spei3's skiva

Idag har Ekonomiklassen studentskiva. Jag vill så gärna gå. Men jag kan inte för jag har inga pengar. Det SUUUUUGER!!!!!!! *fula ord*

Natta har till och med erbjudit att köpa dem för halva priset. Men jag har inte ett öre så jag kan inte köpa de för det ens. Men jag vill verkligen gå. Det vore så himla kul och alla ska typ dit. Blä för att inte ha några pengar. Blä blä blä. Jessica åker dessutom till Holland och till sin pojkvän idag vilket gör mig jätteavundsjuk.

Så dagens status är väl avundsjuk och bitter antar jag. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Aschberg

Shit pommes frites. Gå in och se det här. Det är ett avsnitt från Aschberg. Jag vet inte riktigt när det visades men vi fick i alla fall se det idag på religionen.

Jag tycker att hon är väldigt trångsynt och generaliserande, dessutom tycker jag inte riktigt att någon, varken av de på stan eller Aschberg själv fick svar på sina frågor. Hur många får inte en sämre bild av kristna när de har sändebud som henne?

Vad gäller apokalypterna så tycker jag att de första två hade sjukt dåliga argument, och han som satt i mitten (nej, jag kommer inte ihåg hans namn) var ju skrattretande. Hans källor kommer fårn youtube? Och hans "plan" är en snabb blyertsskiss som ser ut att vara gjord på en minut precis innan sändning. Han från Raelerna hade i alla fall argument som han kunde stå för och förklara och var ordentligt påläst.

Vad tycker ni?


Godislöfte

Kom precis hem ifrån en GRYM träning med stort fokus och bra resultat. Så tummen upp till det!

Och så ska jag gå med i Emmas och Sofias godislöfte. Jag har aldrig provat att ha det med någon annan och jag har aldrig provat att faktiskt få något för det. Det kanske går bättre med lite stöd?

Jag har bara en fråga: Hur tusan ska jag klara mig utan läsk?!

Carro - läsk= ERROR?


usch

Nu har jag bråkat lite. Det känns inte så bra. Blä.

honeymoon

Förut pratade jag om att flytta ihop, nu är jag inne på smekmånadstankar. What's up with me today? Nej, men det där om att flytta ihop är nog mer att jag vill ha honom i närheten. Punkt. Han är ju så långt borta... Men hans farbror eller nåt hålller på och gifter sig just nu, ikväll är sista kvällen. Deras bröllopsfiranden är ganska långa, flera dagar. Jag är inte så insatt så jag har inte så stor koll på hur det går till men. Jag hoppas i alla fall att jag kan vara där när hans bror gifter sig med sin flickvän. De är ju förlovade så det blir väl inom ett år i alla fall. Det ska bli intressant. Jag vill i alla fall åka på smekmånad till typ Grekland eller nåt. Jag har alltid velat åka dit så varför inte på smekmånad? Men man får nog spara ett bra tag för att ha råd att gifta sig. Ceremonin kostar, klänningen kostar, smycken kostar, smekmånaden kommer kosta rejält (om man vill ha det jag vill ha), och en massa annat. Så det får nog vänta några år. Hehe ;)

Vackra svanar från hotell Sindbad i Hammamet, den första är gjord av lakan och den andra av handduk. Riktigt fina!


ont

Jag somnade och måste ha haft en riktigt dålig ställning för nu har jag rejält ont i nacken. Attans...

flytta ihop

Jag vill flytta ihop med min pojkvän. Hehe, lite galet kanske, men jag vill det i alla fall. Och eftersom det ändå inte kommer hända är det ju inget fel i att drömma, eller?

Jag och Maher på flygplatsen i Monastir, Tunisien. Blä för att åka hem


stark mage

Jag tror att jag har en ganska stark mage. Inte muskelmässigt då alltså ^^ Nej men många som åker utomlands blir alltid så dåliga i magen, jag blir typ inte det. Visserligen har jag tagit ett sånt här drickvaccin, men ändå. Det ska ju inte hjälpa hur bra som helst och personer som tagit det blir sjuka i alla fall. Många är också väldigt noga med var de äter, vad de äter och också att alltid smörja in händerna med alcogel.

