Nu tar jag en vecka ledigt


Nu drar jag till värmen. See you suckers!

;)



(Bohra, El Kef, Tunisien)


Ett år!


Jag och Maher firar vår ettårsdag idag! Wiho! Grattis till oss ;P

Jag ska som sagt åka dit idag, jag kommer visserligen inte fram förrän imorgon men 00:50 måste väl ändå kvalificeras som idag? =)


(Jag hade tråkigt med Josses mobil...)


köra bil?

Det finns mycket att ta itu med innan jag åker. Funderar på att svänga in lite snabbt på Ica på vägen hem imorgon också.

Men jag har en stor fundering, har försökt läsa det på internet men det går inte så bra. Får jag köra med ett svenskt körkort utanför EU?


Veckorevyn

Sitter och bläddrar lite i Veckorevyns kärleksnummer som jag beställde hem gratis från Kenzas.se (jag orkar inte länka men gå in där). Det var sjukt länge sen jag ens höll i en tjejtidning. Inget jag spenderar pengar på längre. Men så är det med det. Jag ska hämta en chokladboll och en kopp te också så blir det perfekt =)


utvilad

Jag vaknade kvart i åtta, en hel kvart innan jag alarmet skulle gå igång. Det var skönt, för det innebär ju att jag var relativt utvilad. Jag tror jag släckte lampan runt elva. Eftersom det normalt tar mig en halvtimme att gå upp satte jag ju som sagt klockan lite tidigare än vad jag behöve, så nu har jag lite extra tid. Men jag ska inte ligga kvar och dega i sängen hela dagen. Jag ska nämligen platta håret och laga frukost, alltså laga, inte bara fixa mackor eller nåt, utan laga. Har ni förstått det nu? Jag ska laga! Haha, jag skämtar bara.

Toodles!


Visst, till och med jag kan hålla med om att det är vackert, men är det inte dags att i alla fall börja försvinna nu?



(Gammal bild)


fredag <3

Jag är för lat för att fota så ni får vänta lite med det jag gjorde igår.

Men jag kan berätta en annan rolig nyhet - Jag ska åka till Tunisien på fredag! Pappa ringde (jag tycker inte om att prata i telefon) till Detur, ett resebolag, och hörde med dem om de hade några platser även fast det inte stod på internet. De hade precis fått in en avbokning så nu ska jag åka till Tunisien!


Det är vår ettårsdag också <3


BTW...

GRATTIS! Idag fyller tre personer år. Hanna och Emma (de är ju tvillingar så naturally fyller de år samma dag) och Prybil! Japp, så grattis till er alla tre och hoppas att ni får en toppendag allihopa. Grattis, grattis, grattis. (Fast Hanna och Emma är nog snäppet gladare då de blir arton, Prybil blir ju nitton och det är inte lika speciellt...)

GRATTIS!

tyska

Jag har redan varit uppe ett tag, fasän jag börjar om en halvtimme. Jag har gjort lite Tyska, har min första tyskalektion för den här terminen idag, och då vill man ju ha lite att visa upp. Och till frukost gjorde jag äggröra, det är helt klart en ny frukostfavorit. Idag med skinka och tomat. Sen satte jag med böckerna framför teven och såg lite på Rachael Ray samtidigt som jag då pluggade lite tyska. Dock märkte jag rätt snart att jag bar i behov av ett lexikon, jag har ett i skåpet i skolan så...

Tänkte bara höra av mig och när jag kommer hem ska berätta hur grymt ball jag var igår. =)

Var bara hemma för en snabbis.

Haha, nej jag skämtade bara. Jag var hemma en snabbis, inte för en snabbis. Men like komisk får man väl vara ibland.

Off to practice, see ya!


blä

Hola!

Jag sitter i den idiotiska dumma skolan, hehe. Vi har naturkunskap snart (blä!). Slutar halv sex för att sedan ha två timmars paus och sedan träning igen. Och vet ni? Jag har två kapitel tyska kvar att göra tills imorgon. Grattis!

heldag

Jag har spenderat hela dagen i sängen. Därav inte så mycket att skriva om här, sorry. Ibland måste man bara få lata sig lite...

