ons

Jag känner mig som en Sim utan matlagningspoäng. Nästan som min första Sim någonsin som tände eld på mikron.

Jag skulle i alla fall fixa mig en lunchlåda och stekte lite pommes frites i godan ro. Hade i lite olja och sådär och så skulle jag bara vända på de lite genom att skaka lite på pannan, så som jag alltid gör när jag inte orkar ta fram en stekspade. Men oljan hamnade utanför och plattan började brinna. Hjälp, tänkte jag. Men jag fick stopp på elden. Sedan skulle jag steka lite ägg i samma panna, och förundrades över hur lång tid det tog att få de klara.

Detta är en ganska pinsam historia men eftersom jag tycker om er så mycket så delar jag den med er i alla fall, så kan ni få er ett gott skratt såhär en tidig onsdag. Ja, plattan var ju då alltså av.


påskkärringar - ett världsfenomen?

Jag och Maher sitter på ett café i Tunisien och jag ser detta:Eftersom jag inte har någon aning vad man kallar detta på engelska (eller arabiska för den delen) säger jag: Åh, en påskkärring. På ren svenska.
Yes, säger Maher då. Och jag fattar ingenting, hur kan han veta vad en påskkärring är? Och ännu mindre att det heter påskkärring, ett svenskt ord. Jag tänkte att han hört fel men efter att ha upprepat detta ett antal gånger har jag försäkrat mig om att han har stenkoll på påskkärringar. Så då berätta jag lite om att vi alla klädde ut oss till påskkärringar när vi var små och att jag saknar detta, för att det är kul såklart. Men jag får väl vänta tills jag får barn så att jag kan följa med de ut.

Men det var ju lite roligt =)

golf

Jag suuuuger på att blogga. Men jag jobbar ju hela tiden. Och jobbar jag inte är jag på någon golfbana någon stans i Sverige.

Bråkade förresten lite med min tränare. Och om det inte löser sig kommer jag att gå ur damlaget. Jag kommer inte byta klubb, jag älskar Österåker och jag älskar personerna som spelar där. Men det är klart att jag helst vill vara med och träna och spela med laget, men om det ska vara under de rådande förhållandena så går inte det tyvärr.


En supertidig morgon, på hösten om jag inte minns alldeles fel.Älskar att den dessutom är tagen med min värdelösa mobilkamera =)


?

Hatar föräldrar som skämmer bort sina barn till oförskämda skitungar och sen tröttnar och skickar bort dem. Ja, ser på något progam på teve. De skickar ju inte bort dem på riktigt, bara ett tag för att bo hos någon sträng familj och förändras till det bättre. Ja, men för fan.  Skäm inte bort de från början.

Nu verkar ju i och för sig den andre familjen dum i huvudet, men ändå.

buffy

Köpt en Buffy the Vampire Slayer samlarbox! Väntar väntar väntar på att den ska komma så jag kan se alla avsnitt ännu en gång. I superkvalitet =)
God måndagmorgon

Jag har inte skrivit på hundra år =) Men det är lugnt, för nu är jag hemma och har nog ingenstans att vara direkt. Ja, förutom jobbet såklart. Dit ska jag vid elva.

Har inte så mycket mer att berätta just nu, men jag kan ju bjuda på en lagbild från helgenVi fick inte de finaste i mailet, men denna duger så bra så =)


hejhej

Hej.

Nu är jag hemma igen och det kanske blir lite fler inlägg. Dock åker jag bort över helgen igen, vi ska till Västerås för seriespel (golf).

Men jag kan väl bjuda på en bild från resanLiten pluttkattunge. Supersöt och gillar skor (ja, jag försöker inte mosa henne - jag lyfta på hälen och då kröp hon under)


RSS 2.0