nice

Jag älskar den här bilden från i lördags, när Sara sänker en putt. Härlig!hm

Idag hände något annorlunda. Som faktiskt typ aldrig har hänt mig förut. Det känns konstigt, och jag kan inte sluta tänka på det. Jag behöver prata med någon om detta. Jossan, Manda, äta lunch med mig? Ni är ju så bra på att förstå.

Men det får mig att fundera på om jag faktiskt har förändrats. Det känns på ett sätt som att jag har det men på ett annat inte. Det är lustigt egentligen, svårt att förklara. Det känns bra, och samtidigt dåligt.
    Konstigt helt enkelt.

håll tyst

Jag hatar när man ska se gulliga eller roliga klipp på typ Youtube och liknande ställen, och så har de som filmat pratat en massa i bakgrunden. Usch vad det är störande och höra deras jäkla röster.

=)

HP

Nu drar vi till Täby för att se Harry Potter =) Jag har för första gången någonsin inte sett trailern, så det blir spännande.

Vi tänkte äta lite först och sen möta upp Josefin, Jessicka (som stavar konstigt jag vet inte hur) och Manda-Panda. De är där redan nu, tydligen.


Tänkte dock dissa läppstiftet och köra lite läppglans istället bara.


hehe

Ibland har man skoj


mittwoch

Sitter och äter frukost. Har egentligen inte så mycket tid på mig för jag ska till jobbet för att beställa varor. Johan är borta och jag har ansvaret. Mohahaha. Närå.
Min katt satt här inne och glodde när jag lagade mat. Han vill väl ha mat, tänkte jag. Men helt plötsligt vänder han och springer ut. Och eftersom det är min katt (<3) så sprang jag efter för att se om han blev ledsen (oroa er inte, jag skämtar bara). Men så visade det sig att han sprang ut för att spy. Min duktiga kille (att han inte spydde inne alltså). Jag ska ta lite vatten och skölja bort det med bara, så inte hunden äter upp det.

Nej, nu blev det bråttom.

Toodles!

blä

Jag hatar iPhones väckarklocka. Normala klockor ringer en stund, sedan stänger de till slut av sig även om man inte gör något, och sedan ringer igen. Det finns ju inte en chans att vakna när klock-fan bara piper hela tiden. Då vänjer man sig ju vid att det ringer.

Nej, väckarklocksapp nästa!

RSS 2.0