Nu är jag trött och planerar läggning inom kort, men först lite mer online Charmed och en chokladboll som min mamma har rört och rullat ihop.

heldag

Jag har spenderat hela dagen i sängen. Därav inte så mycket att skriva om här, sorry. Ibland måste man bara få lata sig lite...

Nu är jag trött och planerar läggning inom kort, men först lite mer online Charmed och en chokladboll som min mamma har rört och rullat ihop.

söndag

HAhahahahahahahahahah!

Jag trodde klockan var typ tolv eller nåt, den är ju bara halv tio! Det var kul =D

 

lördag

Jag orkar inte titta på Melodifestivalen idag. Jag kanske ska börja bara titta på finalen och Eurovision istället? Och vet ni? Det är gott med cola.

(värst vad jag använder fetstil mycket idag... hehe)

Alan Wilder


Här är det. Alan Wilder på scen med Depeche igen.



Underbart!


Dagen efter

JAG HATAR ATT BO UTE I DEN HÄR J**** HÅLAN DIT DET ÄR SÅ NEDRANS SVÅRT ATT TA SIG KOMMUNALT MITT I NATTEN.

Ja, nu när det är sagt så hade vi kul igår, förutom att vi blev chockade över inträdespriset, som vi för övrigt inte hittade någonstans på deras hemsida. Men det värsta var hemvägen. Eftersom alla andra bara skulle till Åkersberga men jag till Österskär tog vi ju såklart Åkersberga-bussen. Innebärande att jag SPRANG i klackar därifrån hem, i tunn jacka, ingen mössa, ingen halsduk, inga vantar, ingenting. Jag har dessutom inte tränat på hela veckan för att jag har varit SJUK. Det var med andra ord inte så mysigt. Ni kanske undrar varför jag sprang men jag ville bara komma hem fort, det var ju dessutom snöigt, blåsigt och svinkallt.

Men det var det väl värt antar jag. Eller? Dam dam dam...


Men jag hittade i alla fall champinjoner i kylskåpet att ha till min äggröra <3


fest

Vi drar ut snart, har blivit snyggt sminkade av Annika, tack så mycket! Bilder imorgon antar jag. Puss och kram allihopa!!

mat & utgång

Jag glömde äta middag idag. Kom precis på det... aja. Sånt är livet, är lite hungrig nu men jag tar en macka eller nåt, det blir bra. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig så jag tar med lite alternativ så får my friends tycka till. Min väska blir TUNG imorgon. Hehe, det är smällar man får ta. Och jag har egentligen inga pengar, lyckat. Skor då? Inte tusan vet jag vilka jag ska ha, vet vilka jag vill ha, vilka som är snyggast, men inte skönt att ha en hel kväll. Önskar jag hade lånat min systers skor, de är snygga och sköna! Hur lyckades hon hitta såna skor? Och å andra sidan skulle jag kunna sno/låna min andra systers geleinlägg. Funkar det? Vi får se. Oj, intresseklubben antecknar liksom ^^ Jag slutar nu, hehe. Har i alla fall lagt kameran på laddning så att jag kan knäppa lite bilder imorgon. See you out there!


fixar och trixar

Fixar lite med Amandas present, hon fyller ju år imorgon. Men det är ju så svårt när hon inte vet vad hon önskar sig! Men jag får hoppas att hon blir glad för det hon får =)

Men jag säger inte vad det är ifall hon skulle läsa det här, det vore ju förargligt. Vi ska ut, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Jag antar att jag tar min snygga vinterjacka istället för den varma, men annars vet jag inte. Gud, vad jobbigt! Jaja, presenten först, sen kläder.


fjorton tusen!

Det har kostat mig ungefär 14 000 kronor att vara tillsammans med min pojkvän. Förstår ni hur mycket kläder jag kunde ha köpt för det? Shit pommes frites.


What don't you do for love? It's all worth it <3


Varför var Alan på konserten?