När jag är i Tunisien är jag typ inte noga alls. Jag äter på caféer och jag tar väl lite alcogel då och då men verkligen inte lika ofta som man "borde". Dessutom tror jag att jag har druckit deras vatten. Men det var verkligen inte meningen, jag har bara druckit ur köpvattenflaskor, men efter ett tag upptäckte jag att de fyllde på med kranvatten i dem. Very good gummisnodd liksom ^^


Kranvatten eller inte kranvatten? Det är frågan.


myspys med katten

Jag och pappa har tittat på tv en bra stund nu, först Män som hatar kvinnor och sen Brottskod försvunnen. Efter ett tag kom min söta katt och hoppade upp och lade sig i mitt knä/på min mage. Väldigt mysig. Men nu är det sängdags, ska bara hämta kissemissen, vet inte riktigt vart han tog vägen nu...

Söta Rasmus <3 (Han är inte lika tjockis längre, hehe)


våfflor

God morgon! Eller, jo, visst. Klockan är ett och det kvalificeras säkert inte som morgon men ändå. Min syster kom hem igår, och vi var uppe till halv fem. Hm. Så jag är lite zombie idag, är inte van vid så sena kvällar.

Och idag har vi hunnit äta våfflor, vi firade våffeldagen idag istället för i torsdags. Och nu bär det ut på promenad och gå av sig alla feta våfflor, jag vill egentligen inte men jag fick min syster att diska så nu får jag snällt följa med. Ha en bra dag! 

Våfflor med hallonsylt och grädde. Mums =)


bums ner i soffan

Hello my dear ones!

Det är fredag och jag är så himla trött. Jag somnade på soffan ett tag efter att jag kom hem. Efter det tog jag med hunden till affären och köpte chips, för det hade inte min far gjort. Men jag chockades när han i kassan säger "Tjugoåtta kronor, tack". Va? Jag köpte ju bara en påse chips. Brukar inte det kosta tjugo? Jaja, pappa får ge mig lite mer pengar sen. Sen kom jag hem, bara att sätta sig och torka hunden på mage, ben och tassar, hon blir ju så kletig i det här vädret. efter det tog jag en snabbdammsugning av nedervåningen och nu tänker jag inte göra någonting ansträngande mer. Bara ner i soffan där jag tänker stanna. Om jag inte åker och hämtar min syster på Arlanda förstås. men det är flera timmar tills dess.

Påskmust och en ny chipssmak, sourcream & bearnaise. Hoppas de är goda så dyra som de var!


Träning

Jag har träning om en timme. Det är sista gången (alltså det är organiserad träning), det gör inte så mycket det är bara trist för meningen var att vi skulle få åka till en militärbas eller liknande och köra hinderbana. Sjukt kul, tycker jag. Men på grund av väder och därmed också skaderisken eller nåt så får vi inte det. Kanske nästa år?

Hoppas, hoppas, hoppas för det är något jag alltid velat göra.


Studentkläder

Är hemma från skolan. Studentkläderna hade kommit, men det första jag ser när jag öppnar paketet är trådar. Trådar, trådar, trådar. Så den är påväg tillbaka till dem nu (egentligen ligger den väl i postlådan eftersom jag lade i den för kanske tjugo minuter sen men i alla fall).

Beställde en sådan här. Hoppas den kommer tillbaka snart, för jag vill börja använda den. (Länken gick visst inte direkt till min tröja men det är typ den sjätte bilden.

pizza

Hemlagad pizza till middag, inte helt fel.


Till degen hade jag ett recept från recepten.se och tomatsåsen hittade jag på pizzarecept.com.

Degen behövde mer salt men annars var den god:
25 g jäst
2 ½ dl vatten
2 msk olja
½ tsk salt
ca 5-6½ dl

Såsen, det blev väldigt mycket sås, så jag skulle ha halverat den till de fyra portioner degen var till för:
1 gul löl
2 burkar krossade tomater
3 msk tomatpuré
1 msk basilika
1 msk oregano
1 buljongtärning vegetarisk buljong.

