ensam igen kan jag säga...

Men nu ska jag sysselsätta med en av de tråkigaste sysslor som finns. Nämligen att packa upp! Jag började lite smått förut, men sen fastnade jag framför lite kortspel med min syster och sen lite jobbsnack med mamma.

Hörs senare!

RSS 2.0