Min syster var på Depeche Modes konsert i London igår. Tydligen var Alan Wilder med på scen?! Varför var han det? Han har ju inte varit med i bandet sedan 1995. Jag är så avundsjuk på henne just nu, Alan har alltid varit min favorit.


(Alan till höger)


tyskaplugg, på riktigt!

Ska plugga tyska nu, har ju som sagt en del att ta igen tills imorgon. Fast jag kanske ska ta tyskan på tisdagar ändå? Ska ändå försöka få det gjort idag för det blir nog bäst så, då slipper jag ha det i tankarna hela tiden också.
Ett smart drag är nog att lämna datorn här uppe och sätta mig i köket och göra tyskan, men mamma är hemma och jag orkar inte vara där nere då. Enda gången jag är på nedervåningen är typ när jag är ensam hemma, eller om jag ska äta eller något annat. Det är nog bra att jag inte har någon tv på rummet för då hade jag nog bott härinne ^^. Jaja, jag ska i alla fall plugga på riktigt och inte distraheras av den här dumma mojängen.

Hejsvejs!

mango


My idea of how to eat the fruit MANGO. Someone more experienced have a better idea? I'm willing to learn =)


tisdag

Jag är precis hemkommen från skolan. Dagen bestod utav två lektioner, först historia då jag inte gjorde mycket för jag var redan klar med det vi skulle göra. Sedan lunch, någon okryddad kycklinggryta som var helt ok. Sen hade vi religion då vi håller på med Judendom, vilket innebar att vi fick se Prinsen av Egypten, alltså Disney- filmen ni vet? Hehe, så rätt soft med andra ord. Dock så är tydligen vår tyskalärare tillbaka, kul för henne, mindre kul för oss. Så nu har jag cirka fem kapitel att göra tills på torsdag plus att jag ska skriva en bokrecension. Inte recension kanske, men jag ska i alla fall skriva om boken.

Och vet ni vad det bästa med dagen var? Jag fick massage av Amanda =D Det var som tack för att jag masserade henne lite under historialektionen. Väldigt nice. Fast nu vill jag bara ha mer, om jag kommer iväg till Tunisien ska jag kräva en riktigt lång och härlig massage, hehe. Men priserna är fortfarande höga så vi får se hur det blir med den saken, det ser lite mörkt ut, om man säger så. Men vi är hoppfulla!

Nu ska jag gå och äta min mango + plugga tyska (mango är förresten ganska dyrt, det hade jag ingen aning om).

frukost


Lite lagad frukost är gott för omväxlings skull =)
Och jag behöver något som gör mig på bättre humör, för det känns väldigt tomt med det just för tillfället.



Men nu måste jag dra till skolan, kort dag idag vilket är skönt. Dock blir det värre när min tyskalärare kommer tillbaka, hon är sjukskriven just nu och jag och Miriam gör ingenting, men vi får frånvaro =)

Ciao!


skit också

Jag är sjuk. Trist, men det är vad det är. Så det blev ingen träning. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, vilket är skönt.

Plus att jag SUGER, och samtidigt som jag inte är det minsta förvånad så förstår jag ingenting. När blev jag såhär jävla dålig liksom? Visst att jag har sjukt dåligt självförtroende och självkänsla, men asså. Såhär dålig har jag på riktigt inte varit förut. Så jag orkar ingenting, jag vill sluta skolan och dra till Maher och där vill jag stanna resten av livet. Okej, det är inte sant. Jag vill att vi sen ska dra till mitt drömhus i Spanien och där vill jag stanna resten av livet.

Puss och Kram, ha en bra dag för min suger riktigt jävla hårt!
(Nu svär jag sådär mycket igen, inte bra!)

140210

Jag älskar Hammamet. Punkt slut. Och tanken på att jag kanske aldrig kan åka tillbaka dit är väldigt jobbig.

Ingen kommer att förstå någonting av det här, men det är nog bäst. Jag behöver bara skriva av mig lite just nu. Det är väl kanske bättre än inlägg med en liten kryptisk mening? Jag vet inte, men ingen som inte vill behöver läsa. Ni kan läsa när jag skriver om roligare saker...