På det hade jag färska tomater, champinjoner, skinka och en massa riven ost. Mums!

plåster

Jag stack mig på en gaffel igår så nu går jag runt med ett plåster på fingret. Och det fungerar inte så bra tillsammans med min bärbara dators mus. Jag vet inte varför det är så, men med plåster är den inte lika känslig, eller nåt. Så nu måste jag använda ett annat finger, vilket känns väldigt onaturligt.


onsdag

Jag är hemma. Jag gick till skolan trots allt. Jag genomförde opponeringen och det gick väl rätt bra antar jag. Sen försökte jag framföra konstruktiv kritik angående hela arbetet, men Leif var inte så jättevillig att lyssna på det jag (och alla andra också för den delen) hade att säga.

Jaja, sen gav Inga-Lena oss ett utvärderingspapper till utvecklingssamtalen. Sista punkten var om vi hade något att ta upp och då skrev jag: Det fucking jävla projektarbetet. Sen råkade jag lämna in det, vilket inte riktigt var meningen. Och Inga-Lena är så himla gullig. Haha. Ni skulle sett henne när hon såg vad jag skrivit. Hehe. Jag kan inte sluta skratta åt det. Det var jättekul. Men jag tog tillbaka papperet och suddade ut det. Det var ju inte meningen att lämna in det sådär.

Jaja, jag tänkte baka pizza till middag. Undrar om det är svårt. Fast då måste jag väl gå och köpa tomater. Men då kan jag ta ut hunden samtidigt så det är nog bara bra.

pust

Min mage är uppblåst. Blä.

Jaja, whatever. Nu ska jag inte hålla på med sånt. Det är Buffy om några minuter. Jag är aptrött och vill bara sova samtidigt som jag måste göra klart inför opponeringen imorgon bitti. Men är man nörd så är man.

Blä. Jag kanske är sjuk imorgon? Vad har jag mer? Engelska, matte och...? Ja, nej, det var det. Eller, ja, om vi räknar bort mentorstiden såklart. Jag kanske är sjuk imorgon...

Jaja, vi får se. Jag tror inte att det blir bättre av att jag är borta från skolan direkt, även om det är grymt skönt =)

And btw, jag fick just reda på att min syster är rik. Där ser man. Det brukade vara min roll att ha pengar.


Chokladbollar!

Jag kom nyss hem, har hunnit dammsuga lite och nu ska jag baka... dam da da dam... Chokladbollar! Jag har varit sugen på det länge nu och äntligen ska jag baka (eller ja, göra i alla fall) dem. Min mamma har tyvärr tagit med min kamera till Mexico (hon spelar Lag VM i Tennis) så det blir inte så många fina bilder på ett tag. Jag har min gamla, men den är långt ifrån lika bra. Jag älskar ju min kamera <3


Fast det blir med kokosflingor idag = mycket godare. Mamma gillar ju med havregryn runt, men jag tycker att det antingen ska vara pärlsocker eller kokosflingor.


golf

God morgon alla solstrålar!

Tja, solen skiner ju i alla fall. Sitter just nu i skolans bibliotek och fördriver tiden tills min engelskalektion börjar. Men vet ni, min tränare är tillbaka efter sin pappaledighet och han är så inspirerande. Han får mig att börja vilja träna och vilja utvärdera min träning i deras program som de har. Min andra tränare är bra, men han får mig inte att vilja göra de sakerna. Dessutom fick jag dille och vill starta en träningsblogg. Det kanske jag ska göra, för det är ju ändå bra mycket roligare än Golfpyramid, som de vill att vi använder. Tänk, vad jag egentligen hade behlvt honom i vinter. Men nu är det snart säsong, och det är ju då det är roligt. Jag känner mig inte direkt supermotiverad att stå och slå in i ett nät inomhus, eller putta på en konstgräsmatta. Nej, jag vill ut och spela på riktigt. Förra året hade jag en usel säsong då ingenting var roligt, men i år ska det bli ändring på det.

Jag gjorde ett medvetet val med att inte träna så mycket, och framför allt inte planera eller utvärdera min träning. Just för att inte tappa all lust till golfen, för jag tycker ju egentligen att det är så himla roligt, och jag vill inte sluta tycka det.

Nu kanske ni har blivit riktigt uttråkade, men jag kände mig väldigt inspirerad att skriva om det här såhär nu på morgonkvisten. Roligare inlägg senare idag (kanske, om jag hinner, för jag har träning i princip hela dagen).