I alla fall så blir jag så jäkla rädd (förlåt jag försöker att undvika svordomar när jag skriver och har tid att tänka efter innan det kommer ut, men det känns som att situationens allvar kräver en liten svordom). Jag blir så jäkla rädd när jag tänker på min framtid. Ibland blir jag glad, men det är när jag tänker på en mer avlägsen framtid, när allt har "ordnat" sig. Min nära framtid känns sjukt läskig. Och det beror inte bara på "det stora steget ut i verkligheten" som studenten innebär. Jag vet egentligen vad jag vill göra i och med det. Min dröm är att komma in på flygledarutbildningen som går på Entry Point North i Malmö. Problemet är att det är sjukt svårt att komma in, inte på grund av betyg men de har tester som det är väldigt få som klarar av. Min reservplan är att bli Studie och yrkesvägledare för att sedan vidareutbilda mig till rektor och kanske även skolchef.

I vilket fall så ska jag jobba ett år först. Inte för att jag inte vill plugga vidare direkt, men flygledarutbildningen är det lång väntetid på, enligt luftfartsverket som jag pratade med på Saco- mässan i höstas. Och Syv-utbildningen kräver att man har minst ett års arbetslivserfarenhet, minst halvtid, innan man börjar. Och det är ju förståeligt eftersom (finns det inget bra ord på svenska som ersätter considering?) man ska leda andra ut till arbetslivet. Så jobb blir det. Hur jag nu ska lyckas få ett riktigt jobb när jag inte ens kan få ett extrajobb?

Men det är inte det som skrämmer mig. Det är alla nya grejer som kom upp nyligen. All skit och seriösa problem. Det verkar alltid finnas något som är värre, eller hur? Det spelar ingen roll hur illa det är, det finns alltid värre. Och den tanken borde kanske lugna en, men det gör det inte. För man är bara så olycklig och tänker att man inte borde ha klagat på det som varit ett så stort problem förut, men som nu är ett väldigt litet problem och som man önskar att man hade istället.

Tja, nu blev det här inlägget mer om mina studieplaner än något annat, men det var också skönt. Ännu mera skönt är sovmorgonen jag har imorgon. "Egen fysträning på valfritt gym" Jo, jag tackar. Betalar ni då eller? Anyway, jag ser det som ledighet. Tack Peter!

<3


Yes, jag har kommit upp ur sängen. Och lite högtidligare mys blev det faktiskt också. Önskar bara att min boyfriend vore här för att dela det med mig, men man kan inte få allt här i livet!


En dag i sängen

Jag har inte orkat ta mig upp ur sängen än. Fast å andra sidan, varför ska jag pressa mig själv till att göra det? Jag går ju upp varenda dag hela tiden, en dag kan man väl faktiskt få ligga kvar och göra ingenting hela dagen lång?

Och det är ju ändå Alla Hjärtans Dag och jag har ingen att kramas med, hehe. Då kan man väl åtminstone få stanna kvar under ett duntäcke och bara vara i min sköna pyjamas? Eller? Jag har väl ändå inget annat att göra.

Så, Alla Hjärtans Dag spenderas i sängen, möjligen att jag tar mig upp fram emot middagstid, men det är ju inte än på ett tag.

Happy Valentine's Day! <3




OS

Kan inte Magdalena Forsberg spotta ut tuggummit?

fan

Jag hyperventilerar. Jag försöker sluta men det kommer hela tiden tillbaka.

.

I've never been this scared before...

extrapris?

Jag tycker (och Jessica också för den delen) att CSN borde ha rabatt på endast flygresor.

Särna

I really really really really want to go to Tunisia during the break. But the prices just got higher. I think they're going a bit up and down right now so we'll see if I can get a ticket or not. They're cheaper the week after so I'm thinking about maybe taking a week off from school - but my absence was very high this month, and I can't jeopardize next month, I really need my money.

But, if I can't go there I at least want to go to my beloved Särna. It's the best place <3




Historia

Sitter i skolan och försöker leta information om Johann Gutenberg. Det finns inte så mycket kan jag säga. Inte så mycket av relevans i alla fall...

Och så försöker jag ju såklart kämpa emot min trötthet (as usual). Jag gäspar seriöst konstant, och gråter i och med det vilket kommer att leda till att jag inte har någon mascara kvar vid slutet av dagen. Jag måste köpa mig en ny och då ska jag banne mig köpa en vattenfast en gång för alla!

Mat


Lite mat efter träningen. Hm, ganska mycket mat kanske. Men jag åt ingen middag innan så...



(btw så är extra stora Jättefranska INTE extra goda!)


tar ut min ilska någonstans ^^

Varför får man inte känna det man känner? Eller jo, om man är glad så får man ju det, men om man är ledsen då ska man inte visa ett skit utåt. För det är fult och det är dåligt och det får alla andra att också må dåligt.

Men Fuck You säger jag. Om jag är glad så är jag glad och om jag har en dålig dag så har jag och då tänker jag skriva dystra jävla kommentarer på msn eller facebook eller bloggen eller what ever. Och om du inte vill höra eller se det, jag men håll dig borta då! Det skiter väl jag i. Jag vill inte ha dig omkring mig i alla fall om du inte tycker om mig.

(Okej, sorry. Jag blev bara lite arg och tog ut lite gamla aggressioner. Bottom line: Jag har en dålig dag.)

;)

Jättesöt ring!





Jag såg den här ringen för ett bra tag sen på Guldfynds hemsida. Jag tycker den är så himla söt =)
Ni hittar den här!


jävla pissprojekthelvete

Kunde ingen ha berättat mer tydligt hur ett projektarbete görs och vad man kan göra? Eller det kanske bara är min jävla cp-skola som inte gjorde det? Jag vet inte, men det verkar i alla fall som att jag har gjort helt fel från början till slut och jag vet inte vad jag ska skriva i den här idiotiska rapporten eftersom jag inte tycker att mitt arbete går att övergföras i de punkter som står här.

Jag önskar att jag gjort något annat. Jag önskar att jag hade gjort det som jag nu ska göra i mitt fördjupningsarbete i Religion B, kvinnosynen inom Islam.

Jag ska nog sluta nu innan jag råkar få ur mig lite grövre svordomar. BLÄ!

projektrapport

Mackor och O'boy nu.

Idag blir det till att skriva projektrapport. Inlämning imorgon. Fast det blir nog inte så svårt. Jag är bara så sjukt nervös inför vad jag fick på projektet att jag mår illa. Jag vill ju såklart veta, men jag vill inte veta ändå. Jag har aldrig lämnat in något där det har varit så slutgiltigt. Vad man får nu är ju nästan vad man får. Det är klart att man kan göra vissa ändringar som kan höja betyget lite men... Om jag nu har råkat få IG på det, så kan jag ju bara få G. Och jag vill inte ha några G'n i mitt betygsdokument över huvud taget. Jag kommer bli så sjukt besviken.

Nej, jag ska sluta nu. Jag får bara mer och mer panik för var sekund som går. Och jag kommer seriöst börja grina om han säger att jag inte kan få överbetyg. Hehe. Helt stört egentligen.


tired

I'm so super duper tired. I just want to go to bed, it feels as though I haven't slept properly for weeks! And I just spoke with my boyfriend who asked me if I didn't want him to be online by ten. But I was just like: "Hm... it's a long time til ten..." Haha. That's the way it is sometimes. So I'm just going to finish my apple that I sliced up (isn't it better in pieces sometimes?) and then go to sleeeeeeeeeeeeeep.

Good night! <3

sorry

I feel a bit uninspired right now. To write here I mean.

But maybe it's just what I feel this very moment, I'm sure I'll come up with something to write later today.

Until then, may the force be with you! (or something)

hundproblem

Min hund är JOBBIG!