 


Valentine's Day


Har just sett Valentine's Day. Den var rätt seg om ni frågar mig. Jag vet inte riktigt. Och så hade jag svårt att hänga med. Men den var väl helt okej ändå antar jag.




solglasögon


Här är de (äntligen)! Som ni har väntat, eller inte ^^



Jag hittade dem inne på Kicks, de är av märket Prestige. Kostade 179 kr (eller något sånt)


söndag

Jag har en del saker att göra idag.

  • Ska bädda nya lakan i sängen.
  • Ska ladda upp bilderna från i helgen.
  • Ska opponera ett projektarbete.
  • Ska sy en bit av en ärm på en kofta som gått sönder.

Tja, det var nog det mesta. Men opponeringen lär ta ett tag.



Fick i alla fall en bild från Amanda, som jag kan bjuda på innan jag har hunnit/orkat ladda upp mina egna.


slutkörd

Jag är rätt slut. Det blev ju sent igår så... Nu är jag precis utkommen ur duschen och ska äntligen bara sätta mig ner framför teven och ta det lugnt. Vi ska se den här serien de har gjort av Milleniumserien. Jag vet inte riktigt vad den går ut på men...

Det blir nog bra. Ni får förresten se bilder imorgon istället, för jag orkar inte ladda upp dem nu.

Just nu, hehe


Uppe med tuppen (som Amanda sa)

Good morning!

Vi är fortfarande kvar hos Jossan, vi ska väl äta frukost snart nu när Jossan själv kommit upp. Hon är nu ute och matar hönsen. Japp. Så är det här ute på landet. Hehe.

Anyway, bussen går 13:42 så den tänkte vi ta... Tror jag, jag tänkte det i alla fall, vet inte riktigt med Amanda men...

(hade jag varit hemma nu hade jag lagt in en jättefin bild på en massa söta kycklingar men nu får ni stå ut ändå)

Bella & Tyra Show

Jag såg nyss det andra avsnittet Bella & Tyra Show (jag försökte länka men det gick inte av någon idiotisk anledning), det var bra och jätteroligt. Jag fick en helt ny bild av deras gäst Amir, som har gaybloggen. Jag har verkligen haft fördomar mot honom, inte för att han är homosexuell för det har jag verkligen inte haft något emot, utan mest för att han umgåtts med Kissie antar jag. Jättefjantigt, jag vet. Men så är det. Sorry! Jag vet inte riktigt om jag kommer börja följa hans blogg för det, man vet aldrig. Just nu kom jag inte in, jag tänkte egentligen gå in och skriva en liten kommentar men det får väl bli imorgon antar jag...

vampyrskräck

God natt, hehe. God dag kan jag ju inte säga i alla fall.

Jossan och Manda tittar på någon vampyr-rysare och bryr sig inte alls om att jag inte vill. Dels för att jag inte är överdrivet förtjust i hela vampyrgrejen och dels för att skräckfilmer/rysare gör att jag drömmer mardrömmar lång tid efteråt. Taskigt =/

Jag som precis sovit lite på soffan och nu vaknat till och är pigg igen. Och så ska jag behöva drömma massa mardrömmar och bli allmänt rädd annars också. Det är ju inte särskilt roligt, tycker jag...

Sorry i alla fall för lack of bilder, men är ju som sagt hos Jossan. Jag har ju blivit mycket bättre på det där med bilder, som inte varit min starka sida ett tag.

fredag med josse och manda

Hola!
Jag sitter i Jossans soffa och tittar på Family Guy (vilket jag INTE tycker är kul). Sen måste jag titta på Legend of the Seeker och Vampire Diaries, men jag kanske överlever?

Jag köpte ett par solglasögon idag, jag som inte har några pengar ^^. Ni får se de sen när jag kommer hem, jag är ju som sagt hos Jossan och nu ska vi äta.

Enjoy your evening!

muslim vs me

Jaa, nu har jag och min pojkvän i alla fall (efter lite mer än ett år) stött på lite hinder med att han är muslim och lever i ett muslimskt land med muslimska grannar. Jag ska inte gå in mera på det, men det kan ju vara intressant att veta att det såklart finns svårigheter, men att de då tydligen inte är så många eftersom de kommer upp till ytan först nu (det hade varit mycket finare att säga på engelska!). Jaja, man får väl ha tålamod. Det är ju trots allt en liten by och ju mindre by desto mer konservativt, eller?

Jag vill i alla fall be om ursäkt till min älskade pojkväns familj för att jag orsakat problem för er (även om de aldrig någonsin skulle förstå det här med tanke på att de inte ens förstår engelska).


En liten bit av byn från deras grannes tak.


Hammamet <3

Jag vill verkligen tillbaka till Tunisien, och självklart till Maher. Men jag vill faktiskt också jättegärna tillbaka till Hammamet, och jag känner mig ganska hemsk när jag säger det, men... Jag kan inte hjälpa vad jag känner.


Ett café vid stranden i Hammamet.


Ledig torsdag

Sorry, har inte riktigt orkat skriva idag... Kanske är för att jag inte har något att skriva? Är i alla fall ledig från skolan idag, studiedag, vilket är hur skönt som helst! Har lite jobb att göra åt mamma och så bad hon mig gå ut med hunden, så det är min dag det. Träning ikväll också, btw. Det var ett tag sen må jag säga...

Ha en bra dag allihopa!



Hade varit trevligare att gå ut om det hade varit lite mer vårigt, tycker ni inte? Den här bilden är tagen den 12:e April, undrar om det hinner bli så fint tills dess i år?


Piercing


Kollade runt lite på internet efter navelpiercings, och den här var ju bara hur söt som helst! Billig också, vet inte hur det är med frakten dock. Ni hittar den här.



the result:



Det blev Kolakakor. För vi hade inget kaffe och jag kokar inte kaffe för att ha tre matskedar i mina chokladbollar.


baksugen

Är precis hemkommen. Har varit sugen på Chokladbollar ganska länge nu och tänkte baka det, men sen kom jag på att jag ville göra Kolakakor... Vi får se vad det blir. Båda kanske? Eller är jag för lat för att göra någonting?

Hehe =)


städ och plugg

Hade egentligen tänkt smuggla upp lite cola (nej, jag får egentligen bara dricka på helgen och det är föräldrarna som betalar så...) och äta en apelsin till det men jag klippte precis ner mina naglar så långt det bara gick så nu vet jag inte om jag är kapabel till att öppna den... Men det är ju inte hela världen.

Tänkte i alla fall plugga lite nu, har just städat köket, badrummet och dammsugigt hela nedervåningen. Så det känns ganska bra =)

tisdagsmorgon

Guten Morgen!

Det är det faktiskt, eller ja. Än så länge i alla fall. Solen skiner, jag är "ledig". Ja, just det. Måste ringa och sjukanmäla mig... Vi har friluftsdag och tanken är då att jag ska promenera till Domarudden. Jag försökte få mina kompisar att också gå, men de var helt emot den idén. Och jag tänker ju knappast gå helt själv! Dessutom höll mon mor med mig om att det är rent av livsfarligt att gå på de isiga vägarna dit bort.

Så nu är jag i alla fall hemma. Kan ju faktiskt ta en promenad med hunden istället. Annars ska jag jobba lite åt mamma, och så ska jag väl börja gå igenom Mattias projektarbete inför opponenteringen (säger man så? ^^) se jag ska göra den 24:e.

See you later guys, nu ska jag nog gå och göra mig en äggröra som ni alla vet är min favorit =)

 


saknar


Längtar tillbaka till min älskling <3


dagens middag

Jag är hemma en liten stund innan det är dags för träning igen. Jag ville egentligen inte äta någon middag, ville bara ha lite chips. Men jag slängde på en hamburgare på spisen i alla fall.

Jaja, dagen var slitsam måste jag säga. Blä.

(sorry)

hrm..

SOPA!

Kom till skolan, lagom till att engelskan skulle börja. Men det var ovanligt tomt så jag undrade om jag hade tagit fel på tiden, och jag hade lämnat mobilen i skåpet så jag kunde inte kolla schemat. Då ser jag en lapp på dörren där det står: SP3 Film i Aulan. Jippie! Grattis Caroline. Alltså, filmen hade ju då pågått i ca 40 minuter och vilket innebar ca 20 minuter kvar och sedan diskussion. Dessutom var aulan låst. Jag åker dit till naturkunskapen istället och utnyttjar min blunder till att studera inför religionsprovet i eftermiddag. Grattis igen!

frukost och förberedelser

Sitter här i köket och äter lite frukost. Tänkte hitta lite mer info om judendomen, och lite om islam och kristendomen för att jämföra också. Men jag har inte så lång tid på mig så jag vet inte riktigt om jag hinner så mycket. Jag undrar hur det tog så lång tid att sminka mig och platta håret idag??