Idag gick hon in i mitt rum medan jag var på toa (detta skedde med andra ord på ungefär en minut), hon hoppade upp i sängen och åt upp det snorpappar jag hade där. Jag är lite förkyld om ni undrar varför det låg där.

Men kom igen? Kan hon inte bara sluta äta upp mina grejer? Dessutom har hon börjat bita mig i hälarna och dra bak i min jacka när vi är utomhus, precis som hon gjorde när hon var valp. Kan inte denna jobbiga varelse sluta?


Odågan Freja.


borta?

En ny dag. (shit Sherlock liksom)

Jag kom hem för en stund sen. Jag undrar bara en sak: Har Herbal Essences (nej, jag kan inte stava ^^) slutat tillverkas? Jag vill ha mitt schampo som luktar så himlans gott!

Träning

Jag är hemma nu, från träningen. Det var faktiskt en riktigt bra träning för en gångs skull =)

Först och främst hade jag bra koncentration, ett resultat från bra mat och min powernap. Sen pratade jag med min tränare om varför jag tränat så lite (hehe) och så hade vi en jättejobbig prata-inför-grupp övning som var bra egentligen. Men inte roligare för det.

Men sedan körde jag och Sofia lite olika styrkeövningar. Hon visade mig några riktigt bra rumpövningar som hon hittat på Sofi Fahrmans blogg (tror jag). Det var i alla fall superbra för jag har verkligen letat efter bra rumpövningar. För övrigt är det bra att bara ta två trappsteg i taget när man går upp för trappor, det ger fastare rumpa =)

Det var dagens tips, hehe! God natt.

blä

Jag orkar inte. Sitter i skolan och läser om ätstörningar, känner bara att jag blir mer ätstörd för varje sekund som går.

Och jag har en lektion plus två träningar kvar. Jag vill inte, vad tänkte de med när de planerade det? Och mina föräldrar är hemma så jag kan inte hoppa över träningen heller. Buähäh! Det är apjobbigt. Det tjänar liksom ingenting till att träna flera timmar om dagen, om hälften av timmarna är helt ofokuserade... Hur ska jag kunna fokusera en hel skoldag plus tre träningar med tre timmars sömn bakom mig? Det går inte!

late night studying... again!

I don't mind being up late studying, if it wasn't for the fact that I still have to get up in the morning. I mean, now I'm here. It's 01:45. I wouldn't describe my self as tired and I could go on for a while. But how in earth am I supposed to get up at seven tomorrow? It's insane, I'm not even sure it's possibly. Knowing that does make me feel tired and all. But at the same time I know I need to do this and I have to stay up until it's done. I can't have it any other way. Can't I ever stop doing this stupid stupid thing?

I guess I'll grow up eventually...

<3


Jag saknar min Maher!



The sun is shining

It's a sunny morning (morning?), I just wish it wasn't so damn cold. Anyway, I'm doing some more work for my mother today, and the night I guess I have to spend studying. I'm so tired of school and I'm very grateful that it's done soon. I will go on to university, but as you know I won't start right away because of the education I'm interesed in.

Anyway, I need to go now. Toodles! (I just like saying that because I think it's no lame)

Melodifestivalen

Melodifestivalen drog igång igen. Och som alltid måste man ju titta, fastän jag inte tycker att de är särskilt bra. Dagens dom blev TRÅKIGT.

Jag tycker i alla fall att Anders Ekborg ska ha cred för att han inte bara valde trådsmala tjejer som bakgrundsdansare/sångare. Stort plus!

omg

I just got a call from my sister asking me if I've recorded a song. I didn't understand what she was talking about, but apparently she copied it from my computer when she was taking some other music. Very embarrassing. I DON'T SING IN FRONT OF PEOPLE! I can sing, but I can never be serious doing it. INTE KUL!

and yes, we're mixing english and swedish (and why can't I place this in the center?)


se inte Trauma

Den var så dålig, jag ids inte ens se klart den. Så nu sitter jag här med en kopp te och jag lovade mamma att följa med ut med hunden, sen blir det bums i säng för som ni vet så sov jag väldigt lite inatt, och jag kunde inte heller somna när jag vid fem-snåret lade mig ner för att försöka.


movie

I'm going to watch a movie with my parents now, Trauma I think it's called. Don't know what it is, don't know if it's even anything to see. But we'll find out and if I don't like it I can just leave, it's not harder than that.

And you know what? My dad got me cheese doodles =) But I think I'll save them til tomorrow.

yelled at

I can't remember ever being yelled at like that. Hehe. I'm not even sad about, not mad, not anything. I just got very very shocked. I guess that if I think about it now, it does hurt a bit. But I deserved so it's just to take it and move on. Hehe.

up up and away

I got about four hours of sleep, and now it's time to get up and do some more studying. I'm so hungry I could throw up and so tired I could sleep a week.

Also I'm skipping History today. Not cause I don't feel like going but because we're going to do things for Social Studies, a subject I chose not to take this year. So why should I go to class and do nothing, or maybe help the others? I go to class to learn stuff in order to get my grades, and so today would be completely pointless to go. And after all, he forced me to stay two lessons this Tuesday, so I guess I'm taking out my compensation now?

I know it's wrong, but he makes me so mad that I don't feel guilty about it.

cleansing

Right now I just want to take a nice, long, warm shower. But I won't in fear of waking up my parents. Just because my pain is keeping me from sleeping doesn't mean they have to suffer.

It's my pain and I have to bare it alone.

words

And if it doesn't break my heart, it sure isn't far away.

Coca Cola can

There's been something wrong with the site for a while. I couldn't sign in before. But I'm here now.



I rarely drink soda from cans, but I did. And it was very beautiful, I think. Do you agree? Do they look like this in Sweden too?


.

PLUGGDAG.

So I'm taking a break, if that's okay?

heh

I've been bad today. But that's life. See you tomorrow.

late

It took me a long time to get up today (every day). I'm going to be a little late today, cause the bus comes in at such bad times and I really didn't feel like sitting there 45 minutes before we start. If I'm lucky my father finishes soon so he can drive me, but I don't think so...

=)


I'm such an addict. Not much more to say, is there?



(but on the other hand, you're all addicted to Grey's Anatomy, Desperate Housewifes, Gossip Girl, One Tree Hill and all. So maybe I can just pass with my Buffy addiction?)


Halv åtta hos mig

Halv åtta hos mig. Hoppas vi får lite intelligentare personer idag än beskrivningar om att hjortron smakar som Bockstensmannen (?!).

Well, well. Jag är fortfarande sjukt arg för det där i morse. Men ibland kanske man får ha dåliga dagar?

stay calm, stay calm

I'm still really upset with my teacher. Cause now I have to work now and I could have done it a lot earlier if it wasn't for him.

Anyway, now I'm trying to start the computer (my mother's, not this one hehe ^^). But it seemed to be hard for some reason. *some more cursing*

God, what a bad day today is.

*curses*

I'm home. I was supposed to finish eleven, but when I got to school we had switched the lessons around, so I had to sit there for both lessons evem though I'm just reading one of the subjects! Haha, thank you very much! (note that I'm being sarcastic)

He can forget that I'm coming to class on Friday.

rasmus

Good night all of you sweet souls out there!

Hehe, I'm in bed but I'm not going to sleep. Not quite yet anyway, I have some research to do first... But you know the qutest thing? I went to bed without my cat for the first time in like a week, and just a few minutes later he came knocking on the door. And usually he never wants to sleep with me! I love him <3

cooking

I'm cooking. It's one thing to cook for yourself, but it's another to cook for other people. If it was just me, it doesn't really matter if I screw up. But when you cook for others you want them to like what you've made them. Gaaah! I don't really know what I'm doing, it better taste good!

Monday

I'm home from another days work. I'm eating a bowl of cereal right now and then I'm going to look up some nice chicken dish to cook for my parents who's coming home from The Canary Islands today. I want it to suit the bread I baked yesterday.

Toodles!

RSS 2.0