Mysterium ;P

God natt

Hjälp vad okänslig jag känner mig just nu! Jag tänkte just en ytterst elak tanke om reklambannern om att bli fadder som jag såg på blogg.se's förstasida. Hm...

Jaja, det var ju såklart inte det jag tänkte skriva om. Jag ska gå och lägga mig nu. Jag borde förbereda mig mer inför religionsprovet imorgon, men jag vill hellre sova. Jag får lita till min analytiska förmåga och den lilla fakta jag kan för att nå det betyg jag vill ha. Jag hoppas att vi får betygskriterierna så att jag kan sitta med dem och inte ge henne något att klaga på ;P Hehe. Nej, men det får bli bra så. Jag kan gå till biblioteket på lunchrasten också, så lär det nog kännas bättre.

God natt på er allihopa (jag borde lägga in en bild men jag vet inte om jag har något bra... men jag är medveten om dagens bildlösa inlägg, ska leta lite.)


Den får duga. Haha. Jag saknar mitt korta hår lite btw. Kanske ska klippa mig igen?


judendom

Sitter och försöker plugga Religion. Har prov om Judendom imorgon. Vi ska välja någonting att specificera oss på och sedan skriva om det. Jag har inte valt någonting och jag inte särskilt mycket om Judendomen överhuvud taget. Islam var lättare för det kan jag redan mycket om (min pojkvän är ju liksom muslim så det har ju underlättat). Så nu ska jag försöka hitta något kul att inrikta mig på och sen lära mig så mycket som möjligt om det. Jag vill ju ha MVG i Religion så jag hoppas att det går bra. Till skillnad från Psykologiprovet jag gjorde i torsdags ^^

Puss och Kram, önska mig lycka till. (btw så har min pojkvän glömt sin mobil hemma, jag ringde hem till honom och hans syster berättade det för mig... så jag kan inte få tag i honom vilket gör mig väldigt irriterad! blä)


söndagsbestyr

Väcktes halv tio av min syster, sen dess har jag inte fått en lugn stund. Jag har i alla fall ätit frukost och fixat e-faktura på mina mobilräkningar. Resten av dagen måste jag typ plugga. Har religionsprov imorgon.


Melodifestivalen

Sorry for min lack of uppdatering idag. Internet krånglade och lite sånt.

Men jag tänkte prata lite om Melodifestivalen (vad annars liksom?). Anna Bergendahl vann i alla fall, jag var inte direkt förtjust i hennes bidrag. Jag hade alltså inte hört det innan idag.
   Jag hejade istället på Salem Al Fakir, riktigt gullig kille med en trevlig låt. Satt och hoppades att Sveriges sista poäng skulle gå till Ola, för att han skulle klara sig. Trodde aldrig att hon skulle få dem, men. Man kan ha fel. Men jag var btw väldigt nyfiken på hans stand in pianist på slutet. Vem var det egentligen?

(Update: Det var Björn Gustavsson! Jag sa ju det. Mohaha. )




Lördag

Min syster är här. Hon vill gå ut och gå med mig och hunden. Men jag är lite fast just här vid datorn. Jag vet inte om jag orkar med det här så länge till, någonting måste förändras.




lördag

God morgon, eller nåt. Jag är skittrött men blev väckt av katten. Jag vet inte ens vad han ville, men nu kan jag i alla fall inte somna om. Tänkte titta klart på New Moon och ser om jag somnar av det. Och om inte så har jag hela dagen på mig att göra... ja, något i alla fall. Solen skiner ju också.

(när jag vaknade för ett tag sen och gick på toa, typ vid fem eller nåt, så trodde jag att det var skola idag, hehe =) )

sängdags

Det blev lite jobb åt mamma på eftermiddagen. Mer kvällen kanske... Men inte så mycket mer. Bestämde mig äntligen för att se New Moon (jag vet jag är lite efter), så jag var lite olaglig... hm... Men jag orkar faktiskt inte mer. Låg nyss mellan hunden och pappa och katten i soffan och sov framför National Treasure så... Det blir lite Hana-Kimi och sen sova. Hoppas jag slipper mardrömmar inatt i alla fall.

Sov gott!


Sano och Mizuki från den überbra mangan Hana-Kimi (egentligen Hanazakari no kimitachi he, eller nåt sånt) av Hisaya Nakajo. Väldigt rolig, den tycker jag absolut ni ska läsa =)


Äntligen fredag

Skulle egentligen gått in och skrivit för länge sen, men det hann jag glömma bort och det kom något annat i vägen.

Tog lite fina bilder på vägen hem, även om det är snö så skiner solen i alla fall, vilket är väldigt skönt. Jag har dessutom städat undan lite i rummet, mår lite dåligt av stök måste jag medge. Och även om det inte är jättestökigt så är det tillräckligt för att jag ska tycka att det är jobbigt. Det började egentligen med att jag flyttade in en massa nya böcker i bokhyllan (min skola ska rivas och ger därför bort en del böcker). Så det har jag fixat lite med.






GÄSP!

Behöver jag säga något mer? Det blir nog sängen snart asså... Jävla mardrömmar!

Matematik

Hemma nu, såg just filmen La Zona. Skolbio ni vet. Gjorde att jag slutade senare idag. Buähä! Eftersom jag drömde mardrömmar inatt (igen!!!) så är jag jättetrött och hade behövt vila lite innan jag sätter igång att plugga inför det stundande matteprovet imorgon bitti.

Men jag vet inte om jag hinner vila, träning ikväll också. Det lutar åt att jag hoppar den kan jag säga... Inte så bra. Men jag tänkte i alla fall börja springa när snön försvinner.


Mattetime =) (smiley?!)


när allt känns tungt

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att må bättre just nu. Man skulle ju kunna tänka på allt bra som hände idag, till exempel att jag fick mössan, att jag fick bra på filosofiprovet etc. Men det är ju så nedrans svårt. Jag bara saknar Maher så fruktansvärt mycket och det gör ont och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Det är ju bara som det är. Det hjälper inte ett dyft att prata på telefon heller, eller jo, under tiden vi pratar, men efteråt blir det bara värre igen.

Vad tusan ska jag göra?


Mindre än en vecka sen. Fy fan vad jobbigt det är! Undvik långdistans säger jag bara. Usch och fy.


studenten


Studentmössan har anlänt. Nu känns det lite mer. JAG VILL GÅ UT! Nu vill jag ha min tröja också, de skulle ju egentligen ha kommit innan mössorna...


provvecka

Hej hej hej. Jag har psykologiprov imorgon och matteprov på fredag. Så jag har ingen tid att sitta och slöa framför datorn. Skriver nåt mer när jag har tröttnat på att plugga, eller nåt.

PUSS

mardröm

Jag är trött på att drömma mardrömmar! Vaknade en halvtimme innan klockan idag på grund av ännu en hemsk dröm. Först hade jag tänkt utnyttja tiden till att duscha, men nu känner jag hur trött jag faktiskt är så jag vilar nog istället. Eller, ja, vi får se. Vila och sen en snabb dusch är nog ett vinnande koncept, hade ju egentligen tänkt tvätta håret och allt. Man blir ju trots av lite svettig av mardrömmar ^^

Usch och fy, försvinn bara!

tisdageftermiddag

Nu sitter jag här med Josefin, Amanda, te och kakor från Tunisien. Sen är det... damdadadam... BUFFY!



Bjuder på en hoppbild från trampolin från förra sommaren eller nåt.. trodde först att jag hade strumpor på mig. Hehe.


dienstag

Guten morgen alle schöne leute!

Hehe. Briljerar med mina tyskakunskaper om ni inte förstod det ;) (Lite mindre med min svenska stavning kanske, briljerar, brilljerar, brillierar? whatever)

Det är tisdag, det tog mig en halvtimme att gå upp och då drömde jag ändå mardrömmar. Sjukt trött med andra ord. Nu känns det bättre. Har skrivit klart och skrivit ut helvetesprojektet och ska kopiera två ex till i skolan. Och sen lämna in det. Ehm... Nu ska jag bege mig till tåget, om inte pappa ringer och säger att han slutar snart och hinner hem och kan skjutsa, men det hade tydligen hänt någon olycka som han var fast bakom så det tvivlar jag på. Han är säkert påväg åt andra hållet ändå....

Aja, måste fixa lite till innan jag är klar att möta skolan igen. Men det är bara elva veckor kvar nu! Kämpa, kämpa, kämpa.

Auf wiedersehen!

tröttis

JAG ÄR TRÖTT! Måste väl vänja mig igen vid att gå upp och faktiskt gå i skolan. Har i alla fall sovmorgon imorgon. Men jag måste fia på projektet. Gjorde det idag innan sista lektionen men den dumma jäkla skoldatorskiten sparade inte det jag hade gjort så nu måste jag göra det igen. Men jag blev sjukt glad när jag upptäckte att jag faktiskt kan göra det imorgon innan skolan, jag måste bara gå upp lite tidigare. PERFA =D

yes

Det är måndag morgon och jag är ovanligt pigg. Har till och med tid att sitta här, som ni märker. Jag börjar om en knapp timme så det blir bra. Har dock inget att sätta på mig i klädväg. Eller, jag skulle vilja ha de byxorna, men jag har inte direkt några skor till det...

MEn vi får se. Min hund kom precis hem btw. Hon har varit, nej, jag vet inte var hon har varit. Hon rymde hemifrån och kom hem väldigt glad och snöig och med något konstigt pulverliknande på ryggen. Men det är ett mysterium vi aldrig kommer att lösa, hehe.

Vi ses sen, i kväll måste jag förresten gå på nåt himlans elitmöte på golfklubben. Såååå tråkigt!

I found the devil

The TV is the devil in disguise. Here I am, it's almost midnight and I still have to finish my project. And all because I was just taking a small break in front of the TV. Curse you!

I'm tired, I want to sleep, I want to forget this day and I want to finish school with good grades. And this stupid project is really in the way of me reaching any of that. *a lot of bad curses that no one should probably ever hear*


skola imorgon

Tjaa ni. Dagen gick fort. Veckan gick fort. Som vanligt med andra ord. Nu är jag superduper trött, men blev ju såklart uppehållen av teven och har inte gjort klart det skolarbete jag skulle göra så nu måste jag göra det nu. Nedrans maraton, och nedrans filmer.

Blä säger jag bara. Blä. (Tycks vara ett vanligt förekommande problem idag)

smärta

Min rygg gör så jäkla ont!
Jag har försökt knäcka bort det, men det går inte. =(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(

BLÄ!

projekthelvete

God morgon!

Jag har varit uppe ett bra tag nu. Nu ska jag sätta igång och plugga projektarbete. Jag hatar det mer och mer för varje dag som går och jag mår illa över det eftersom det suger så mycket och jag vill inte ha med det i mitt betygsdokument. Får man välja att räkna bort det från snittbetyget?


läggdags

Jag har egentligen bara velat blogga hela dagen, men jag har inte gjort det. För många inlägg är lite jobbigt, eller? Och ett långt inlägg som handlar om typ fem olika saker är också jobbiga, visst är de?

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, är superduper trött. Och jag håller på att få DAMP på mina naglar som är alldeles för långa för att jag ska tycka att det är okej. Eller, jag gillar egentligen när de är lite långa, men inte när de är såhär sköra. Det är bara jobbigt och jag mår typ dåligt.

Jaja, klippning imorgon alltså (jag brukar fila men nu får det bli en rejäl klippning istället, så jag slipper fixa på ett tag. De växer ju så nedrans fort!)

God natt!

att komma hem


Det suger alltid lika mycket att komma tillbaka hem till Sverige, visst gör det? Men nästa gång är det INTE min tur att åka. Han måste vara här när jag tar studenten (har jag bestämt).



Nu ska jag dammsuga hela huset, har redan städat badrummen. Och väskan är såklart uppackad. Det är ju så sjukt jobbigt att packa upp den men det är så skönt att få det gjort =)


"Nöden har ingen lag." MYTH BUSTED!!!

Trots urinvägsinfektion vägrar jag gå på en offentlig toalett som endast är ett hål i marken. Det var vidrigt och jag borde nästan ha tagit kort för att visa hur vidrigt det var. Men som sagt, det gör jag bara inte. Oavsett nöden.


hej hopp

Hola! I can't find any of the keys but I'm slowly learning. Still in Tunisia, I'll be back on Friday. *Sigh*

Puss och kram

RSS 2.0